- 23 Ocak 2019
- 93
- 113
- 8
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.761
Çok üzüldüm gerçekten. İnşallah iyileşir. Çok güzel,çok özel canlılar kediler.Bugün veterinere gittim 5 gündür kedim onda ve sonuç bugün bayıltmış kontrol etmiş boğazında iltihap varmış ve geçme ihtimali o kadar düşük görüyorki bir hafta daha kalsın dedi antibiyotik tedavisine devam etcek sonra iyileşmezse sonsuz uykuya göndermeliyiz daha fazla acı çekmesin dedi. Ben bu duruma nasıl dayanıcam ya bir saattir gözyaşıma hakim olamıyorum. Babamda bir hafta daha bakalım bu da iyileştirmezse hayvan hastanesine götürelim diyor. İyice psikolojim bozuldu.
Canım senin kilo kaç ne zamandır kilo veriyorsunPazartesi dr.a gideceğim önce dahiliye sonra ordan da endokrinoloji ye sevk alacağım ve hormon testleri yaptıracağım. Metobolizmamdan ciddi şüpheliyim çünkü dün akşam 1 kupa ya sadece 1 kupa şekersiz kapuçino içtim sabah hooop +300 ! reglim de bitti ee ne bu şimdi?
İnsülin direnci vardı ölçüm bilmem ne yaptılar geçmiş dediler ilaç kesildi ama bence hâlâ var. Dr kavınvalideme metabolizma için bir ilaç verdi 3 ay 120 den 95 e düştü hayret ettim diyet de yapmıyor. Amerikan salatalarını,börekleri götürüyor valla.Bir de 84 yaşında yani.
Neyse çok sızlandım yine herkese iyi geceler
Azmı canım ya 6 ayda 25 kilo ayda 4 kilo yapar ben ayda 4 versem mutlu olurumYahu yorumu düzelteyim olmadı sileyim dedim olmuyor. Yanlış yazmışım eşim uyardı 6-7 ayda k.validem o kiloyu vermiş. Hoş bu da baya birşey yani. Doğrusunu yazayım da sonra sıkıntı olmasın dedim. Neyse tekrar iyi geceler
Hızlı verince hızlıca geri geliyor emin adımlarla vermek daha güzel ama biran önce vermek istiyoruz maşallah iyi gidiyorsun 3 ayda 12 kilo az değil menzilimiz uzak ama vereceğiz inşallah bende 60 olsam nasıl güzel olurOhooo benim kilom çok. Ben 108.3 çıktım bu sabah Ocak’ta kk üye oldum biraz verdim geri aldım. Tam olarak Şubat ayından beri ara ara alarak 120 den düştüm.
Evet ayda 4 kilo iyi ama ben çok sabırsız davranıyorum ayda 10 vermek istiyorum
Bende senin gibi ismin altına yazayım dedim ama olmadı galibaHızlı verince hızlıca geri geliyor emin adımlarla vermek daha güzel ama biran önce vermek istiyoruz maşallah iyi gidiyorsun 3 ayda 12 kilo az değil menzilimiz uzak ama vereceğiz inşallah bende 60 olsam nasıl güzel olur
Doğrudur bence adetken az çıkıyorsan bitiminde daha da farkeder hadi bakalım ben 90lara veda ettim sen 80lere daha da iyi olur inşallahKizlar birde 79.6 ciktim .
4 günde 800 gr gtti
Tabi doğruysa adetken
Canım bende kasımda 108 kilo başladım şuan 89 kilodqyım senin gibi başta ayda 10 kilo versem şu kiloya şu ayda ulaşırım diye sabırsızlığım vardı ben ayda 10 kilo hesabı yaparken iki ayda 5 er kilo ile 10 kilo verdim sonra bir durma evresi geçirdim ve tüm motivasyonum gitti sonra burdaki arkadaşlar şöylr bir salladılar beni kendime geldim şuan ayda 3 kilo bazen 4 kilo olsunda gitsin diyorum yavaş gitsin öz gitsin hızlı vermek isteyince hedefin olmadığında da motivasyonu çabuk kaybediyoruz 120 lerde çok güzel bir zayıflama yaşamaşsınOhooo benim kilom çok. Ben 108.3 çıktım bu sabah Ocak’ta kk üye oldum biraz verdim geri aldım. Tam olarak Şubat ayından beri ara ara alarak 120 den düştüm.
Ya çok üzüldüm canım ya erken tedavinin önemi başta bulsalardı belki iyileşirmiymiş hayvancağızAcede , Verano_porteno teşekkür ederim kızlar. Aylardır tedavi görüyordu zaten ama son götürdüğümüz veterinerden başkası hastalığını bulamamıştı. Bu buldu fakat iyileşemez diyor.
