- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.521
bende memnun oldumGayet iyi hedefine de ulaşmana çok az kalmış tebrik ediyorum
Hoşbuldumm Evet kuralları okudum bana uygun :) aynen öylee motivasyon gerek :))
Tanıştığımıza memnun oldum
Ben uzun zaman önce 7. Takımda izne ayrılmıştım dolayısıyla bir sorun olmazsa 1 hafta sonra listeye girebileceğim anladığım kadarıyla değil mi?
ben şimdi bu hesabından baktım (ay başka hesaptamı var kafam allak bullak )Bu arada siteden geç te olsa bana mesaj geldi. Önceki takma adımı kullanamıyordum. Hem şifremi unutmuştum hem de soyadım, e-mail adresim değişmişti. Eski hesabım da aktif hale geldi. Ne yapmam gerekiyor. O hesapta da birikmiş anılarım var.
Evet. Hesabıma tekrar giremeyince mesaj attım. Geri dönüş olmayınca unicornak olarak tekrar üye olmuştum. Sonra yeni üyeliğime giremedim. Şu an aktif olan 2014'teki ilk üyeliğim.ben şimdi bu hesabından baktım (ay başka hesaptamı var kafam allak bullak )
bu hesabınla daha önce yarışmalara katılmışın doğru mu
tamam canım sende 501. etapta kendi isteğinle ayrılmışın 68.7 kilo ileEvet. Hesabıma tekrar giremeyince mesaj attım. Geri dönüş olmayınca unicornak olarak tekrar üye olmuştum. Sonra yeni üyeliğime giremedim. Şu an aktif olan 2014'teki ilk üyeliğim.
Hafta sonunu kaçamaksız atlatman süperCuma:63.500
Pazartesi:63.400
Fark: 100gr
Aslında cokta vermedim ama hiç yoktan iyidir. Sanırım detokstan normal beslenmeye geçince böyle oldu. Cumaya kadar 400 gr gitsin istiyorumHafta sonunu kaçamaksız atlatman süper
evet çok değil ama hafta sonları dönüşlerde sabit olmak bile başarı, genelde hepimiz hafta içi diyete daha motive oluyoruzAslında cokta vermedim ama hiç yoktan iyidir. Sanırım detokstan normal beslenmeye geçince böyle oldu. Cumaya kadar 400 gr gitsin istiyorum
Evet canim keptinn dikaptinn canım senin mezun olmadan önceki ismin keptinn miydi onu belirtmeyi unutmuşuz sebahar kaptinn diye bir mezun yok diyor haklı olarak
kilom hala 73
merhabaa. bugun temizlik iptaldi bahceye kiraz toplamaya gittik.
sabah peynir zeytin salatalik sivri biber seklinde
saat 5 te izgara kanat 4 tane patlican salatasi 1 porsiyon et
ara 4 kuri kayisi fazla oldu bu ama cok actim
1.5 lt sumerhaba herkese. menum
sabah patates kavurmasi ve cay
aksam 1 tabak nohut 1 elma ne alaka bilemedim ama doymamistim
ara 2 kuru kayisi 2 ceviz
1 saat yurudum
menülerine baktım aslında güzel ama neden veremedin acaba
2 lt su içmeye özen göster canım birde yeşil çay ekle ara öğünlerine
tamam canım söyleyim sebaharaEvet canim keptinn di
Hafta sonu kotu gecti kuzum birgun hic bakmadim diger gunde okudum çıktım.tamam canım söyleyim sebahara
sen nasılsın fıstık
yokmuşun sende hafta sonu
Evet aynen öyle tekrar listeye girmedim. Tamamdır aktif olmaya çaba göstereceğim teşekkür ederim :)bende memnun oldum
şimdi baktım 7. takımdan 2017 mart gibi (517.etap) 66.4 kilo ile izine ayrılmışın. (sonrasında tekrar listeye girmedin sanırım yanlışsam düzelt lütfen)
veee 21 kilo alarak geri dönmek istiyorsun
bu hafta aktif olma durumuna göre de listeye girme işini hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?