Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabiki cnm biraz anlatın bana ben takip edeyim alıntılayarak mı gidicez hep

Dugi 21 mayıs 60 kilo olarak aramıza katılmak istemiş dugicim ilk mesajların öyle doğru dimi? tugbaFB canım sende bak istersen
D dugi pazartesi saat önemli diil canım onu kendi aramızda haftasonu kontrolü olarak tartılıyoruz yani o kural diil canım sadece cuma tartısı kural ve zorunlu kuzucum cuma kilo bildiriminde hiç akşamlık olmaması önemli onuda dediğin gibi mesela cuma işin olacaginda perşembeden kilonu bize yazarsın hiç bir problem olmaz ozaman canım

bizim için otel tatlı bölümünden ibaret tatlılar güzelse karnımızı bi şekilde doyuruyoruz geçen seneki otelin tatlıları berbattı tatilimiz mahvoldu o derece dışarıya tatlı yemek için gitmiştik bi kaç gün ama sen ben başarırım tatlı yemeden dururum dersen süper olur sadece dondurma ve içkiyle günü kapatırsan yaptığın hareketlede kilo almadan dönersin büyük ihtimal
ama bana sorarsan gözünde kalmayacak şekilde ye derim bi kaç çatalda olsa ye hatta göm

evet canım eski sistem alıntılıyarak gideriz
blonde ambition daha iyi bilir
bi sistem oturtsun bizde yardım ederiz
Evt alintiliyarak herkes kendi kilosunu eklerse kimseye zorluk olmaz ama ben donene kadar B Baharyagmuru35 sen de orkide1453 ile birlikte spor listesi takibi yapsan olur mu ?sen hep sporu yürüyüşünü filan aksatmadan yaptn şimdi spor salonunda başladın çok güzel spor yapıyorsun zaten canım arkadaşlarada teşvik olur bende otelde de spor yapcam orda yaptklarimada yazarım ama takip dönene kadar yapamam bir hafta buradayım ama bu haftada valiz hazırlığı ve eksik alışverişlerimi tamamliycam yoğun olcam ama elimden geldiğince gidene kadar elimden geleni yapayım genede

Tamam canım evet 21 mayıs 60 kilo doğrudur teşekkür ederim çok

Tmm yaparım canım. Nasıl yapiliyor Npcm yani Smdi Bn yaparım

tamam yarın başlayalım o zaman
çarşambalarıda spor listeleri başlasın

çok doğru bi karar vermişin canım
nasılsa vaktin var , sporla kilo vermen daha hızlaşacak, yaz sonunda hedefine varırsın bence
Inşallah . Canım cıktı valla 32 dk 6.5 hızla arada koşuyla karışık yuruyus 15 dk eliptik bisiklet15 dk da ağırlıklar ve makinalarda takildim sporum bitti yarın kursumun sergisi var sabah 8 den akşam 5 e kdr gidebilirsem gtcm spora

Bizim geçen yıl ki otelin tatlıları muhteşem ötesiydi aklına gelecek binbir çeşit tatlı hepsi birbirinden muhteşemdi bide onlara ek tam öğlen 14de dondurma waffle saati yapıyorlardı ooff taze taze waffle yanına çeşit çeşit dondurma görmüyordum 69-70 ile gittim 72küsür ile geldim bi daki otelde de 73 lere çıkmıştım bu arada geçen yıl ki mayolar 72-73 lerde giyiyordum şuan da 63 'üm yani 10kilo daha zayıf artı sporlara sikilasms olarak gideceğim için onlar çöp oldu benim yeni bikini ve mayokini ve yeni kot şort vs. Almam lazım kuzum ondan önümüzdeki günler bol bol alışverişe çıkıcam spor listesine anca dönünce vakit ayırırım ama şuan gene dehşet bir spor yapıp geldim

Tamam canım evet 21 mayıs 60 kilo doğrudur teşekkür ederim çok
Ne demek canım benim
Tmm yaparım canım. Nasıl yapiliyor Npcm yani Smdi Bn yaparım
Yuppi yarın listeyi yaparız canım listeye herkes hergün yaptı sporunun puanı nı 1.sayfadan hesapliyip ekliycek ve herkes hergün yaptğı sporları yazacak ve puanını ilk sayfadan hesaplayıp yazacaklar bildirim yapacaklar ve listeyede herkes son alıntıdan puan eklemesi yapacak canim sen de takip yaparsn listeye puan eklwmwyen yada spor yapmayanlari uyarırsın ve teşvik ve kontrol edersiniz orkide1453 ile hem tugbaFB ve htc71 de yardim eder size ❤ ben de gidene kadar bakalak olurum gene listelere filan ama zaten sistem de oturur 2-3günde oturur herkes eklemeye başlar kolaylaşır
tamam yarın başlayalım o zaman
çarşambalarıda spor listeleri başlasın

Oohh eline koluna ayağına sağlık süper başlangıç olmuş canım ❤

Son düzenleme:
Tmm cnm elimden geleni yaparım ben sen merak etme . Yarın kursumun sergisi var akşam 5 e kdr sürecekmiş gitmeyi cok istiyorum spora ins zmn bulur yarın da giderim . Bugün menumde süper gidiyor.
80.1 cıktı öğlen kilo . 79.2 e ineceğim ins cuma artık ne kdr inebilirsem.
Birde sana birşey sorucam şimdi ben hep cardio yaptım ya evde ya da yürüyüş kosu filan . Eliptik bisikleti aylardır yapmıyorum zaten çok da yapamıyordum . Bugün 15 dkka ole başladım . Farkli bi alet olunca acaba vucut daha çok kalori yakar mi sence onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…