- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.281
Günde uç bardak yeşil çay içersen etkisini de görürsün canım. En az üç bardak içince kilo vermeye yardımcı oluyor. Ben de geçen hafta zayıflama çayına başladım olmadı öyle yap canım. Bol bol sıvı tüketince toksinleri de atacaksın. Mutlu ol ki gitsin yağlar.Adet olucm gerçi cumayada ama evet spor salonuna yazilcm öğlen gdecegim bugün cuna fazlalık olmayacak şekilde hedef belirledim bakalım. Bi öğün sadece corba bi öğün protein kahvaltıda yumurtayla yaparsam oluck insallh.
Bayram fazlalıkları bizi daha çok gaza getircek canımAdet olucm gerçi cumayada ama evet spor salonuna yazilcm öğlen gdecegim bugün cuna fazlalık olmayacak şekilde hedef belirledim bakalım. Bi öğün sadece corba bi öğün protein kahvaltıda yumurtayla yaparsam oluck insallh.
Canım zaten 1kiloya yakın mutlaka ödem var şuan diyet dışı yenilince hemen 1kilo civarı ödem oluyor ve tekrar diyete uygun başlanınca gidiyor ondan sen diyetine ve sporuna uy o ödem direk gidecek ve ödemi atarkende sporunla bir kaç yüz gram da yağ yakarsın oohh rahat rahat 79.2 de olursun hiç bozmazsan daha altında bile olabilirsin canımAc karna 80.4 çıkıyorum malesef 1,2 kilo almışım bugün spor salonuna yazilicam ve cuma günü o tartı 79.2 olucak
tatilde 1 kilo alman normal canım moralini bozmaAc karna 80.4 çıkıyorum malesef 1,2 kilo almışım bugün spor salonuna yazilicam ve cuma günü o tartı 79.2 olucak
Canım bende popolu ve ğöğüslüyüm zaten bacak ve bel istediğim inceliğe ulaşınca bile bu poponun 34de giremiyceği belli aynı şey üst bedenimde de karnım istersem dümdüz belim istersem 60cm olsun orayada göğüsten olmuyor zatenBenim de sıfır beden kastım 36
Ben nerde 34 olsam kemiklerim fırlar kalçadan belden
Zayıflama çayında ne var canım sinemaki var mı ?Günde uç bardak yeşil çay içersen etkisini de görürsün canım. En az üç bardak içince kilo vermeye yardımcı oluyor. Ben de geçen hafta zayıflama çayına başladım olmadı öyle yap canım. Bol bol sıvı tüketince toksinleri de atacaksın. Mutlu ol ki gitsin yağlar.
Yarin insallah evimdeyim kuzum bakamiyorum biraz durumlar karisik sonra anlatirimhtc71 kuzum senin tatil birmedi mi
tamam kuzum bu hafta izine ayrılırsın belki sonrasında da beraber listeye geri dönüp yarışa kaldığımız yerden başlarıtugbaFB canım bu cuma beni listeden izne ayırırmısın canım öbür cuma otelde olacağım için hem tartılamam hemde alkol vs. Ödem yapacak artıda olacağım listeyi etkilemiyeyim bildirim yapma şansımda olmıycak zaten kuzucum bu cuma kazasız belasız izne ayrılayım zaten yola çıkana kadar yani bir hafta aktif burda olurum orda iken de fırsat buldukça girmeye çalışırım canım sizi bırakmam sadece listeyi etkilemeyeyim dönünce zaten izin süresi bekleme hakkımı doldurmuş olarak dönücem canım kiloma donup listeye hemen geri girerim zaten
evet kuzum yok ebisss ortalarda
tamam kuzumYarin insallah evimdeyim kuzum bakamiyorum biraz durumlar karisik sonra anlatirim
Okursan yazarim ozeldenevet kuzum yok ebisss ortalarda
tamam kuzum
çok merakta bırakma bizi
Spor salonundayım yazıldım şuan yürüyüş bandindayim o kilolar gidecekkktatilde 1 kilo alman normal canım moralini bozma
çok doğru bi karar vermişin canımSpor salonundayım yazıldım şuan yürüyüş bandindayim o kilolar gidecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?