Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Düzelticem inşallah bu durumu canım
Insanın evi gibi yok valla ya çok yorulmuşum

Birde tartı iki kez 77.3 cıktı . Havalara uçtum sevinçten eşim kosarak geldi . Bi daha çıktım tartı gömdü beni mal tartı 81,3 tarttı sonra .gıcık oldum

Depresyona girmiştir. Beni terk ettiler diye düşünüp o da yememiş olabilir canım. Birkaç güne toplar kendini.

cumaya kadar 800 gramı vermek için ne yapmayı düşünüyorsun canım
Şaka bir yana tabi aç kalarak değil yiyerek sağlıklı zayıflayacağız tabikisi ben buraya gelmeden önceki diyet listeme geri döneceğim birde ramazandan sonra 1 ay içinde 6 gün oruçları var bilirsiniz onları tutarım hersene bu sene de tutacağım ama havalar çok sıcak olduğı için peş peşe tutamam ama pazartesi perşembeleri tutacağım oyüzden dengeli beslenerekte cumaya 800 u veririm diye düşünüyorum bugün öğlen yürüyüş yaptım 1 saat tam oruç tutmadığım günlerdr kordonda yürüyüş yapacağım

Kızlar sizden bir fikir almak istiyorum ben yıllarca çok uzun saç kullandım doğumdan sonra saçlarımı kestirdim biraz şimdi omzumlarımdan aşağıda biraz kısa kestirmek istiyorum böyle baya kısa sıcaklarda çok bunalıyorum birde değişiklik olsun diye galiba geçen sene hamilelikte çok istemiştim bebekten dolayı yapamamış sonra da cesaret edememiştim siz ne dersiniz

Ya canım çok üzüldüm toparlar inşallah ben evde hiç hayvan besleyemem aslında her evde olması lazım

Canım bende geçen sene belimde olan saçımı birden kısacık kestirdim. Sonra hep uzun saça alışık olduğum için depresyona girdim. Saç uzatıcı tarifler derken hala omzuma bile inmedi önler. Sonrada Afrika örgüsü yaptırdım. Uzun saça alışıksan birden kesince kendini kötü hissedebilirsin.

blonde ambition spor listesi mi baslatiyorsun
Yok kuzucum kızlar istiyor ama sıkı takip yapamam zaten 3-5 gün sonra bu kadar sık giremiycem ama kızlar kendi aralarında ben müsait olana kadar idare ederler puanlarını kendileri eklerler o şekilde yapıcaz galiba listeyi herkes liste olunca çok motive oluyor yapılsa iyi olacak gerçekten
Birde tartı iki kez 77.3 cıktı . Havalara uçtum sevinçten eşim kosarak geldi . Bi daha çıktım tartı gömdü beni mal tartı 81,3 tarttı sonra .gıcık oldum
o benimde başıma gelmişti çok gıcık durum
htc71 kuzum senin tatil birmedi mi
Bitmeyen tatil yapmışlar

Ya dimi hem erken çıktı hem geç geliyor
Neyse kız mezun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…