- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.301
HarikasınSpor salonundayım yazıldım şuan yürüyüş bandindayim o kilolar gidecekkk
tabiki cnm biraz anlatın bana ben takip edeyim alıntılayarak mı gidicez hepblonde ambition canım spor için ne yapalım
1 hafta daha burdasın liste ile bu hafta ilgilensen
sonra tatilde olduğun hafta için sana yardımcı olsak nasıl olur
belkiorkide1453 sana bu konuda yardımcı olmak ister hem sporunuda aksatmaz bu sayede
Dur sana yazayim yellewo da kopyala yapistir yapayimkız okumam mı
çatlayacam meraktan
Dugi 21 mayıs 60 kilo olarak aramıza katılmak istemiş dugicim ilk mesajların öyle doğru dimi?Ay evet alın lütfenn burası bana çok motivasyon veriyor. Cuma günü İstanbul'a geliyorum pazartesi dönüyorum. Kalacağım evde tartı yok ama perşembeden tartılırım pazartesi de döndükten sonra, biraz geç yazabilirim ama saat 3-4 gibi. Uygun mudur sizin için?
bizim için otel tatlı bölümünden ibarettamam canım dönünce kapışırız ben gelene kadar o artıları at tamam mı ❤ sen de en son 63lere inmiştin dimi ikimizde 63e kadar inip daha altına inemedik diye biliyorum ben de 63ün üstüne çıkmamak için efor olarak elimden geleni yapicam bu sefer otelin fitness ,sahuna,havuz sporu filan tüm sporlarından bol bol yapcam otelde form tutmak için onların hepsinden yararlanırım bide zaten hergün bol bol havuz deniz yüzücem canım birde diyorum ki otelin tatlılar bölümüne aslında hiç girmesem belkide artı hiç olma ihtimalim olmaz çünki yemek de ben hep ızgara çeşitleri mangal çeşitleri yanına meze çeşitleri ve booll booll salata alarak besleniyorum aslında açık bufeden diğer yemeklerden ve karbonhidratdan hiç almıyorum zaten ama patates kızartması ,alkol ve tatlıdan başım yanıyor kesin bu sefer hiç papates kızartması yemiyim , kokteyllerime tatlı olmayan kokteyl çeşitlerinden içerim şeker oranı düşük olkol tuketicem busefer ,öğlende dondurma yerim ama yanına tatlı çeşitlerinden hiç almamaya calisayim diyorum bu şekilde başarırsam bence kilo almadan dönebilirim hatta otelde o sporlar la cm olarak gene incelme de olur ne dersin
bdv ye yaz kız heyecan olurDur sana yazayim yellewo da kopyala yapistir yapayimSchonerDuft gel sana da dertleneyim hepinize ozelden koplayip basinizi şişireyim
Uzun ama
bdv ye yaz kız heyecan olur
evet canım eski sistem alıntılıyarak gideriztabiki cnm biraz anlatın bana ben takip edeyim alıntılayarak mı gidicez hep
Aaahh canımDur sana yazayim yellewo da kopyala yapistir yapayimSchonerDuft gel sana da dertleneyim hepinize ozelden koplayip basinizi şişireyim
Uzun ama
Sensiz olur mu hic yellowum ekşin var gel yorumlarini yap tabi simdi dalga geciyorum da dun gercekten kotuydumAaahh canımbende tam çok merak ettim bana da yaz diyecektim ama beni düşünmüş bile
Evt alintiliyarak herkes kendi kilosunu eklerse kimseye zorluk olmaz ama ben donene kadar B Baharyagmuru35 sen deevet canım eski sistem alıntılıyarak gideriz
blonde ambition daha iyi bilir
bi sistem oturtsun bizde yardım ederiz
Tamam canım evet 21 mayıs 60 kilo doğrudur teşekkür ederim çokDugi 21 mayıs 60 kilo olarak aramıza katılmak istemiş dugicim ilk mesajların öyle doğru dimi?tugbaFB canım sende bak istersen
D dugi pazartesi saat önemli diil canım onu kendi aramızda haftasonu kontrolü olarak tartılıyoruz yani o kural diil canım sadece cuma tartısı kural ve zorunlu kuzucum cuma kilo bildiriminde hiç akşamlık olmaması önemli onuda dediğin gibi mesela cuma işin olacaginda perşembeden kilonu bize yazarsın hiç bir problem olmaz ozaman canım