O konu hakkında bir şey demedi dediysede ben kedimin o halini görünce ağlamaya başladım, çıktım veterinerden babam devam etti konuşmaya. Aslında dediğin gibi diğerleri para almak için yavruya hergün iğne kötüleşti iki iğne verdiler. Bu muayene etti dün narkozun etkisiyle hala kucağıma gelmek için uyuşuk haliyle zorluyordu kendini nasıl dayanabilirdim ki ben nasıl dayanıcam. Bıktınız benden biliyorum özür dilerim.Ya çok üzüldüm canım ya erken tedavinin önemi başta bulsalardı belki iyileşirmiymiş hayvancağız
Dondurma yemenin cezasını vücudun çekmiş. Uzun saat aç kaldığın için hem bağırsağın dinlenmiştir bu gece. Olmadı bugün artı spor yaparsın vicdanını da rahatlatırsın.Günaydın arkadaşlar dün dışarda olduğumdan ve yemekle dondurma arasında kaldığım için 2 top dondurmayı seçerek kötü bişey mi yaptım acaba dondurma yemek için öğlen yemeğini pas geçtim ve akşamda arabanın lastiği ile uğraştığım için dönüşte ebe gelişimiz 9 u buldu o saatte de bişey yemedim dün böyle oldu bugün yediklerime dikkat edeceğim
Sagol canimKızlarhtc71 @tgb1907 ben tekrar bilgi vereyim kızlar soruyor arkadaşları ben detaylı takip ettim ve daha önce de belirttiğim gibi @ebisssss diye bir arkadaşımız katılmak istemişti ve baslarda aktifti ama sonra birden yok oldu defalarca etiketleyip sormama rahmen dönüs yapmadı baydır yok şuan tk grubunda aktif diil ama tekrar dönüş yapıp katılmak isterse duruma göre değerlendirilir onunla birlikte aramıza katılmak isteyen @dugi arkadaşımız şuan listemize girdi kızlar ve aynı zamanlarda aramiza Verano_porteno arkadaşımız katıldı ama kendisi zaten yarışmadan izin almış durum da ve şuan izin kilosunda diil onun için kurallar gereği izin kilosuna dönünce listemize girecek ama şimdilik liste dışı bizimle aktif şekilde yarışıyor onu yedekler listemize yazarız kızlar diğer 3 arkadaş ı da dün ve önceki gün davet etmişdim aramıza gelmek istedikler aktif olurlarsa onlarda yedeklere girer ve kurallara uygun aktif katılıma gorede zamanı dolunca asıl listeye girebilirler ❤ aktiflikleri arttıkça daha çabuk kaynaşırsınız grubumuzun aktifliği ve motivasyon u yine eskisi kadar arttırıcaz diye umuyorum ❤ 2gündür yeni aramiza davet ettigim 3arkadasimiz @Dlrykc Acede @philosophergirl
HosgeldinMerhaba kızlar takımınıza girmek istiyorum öncelikle davet ettiğin için @tgb1907 teşekkür ederim
Geçmişimden bahsedeyim
33 yaşında 3 çocuk annesiyim 70 kilo ile evlendim ilk hamileliğim de 30 kilo aldım 100 ile doğuma girdim 2 yıl içinde 72 ye düştüm tekrar hamile kaldım yine 100 ile doğuma girdim 1 yıl içinde 75 e düştüm sürpriz olarak tekrar hamile kaldım bu defa 98 ile doğuma girdim bebeğim bugün 2 aylık oldu ve şuan 87 kiloyum tekrar öncelikle 70 e sonra 65 e düşmek istiyorum ama bu defa iradem çok kuvvetli değil sizinde desteğinizle daha hızlı vereceğime inanıyorum aynalara bakasım yok dışarıda spor yapma şansım yok ama 2 gündür evde leslie yapıyorum evde hiç oturmuyorum 3 küçük çocuk olunca verebilirim diye düşünüyorum
2 hafta sizinle devam edeyim başarabilirsem takıma alırsınız önerileriniz ve uyarılarınız beni düzene sokacaktır
Ama 1 ayda 10 kilo almadik ki 10 kilo verelim sabirla devam etmemiz lazim canim baska yolu yok az olsun ideal olsun ama olsun zamanla eksilip bitecek insallahOhooo benim kilom çok. Ben 108.3 çıktım bu sabah Ocak’ta kk üye oldum biraz verdim geri aldım. Tam olarak Şubat ayından beri ara ara alarak 120 den düştüm.
Uzuldum kuzum keşke bir yolu olsa da iyileşseAcede , Verano_porteno teşekkür ederim kızlar. Aylardır tedavi görüyordu zaten ama son götürdüğümüz veterinerden başkası hastalığını bulamamıştı. Bu buldu fakat iyileşemez diyor.
Babamda bu veterinere bir hafta daha zaman verdi eğer iyileşmezse hayvan hastanesine gidicez. Uyutulmasını istemiyorum yavrunun.Sagol canim
Hosgeldinbende 3 defa aldim verdim ama sonuncusunda bugun baslarim yarin baslarim diye diye yine yedim ama burasi iyi geldi aldigim kilolari verdim mezun oldum.
Sende verirsin insallah canim olabilecek en kisa surede ve en saglikli sekilde
Ama 1 ayda 10 kilo almadik ki 10 kilo verelim sabirla devam etmemiz lazim canim baska yolu yok az olsun ideal olsun ama olsun zamanla eksilip bitecek insallah
Uzuldum kuzum keşke bir yolu olsa da iyileşse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?