- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.781
Belki iyilesir oradan yuzunuz gulerek cikarsiniz canimBabamda bu veterinere bir hafta daha zaman verdi eğer iyileşmezse hayvan hastanesine gidicez. Uyutulmasını istemiyorum yavrunun.
İnşallah canım amin.Belki iyilesir oradan yuzunuz gulerek cikarsiniz canim
Sağol canım. Düşünmen yeter. Belki yaramaz bir kedi olmaydı bu kadar hastalanmazdı. Sıcak yemek yemez. Kuru mamasına soğuk süt koymadan içmiyor. Konserve mama dolapta soğuk verirsen löp löp yiyordu. Şimdi boğazındaki iltihap çok kötüymüş. Ben de anlamıyorum. İyi hoş bazen bir öksürüyordu sanarsın yanında iri adam. Ben korkuyordum.ucukgenclik hic bikar miyiz, benim evcil hayvanim yok ama biraz da bu sebepten korkuyorum. Insanin ailesinin bir bireyi gibi olur, ondan baska bisey dusunememen cok normal. Hayvan hastanesinde bir care bulurlar umarim, keske elimizden baska bir sey gelebilse de yardim edebilsek ama..
Zaten yavaş yavaş artırırsın spor yapınca. Ödevlerin için kolay gelsin.Gunaydin kizlar, sanirim biraz atistirmalari fazla kaciriyorum bugun de ayniyim. Bu hafta da 1 kilo veririm ins. Bir de hala spora baslayamadim odevlerim var bu hafta, haftaya basliyorum insallah. Simdi diger tarafa dunku menumu de yazarim.
Kuzu ya kiyamam onaSağol canım. Düşünmen yeter. Belki yaramaz bir kedi olmaydı bu kadar hastalanmazdı. Sıcak yemek yemez. Kuru mamasına soğuk süt koymadan içmiyor. Konserve mama dolapta soğuk verirsen löp löp yiyordu. Şimdi boğazındaki iltihap çok kötüymüş. Ben de anlamıyorum. İyi hoş bazen bir öksürüyordu sanarsın yanında iri adam. Ben korkuyordum.
Ben olsam ben de hastaneye giderdim. Sonuna kadar uğraşırdım. Benim 2 bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyor. Kolay değil artık canından bir parça oluyorlar çünkü. Umarım çözüm bulunur ve küçük tedaviye cevap verirBabamda bu veterinere bir hafta daha zaman verdi eğer iyileşmezse hayvan hastanesine gidicez. Uyutulmasını istemiyorum yavrunun.
Onlar taktılar böbrek yetmezliğine, midesine hiçbiri de boğazına bakmadı. Biri dişleri çürük hepsini çekicez dedi. Ayyy yavrumu denek yaptılar.Kuzu ya kiyamam onanerden bilebilirdin ki bir derdi oldugunu soylemeden anlamam cok zor. Doktorlar bile anlamamis Basta iltihabi zaten
Buradaki en iyi yere götürdüm o hayvanımı daha da hasta etti. Küçücük bünye o kadar iğne günde kaç kez istiğfar eder oldu. İnşallah iyileşir .Ben olsam ben de hastaneye giderdim. Sonuna kadar uğraşırdım. Benim 2 bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyor. Kolay değil artık canından bir parça oluyorlar çünkü. Umarım çözüm bulunur ve küçük tedaviye cevap verir
Evet ya çoook güzel uyur aslan parçam hayatımın renkleri onlar. Bu da prensesim bebeğim.Acede ne kadar huzurlu güven içinde uyumuş
Allah onlara sağlık versin. Gözlerinin rengine öldüm ne güzel bakmış öyle canlarım yaEvet ya çoook güzel uyur aslan parçam hayatımın renkleri onlar. Bu da prensesim bebeğim.
Çok iyi geldi. Ben de mutsuzluktan izne mi ayrılsam diyordum.Kızlar nasılsınız ben yaramaz kizlarimla bütün gün ugrasmaya devam Eki Görüntüle 2279331 Eki Görüntüle 2279331 baktım ki motivasyonunuz kırılmış şunu buraya bırakayım da motive olun salmayin kendinizitabi ben devam bugün spora başlıyorum bayramdan sonra anca vakit buldum hadi bakalım tekrar motivasyonlariniz tavan yapsın bakalım o kilolar gidecek o hedefler tutacak
Aramızda şuan tam 10 kilo olmuşKızlar nasılsınız ben yaramaz kizlarimla bütün gün ugrasmaya devam Eki Görüntüle 2279331 Eki Görüntüle 2279331 baktım ki motivasyonunuz kırılmış şunu buraya bırakayım da motive olun salmayin kendinizitabi ben devam bugün spora başlıyorum bayramdan sonra anca vakit buldum hadi bakalım tekrar motivasyonlariniz tavan yapsın bakalım o kilolar gidecek o hedefler tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?