Tmm yaparım canım. Nasıl yapiliyor Npcm yani Smdi Bn yaparımEvt alintiliyarak herkes kendi kilosunu eklerse kimseye zorluk olmaz ama ben donene kadar B Baharyagmuru35 sen deorkide1453 ile birlikte spor listesi takibi yapsan olur mu ?sen hep sporu yürüyüşünü filan aksatmadan yaptn şimdi spor salonunda başladın çok güzel spor yapıyorsun zaten canım arkadaşlarada teşvik olur bende otelde de spor yapcam orda yaptklarimada yazarım ama takip dönene kadar yapamam bir hafta buradayım ama bu haftada valiz hazırlığı ve eksik alışverişlerimi tamamliycam yoğun olcam ama elimden geldiğince gidene kadar elimden geleni yapayım genede
tamam yarın başlayalım o zamanEvt alintiliyarak herkes kendi kilosunu eklerse kimseye zorluk olmaz ama ben donene kadar B Baharyagmuru35 sen deorkide1453 ile birlikte spor listesi takibi yapsan olur mu ?sen hep sporu yürüyüşünü filan aksatmadan yaptn şimdi spor salonunda başladın çok güzel spor yapıyorsun zaten canım arkadaşlarada teşvik olur bende otelde de spor yapcam orda yaptklarimada yazarım ama takip dönene kadar yapamam bir hafta buradayım ama bu haftada valiz hazırlığı ve eksik alışverişlerimi tamamliycam yoğun olcam ama elimden geldiğince gidene kadar elimden geleni yapayım genede
Inşallah . Canım cıktı valla 32 dk 6.5 hızla arada koşuyla karışık yuruyus 15 dk eliptik bisiklet15 dk da ağırlıklar ve makinalarda takildim sporum bitti yarın kursumun sergisi var sabah 8 den akşam 5 e kdr gidebilirsem gtcm sporaçok doğru bi karar vermişin canım
nasılsa vaktin var , sporla kilo vermen daha hızlaşacak, yaz sonunda hedefine varırsın bence
İnşallah canım. Kolay gelsinotomobil üerine okuyo canim mühendis olcak insallah, okul degistirdigi icin böyle yiln hikayesine Döndü... sinavlari verememe korkusuyla diger bölümü 4 sene sonunda degistirip bu bölüme gecti bakalim insallah busene bitircek artik
Bizim geçen yıl ki otelin tatlıları muhteşem ötesiydi aklına gelecek binbir çeşit tatlı hepsi birbirinden muhteşemdi bide onlara ek tam öğlen 14de dondurma waffle saati yapıyorlardı ooff taze taze waffle yanına çeşit çeşit dondurma görmüyordumbizim için otel tatlı bölümünden ibarettatlılar güzelse karnımızı bi şekilde doyuruyoruz geçen seneki otelin tatlıları berbattı tatilimiz mahvoldu o derece dışarıya tatlı yemek için gitmiştik bi kaç gün ama sen ben başarırım tatlı yemeden dururum dersen süper olur sadece dondurma ve içkiyle günü kapatırsan yaptığın hareketlede kilo almadan dönersin büyük ihtimal
ama bana sorarsan gözünde kalmayacak şekilde ye derim bi kaç çatalda olsa ye hatta göm
Ne demek canım benimTamam canım evet 21 mayıs 60 kilo doğrudur teşekkür ederim çok
YuppiTmm yaparım canım. Nasıl yapiliyor Npcm yani Smdi Bn yaparım
tamam yarın başlayalım o zaman
çarşambalarıda spor listeleri başlasın
Oohh eline koluna ayağına sağlıkInşallah . Canım cıktı valla 32 dk 6.5 hızla arada koşuyla karışık yuruyus 15 dk eliptik bisiklet15 dk da ağırlıklar ve makinalarda takildim sporum bitti yarın kursumun sergisi var sabah 8 den akşam 5 e kdr gidebilirsem gtcm spora
Tmm cnm elimden geleni yaparım ben sen merak etme . Yarın kursumun sergisi var akşam 5 e kdr sürecekmiş gitmeyi cok istiyorum spora ins zmn bulur yarın da giderim . Bugün menumde süper gidiyor.Ne demek canım benim
Yuppiyarın listeyi yaparız canım listeye herkes hergün yaptı sporunun puanı nı 1.sayfadan hesapliyip ekliycek ve herkes hergün yaptğı sporları yazacak ve puanını ilk sayfadan hesaplayıp yazacaklar bildirim yapacaklar ve listeyede herkes son alıntıdan puan eklemesi yapacak canim sen de takip yaparsn listeye puan eklwmwyen yada spor yapmayanlari uyarırsın ve teşvik ve kontrol edersiniz orkide1453 ile hem tugbaFB ve htc71 de yardim eder size ❤ ben de gidene kadar bakalak olurum gene listelere filan ama zaten sistem de oturur 2-3günde oturur herkes eklemeye başlar kolaylaşır
Oohh eline koluna ayağına sağlıksüper başlangıç olmuş canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?