- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.701
kızlar günaydın.cumartesi günü uğrayamadım çünkü epey rahatsızdım.kafamı kaldıracak halim yoktu nedenini de anlayamadımüstelik hala da bütün kaslarım ağrıyor.hamlanmış gibiyim ama durup dururken oldu yaaa dün de giremedim çünkü kırklareline gitmek zorundaydık.merkeze.nedenine gelince çok güzel bi haber benim için.sizinle de paylaşmak istedim.Biz bu sene hacca yazıldık ve nasipmiş ilk seferde çıktı.inş ekim başı gibi hacca gidiyoruz eşimle ilk duyduğumda inanamadım ama dün kesin kayıt yaptırdık ve inş bi sorun olmazsa gideceğiz.ayyy çok sevindim yaaa.bu arada 3 günde nasıl 55 sayfa yazabildiniz. ben bi geçmişe bakıp geliyim bare.
hoşgeldinnn selliiiiiii naberr nasılsınnn
bu hafta cmtesi düğün varr bide kızlarr:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
kızlar bu arada düğün çok güzel geçti,havuzbaşı kır düğünüydü.......çocuklar için özel kapalı bi mekan yapmışlar,palyoçolar çocuklrı oynattı,yemekleri yedirdi çocuklar ortalarda koşturmadı süperdi...
anem bide boğazım ağrıyo bugün,oğlumdada miğde bulantısı var yandım ben......................
emidaf sabahtan berü alttasın niye yazmıyon kuzum,işin var sanırım neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinizi.........gelebilirsem gelirim bugün bi ara........
kaçırmamaya çalışacam düğünde yemekli inşallah orda kaçırmam.................
yandan kırık fönde olabülü...........
he onunu için heycanlıyım hahhah..................
ay kızlar çok heyecanlıyım düğün için saçlarımı nasıl yaptırsam,kırık fön düşünüyorum .............
toplu saç sevmiyorum.................
eline sağlık canım..................
inşallah iyi olur bundan sonra canım...............
kızlar bu arada düğün çok güzel geçti,havuzbaşı kır düğünüydü.......çocuklar için özel kapalı bi mekan yapmışlar,palyoçolar çocuklrı oynattı,yemekleri yedirdi çocuklar ortalarda koşturmadı süperdi...
uzun süredir düğünlere falan hiçç gitmiyorum. dün ablam çok ısrar etti gitmedim. hiç tanımadığım insanlar,sonra ortamı tanımamandan dolayı kaskatı duruyorum ölee. oynamayı beceremiyorum,nereye bakacağımı duracağımı şaşırıyorum nedir bende ki bu kendine güvensizlik yahuuuu
yok tatlım yanlışlık.. baktım mesajlarına ...mesaj sayını doğru saydım.yok izinli olmana rağmen sabah 9 da gelmişsin. tebrik ediyorum seniii...
süper fikir. bekarların aklında bulunsn. benim düğünümde konfetileri çocuklar yerden toplayıp kendi saçlarına döküyorlardıı
niçin kimse yok ya,nerdesiniz hatunlar..............
ben burdayım görümcemle konuşuyordum. bebeği karnında 8. hftada kalp atışını duyamamışlar çok üzgün.
selinay düğün fotolarını eklesene merak ettim tipini elbiseni saçını. istersen sonra silersi
isterdim ama makinam eşimin arabasında kalmış bide albüm ekleyemiyorum ben bir türlü beceremedim,resimleri pcye aktarınca anlatırsan eklerim..........
çok güzel olmuştum ama hehehe.............
ben burdayım görümcemle konuşuyordum. bebeği karnında 8. hftada kalp atışını duyamamışlar çok üzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?