Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende memnun oldum
şimdi baktım 7. takımdan 2017 mart gibi (517.etap) 66.4 kilo ile izine ayrılmışın. (sonrasında tekrar listeye girmedin sanırım yanlışsam düzelt lütfen)
veee 21 kilo alarak geri dönmek istiyorsun
bu hafta aktif olma durumuna göre de listeye girme işini hallederiz

ben şimdi bu hesabından baktım (ay başka hesaptamı var kafam allak bullak )
bu hesabınla daha önce yarışmalara katılmışın doğru mu

ben şimdi bu hesabından baktım (ay başka hesaptamı var kafam allak bullak )
bu hesabınla daha önce yarışmalara katılmışın doğru mu
Evet. Hesabıma tekrar giremeyince mesaj attım. Geri dönüş olmayınca unicornak olarak tekrar üye olmuştum. Sonra yeni üyeliğime giremedim. Şu an aktif olan 2014'teki ilk üyeliğim.

Evet. Hesabıma tekrar giremeyince mesaj attım. Geri dönüş olmayınca unicornak olarak tekrar üye olmuştum. Sonra yeni üyeliğime giremedim. Şu an aktif olan 2014'teki ilk üyeliğim.
tamam canım sende 501. etapta kendi isteğinle ayrılmışın 68.7 kilo ile
o nedenle yeni üye gibi işlen yapılacak sana
2 hafta deneme süresi ve diğer kurallar senin içinde geçerli

Aslında cokta vermedim ama hiç yoktan iyidir. Sanırım detokstan normal beslenmeye geçince böyle oldu. Cumaya kadar 400 gr gitsin istiyorum
evet çok değil ama hafta sonları dönüşlerde sabit olmak bile başarı, genelde hepimiz hafta içi diyete daha motive oluyoruz
su tüketimine dikkat et cnm 400 gramı cumaya kadar çok rahat verebilirsin

tamam canım söyleyim sebahara
sen nasılsın fıstık
yokmuşun sende hafta sonu
Hafta sonu kotu gecti kuzum birgun hic bakmadim diger gunde okudum çıktım.
Benim basim tuttu sabahdan gece 3 e kadar gecmedi
Kızımda hastaydı ateşi vardi ishal olmustu suan iyi cok sukur ates falan kalmadi
Sen nasilsin ne yapiyorsun

slm kizlar napiosunuz, bende hafta sonu baya bi kacamaklar yapip geldim ama buhafta cok iyi dikkat etcem insallah ve sporumada baslicam yine:) kilo korumak cok önemli bi almaya baslarsam gerisi gelir diye cok korkuyorum

Evet aynen öyle tekrar listeye girmedim. Tamamdır aktif olmaya çaba göstereceğim teşekkür ederim :)
Bu arada 21 kilo mu almışım resmen :O ühü ühü aferin bana. Nasıl aldıysan verecen kızım littlecoffedoc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…