- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.741
Canim hosgeldinMerhaba kızlar takımınıza girmek istiyorum öncelikle davet ettiğin içintugbaFB teşekkür ederim
Geçmişimden bahsedeyim
33 yaşında 3 çocuk annesiyim 70 kilo ile evlendim ilk hamileliğim de 30 kilo aldım 100 ile doğuma girdim 2 yıl içinde 72 ye düştüm tekrar hamile kaldım yine 100 ile doğuma girdim 1 yıl içinde 75 e düştüm sürpriz olarak tekrar hamile kaldım bu defa 98 ile doğuma girdim bebeğim bugün 2 aylık oldu ve şuan 87 kiloyum tekrar öncelikle 70 e sonra 65 e düşmek istiyorum ama bu defa iradem çok kuvvetli değil sizinde desteğinizle daha hızlı vereceğime inanıyorum aynalara bakasım yok dışarıda spor yapma şansım yok ama 2 gündür evde leslie yapıyorum evde hiç oturmuyorum 3 küçük çocuk olunca verebilirim diye düşünüyorum
2 hafta sizinle devam edeyim başarabilirsem takıma alırsınız önerileriniz ve uyarılarınız beni düzene sokacaktır
Oo yakinda nişan varKızlar bu akşam kayınvalidemler gelecek nisan tarihi vesaire konuşmak için hazırlık yapıyoruz. Bakalım yemeden durabilecek miyim
Ama bazende vucudu bu detokslarla şasırtmak gerekiyor ,hepimizin deneyimledigi memnun kaldigi detokslar oluyorBir de kızlar önümüzdeki hafta 3 günlük bir detoks programı yapmayı planlıyorum. Her zaman sağlıksız ya da şok yapılan diyetlere karşıyım ama vücudumun temizlenmeye ihtiyacı var. Detoks Taylan Kumelinin 3 günde 3 kg vadediyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. 1 kg gitse bile iyi bir şey benim için . Daha sonra beslenmeye devam edip verdiğim kiloyu da almam bence
Evet canım h.sonları bu şekilde yapıyorum. Kahveden sonra 2 bardak suyu bilmiyordum uygulayacağım.teşekkürler.Acede canım yarın da mı sadece kahvaltı yapıp tüm gün vücudu dinlendirceksin. Her kahvenin üstüne iki bardak su içtiğinde zararı en aza indirgersin canım böbreklerini zorlamanı istemeyiz.
Hoş buldum aslında tam olarak beslenme düzenim oturmadı dediğin gibi 3 çocukla spor yapmış gibi oluyorum kendime diyet yemeği yapmıyorum vakit bulamıyorum karbonhidrat yemeyi seviyorum ama kopmam gerek kızartma yemiyorum ama tatlıyı çok seviyorum en yakın zamanda bir listeye bağlı besleneceğimCanim hosgeldin
Daha önce yapmışın eminim yine yaparsın
Ne tarz bi beslenme yapïyorsun?
Spor konusuna gelince 3 cocuk basli basina bi spor olsa gerekAllah yardimcin olsun
70 kilolarda olduguna göre boyun uzun sanki
Hoş buldum çok heyecan yaptım veririm bu defa inşallahHoşgeldin canım ❤
Rica ederim canım. Kahvenin içinde bulunan bir madde var vücutta onu atmak için daha fazla idrara çıkartıyor. Sen su içmediğinde böbrek yoruluyor.Evet canım h.sonları bu şekilde yapıyorum. Kahveden sonra 2 bardak suyu bilmiyordum uygulayacağım.teşekkürler.
Bu taktikler seni başarıya ulaştırır ama bu sefer aileni obez olma yolunda ilerletcen gibi. En iyisi dolabı boş tut sen.Kendimle savaşıyorum hamilelik ve sonrasında o kadar çok yemeye alışmışımki doymuyorum bu duruma dur demem gerekiyor dolapta 2 tane pişmiş köfte vardı kendimi durduramadım çeyrek Ekmeğin arasına koydum mikrodalgada ısıtırken oğlum mutfağa geldi al oğlum sana köfte ekmek yaptım dedim onun eline tutuşturdum oh çektim o arada mikrodalganın üstündeki 1 kase karışık kuruyemiş gözüme takıldı kendimi biliyorum o orada durursa onu yiyecektir hemen yanına nescafe yaptım eşimin önüne koydum 2. Ohh çektim resmen kendimden yiyecek kaçırıyorum birkaç güne alışır vücut ama haftasonunu başarıyla atlatmak istiyorum
Oğlum çok zayıf zaten kilo alsın diye uğraşıyorum eşimde kendi düşünsün bananeBu taktikler seni başarıya ulaştırır ama bu sefer aileni obez olma yolunda ilerletcen gibi. En iyisi dolabı boş tut sen.
Şişmanlasın kimse ona bakmasın.Oğlum çok zayıf zaten kilo alsın diye uğraşıyorum eşimde kendi düşünsün banane
Aahaahaaa aynen benim eşim ondan çok kilo aldıBu taktikler seni başarıya ulaştırır ama bu sefer aileni obez olma yolunda ilerletcen gibi. En iyisi dolabı boş tut sen.
Yazık yaaa çok üzüldümBugün veterinere gittim 5 gündür kedim onda ve sonuç bugün bayıltmış kontrol etmiş boğazında iltihap varmış ve geçme ihtimali o kadar düşük görüyorki bir hafta daha kalsın dedi antibiyotik tedavisine devam etcek sonra iyileşmezse sonsuz uykuya göndermeliyiz daha fazla acı çekmesin dedi. Ben bu duruma nasıl dayanıcam ya bir saattir gözyaşıma hakim olamıyorum. Babamda bir hafta daha bakalım bu da iyileştirmezse hayvan hastanesine götürelim diyor. İyice psikolojim bozuldu.
bilmiyorum marmariste gitmediğimiz yer kalmadı. Ona da üzülüyorum. Acı çektiğinde içim gidiyor. Acı çekmesindense uyutalım diyorum diyorum ama canımı ona verip ben ölmeyi tercih ediyorum. Ağlamaktan uyuya kalmışım şimdi uyandım. Ben onun olmayışına nasıl alışcam. Bencilce davranıyorum biliyorum benim mutluluğum için onun ölmesini istemiyorum ama acı çekince gene kucağıma alıp başlıyorum ağlamaya. Şuan dişetlerime varana kadar ağrıyor.Yazık yaaa çok üzüldümcanım benim ağlama kıyamam belki düzelir babanın dediği gibi birde hastaneyi denersiniz
Canım kendini bukadar üzme gerçekten acı çekmesinden se uyutulması daha doğru gibi sonuçta iyileşmiyorsa çözümü yoksa yapacak bir şey yokbilmiyorum marmariste gitmediğimiz yer kalmadı. Ona da üzülüyorum. Acı çektiğinde içim gidiyor. Acı çekmesindense uyutalım diyorum diyorum ama canımı ona verip ben ölmeyi tercih ediyorum. Ağlamaktan uyuya kalmışım şimdi uyandım. Ben onun olmayışına nasıl alışcam. Bencilce davranıyorum biliyorum benim mutluluğum için onun ölmesini istemiyorum ama acı çekince gene kucağıma alıp başlıyorum ağlamaya. Şuan dişetlerime varana kadar ağrıyor.
Canım kendini bukadar üzme gerçekten acı çekmesinden se uyutulması daha doğru gibi sonuçta iyileşmiyorsa çözümü yoksa yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?