Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Otelin adı ne cnm malum güzel otel bulmak zor merak ettim

Evet canım sporu değiştirmek çok etkili hatta kilo takılınca bile ya yapılan spor yada o sporun yapıldığı saati değiştirmek etkili oluyor yani sen değişik birseye başladığım için daha etkili olacak canım dakikasını zamanla artırırsın surekli duzenli kullaninca k.biskkleti basen ve karında ciddi fark yapıyor canım bide yağ yakma programı şeklinde yap onun bir adı var ama adını unuttum şimdi canım gogle den kondisyonbisikleti ile yağ yakma teknigi filan yazarsan cikar koşu bandı da da geçerli bu bisikletinde bir kac dakika son hız sonra normal hız sonra gene çok hızlı 2dk ka sonra gene normal hız yaparsan bu şekilde yağ yakımı sağlanıyor aynı şey koşu bandında yüksek hız yürürken aralarda 1er 2ser dakika koşup gene kendi hızında 5mi 5.5 kaçla gidiyorsan gene ona dönerek yapılıyor bu çok etkili bir teknikdir nabzını yükseltip yağ yakımı sağlıyorsun

Bence sabah 63 cikarsin süper inmiş kilon valla ❤
Aayy inşallah ama okadar inmez gibi geliyor 63.2 filan da çıksa razıyım cumaya kadar 62leri garantilemiş olurum canım
Tatil ne zmndi senin
19 unda burdan çıkarız canım son bir haftam kaldı
Otelin adı ne cnm malum güzel otel bulmak zor merak ettim
Şiddetle tavsiye ederim ben bayıldım aynı otele 2yıl üstüste gittik hatta bu yılda bodrum tatiline giderken ilk orayı direk alalım dedik ama buyıl fiyat acayip uçmuş canim hiç düşmedi ondan bu yıl temmuz da bodrum tatiline başka yer aldim çünki bu yıl temmuz fiyatı 2kisilik tek gece fiyatı 1000tl olmuş canım ben 7gün istiyordum 7günü 7000tl tutacagi için gene ayni beachlerin olduğu yerden baska bir otel aldim canim ama oraya bayilarak gittik ben 3 defa gittim oraya netten gir bak muhteşem hatta ordaki fotolardan bile daha güzel çok büyük 3farkli otel bir arada gibi ama hepsi birbirine bağlı tek otel ve denize sıfır kendi beachi de var bodrum Royal Asarlik beach ve spa diye yazarsan çıkar canım geçen yıl bugünlerde oradaydık❤

Hmm tmm cnm Sagol ❤

Sagol tatlım ❤

Sağol canım benim inşallah tekrar eski hırsına ve azimime kavußtum sonunda inşallah sonun da bu sefer haziran da 60'ın altına ineceğim çok istiyorum
Bu arada benim eliptik bisiklet de oturak yok ayakta yapılıyor . Yani diğer çeşitleri se var salonda da ben ayakta yapılanı kullandim

Bu arada benim eliptik bisiklet de oturak yok ayakta yapılıyor . Yani diğer çeşitleri se var salonda da ben ayakta yapılanı kullandim
Benim dediğim teknik kondisyon bisikleti ve koşu bandında yapılıyor canım ama sen kondisyon diil eliptik bisiklet yapmışsın onda olmaz tabiki ama oda tüm vücudu aynı anda çalıştırdığı için güzel kalori yaktırır tabiki

Hmm çok zor ama ya 15 dk zor dayandım
Olsun 15dakka da güzel kalori yakar o bir hafta sonra 20dakikaya çıkarsan zaten öncesi yada sonrası koşu bandı da yapiyosun ya arka arkaya olduğu için 35-40 dakika sonrası zaten yağ yakımı başlamış oluyor 2saat filan salonda kalırsın çok güzel yağ yakımı olur

Ben de 60 kiloyken bile herkes korkuyor hasta bu kız ölcek bu kız hastalıklı bir şey mişim gibi davranıyorlardı. Ama bu sefer yağları yok edip kaslara hoşgeldin diyerek vereceğimiz için 60 kiloda iyi olurum sanırım.

Evet canım kesinlikle kaslı olunca öyle durmuyor daha sağlıklı ve daha güzel duruyor ❤ kaslı olunca zaten 57-58 olsak yeter bize

Yarin gidemiycem büyük ihtimalle kurs sergisi akşam 8 e kdr sürebilirmiş aynen ama diger gunler baya spor ypicam

Kızlar bugün kimse menü ve spor bildirim sayfasına menü ve spor bildirimi yapmamış neden ?
Hepimizin yapması gerekmiyormu? Bazı arkadaşlarımız hiç paylaşmıyor menülerini tugbaFB kaptanım bu konuya bir el atın isterseniz

Bencede kimse paylaşmıyor banada ilginç geldi haklisin bi el atılması lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…