Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum.bu arada kaptancım yaa biliyorum buhafta hiç ii olmadı ama benim bi günlüğüne istanbula gitmem gerekiyo.kız kardeşim yanlızmış hem accık havam değişsin hem de onu göriim istedim çoktan beri görmüyorum onu.yarın sabah erkenden çıkacağım yola o yüzden yarın giremem muhtemelen.ama fırsatım olursa perşembe günü yanınızdayım inş.bu arada modemi yaptırmaya verdi eşim.inş evde de interneti düzeltecek.çünkü çok yakındım başının etini yedim herifininş olursa bundan sonra sabahtan çok akşamları geç saatte girebilirim.neyse kızlar ben kaçıyorum inş görüşürüz.

çokk sevindim adınaaaaaa

kızlar bu arada düğün çok güzel geçti,havuzbaşı kır düğünüydü.......çocuklar için özel kapalı bi mekan yapmışlar,palyoçolar çocuklrı oynattı,yemekleri yedirdi çocuklar ortalarda koşturmadı süperdi...

uzun süredir düğünlere falan hiçç gitmiyorum. dün ablam çok ısrar etti gitmedim. hiç tanımadığım insanlar,sonra ortamı tanımamandan dolayı kaskatı duruyorum ölee. oynamayı beceremiyorum,nereye bakacağımı duracağımı şaşırıyorum nedir bende ki bu kendine güvensizlik yahuuuu

anem bide boğazım ağrıyo bugün,oğlumdada miğde bulantısı var yandım ben......................

emidaf sabahtan berü alttasın niye yazmıyon kuzum,işin var sanırım neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi.........gelebilirsem gelirim bugün bi ara........

kaçırmamaya çalışacam düğünde yemekli inşallah orda kaçırmam.................

yandan kırık fönde olabülü...........

he onunu için heycanlıyım hahhah..................

ay kızlar çok heyecanlıyım düğün için saçlarımı nasıl yaptırsam,kırık fön düşünüyorum .............

toplu saç sevmiyorum.................

eline sağlık canım..................

inşallah iyi olur bundan sonra canım...............

yok tatlım yanlışlık.. baktım mesajlarına ...mesaj sayını doğru saydım.yok izinli olmana rağmen sabah 9 da gelmişsin. tebrik ediyorum seniii...

nihayet kargolarım geldi. oriflame ve xls medicalim geldi. parfümlerim güzel pişman olmadım aldığıma. xls medicali ise bu cumadan sonra deneyecem. haftada ne kadar vereceğime bakmak istiyorum çünküü.

süper fikir. bekarların aklında bulunsn. benim düğünümde konfetileri çocuklar yerden toplayıp kendi saçlarına döküyorlardıı

bende yakın olmayanlarınkini sevmem....
yok tatlım yanlışlık.. baktım mesajlarına ...mesaj sayını doğru saydım.yok izinli olmana rağmen sabah 9 da gelmişsin. tebrik ediyorum seniii...

kuzu tekrar niye zahmet ettin...............

süper fikir. bekarların aklında bulunsn. benim düğünümde konfetileri çocuklar yerden toplayıp kendi saçlarına döküyorlardıı

evet ankarada hep böle oluyo benim gittiğim düğünler artık....

ben burdayım görümcemle konuşuyordum. bebeği karnında 8. hftada kalp atışını duyamamışlar çok üzgün.

ay canım,geçmiş olsun ya kürtajmı olacak...............

QUOTE=selinay2002;19797466]kızlar bu arada düğün çok güzel geçti,havuzbaşı kır düğünüydü.......çocuklar için özel kapalı bi mekan yapmışlar,palyoçolar çocuklrı oynattı,yemekleri yedirdi çocuklar ortalarda koşturmadı süperdi...[/QUOTE]

ohh ne güzell eğlenmişsin canımm ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…