- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.861
daha yeni kakltım sayılırşimdi
haşlanmış yumurta ve nesfit yiyoğğrum
günaydın kızlar bugün biraz geç kalktım kahvaltımı ettim geldim
kahvaltım
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 kaşık çamur peyniri
sekersiz çay
kızlarr dün iş çıkışı kendime geleyim die alışveriş yapayım dedimmm gittim grat...
allık aldım sanki evde yokmuş gibi
yüz yıkam jeli
krem aldım güneş koruma faktörlü ama bayaa beğendimm bi gece yatarkn sürmek için acıbadem aldım bide gündüzleri için krem aldım cildim kuru yaa onun için.
eve gelincede hemen üstümü çıkarıpp bakım yaptım kendime pembe maskeyide yaptımm ohh yuzum nemlendi birazzz walla bu haftada kuaföre gidicemm kaş içinn:: 21:
ohhh kuzuyaaa bakk yeni kalkmışşşafiyett bal şeker olsunnnn
hoş geldinn nazooooo
canım çamur peyniri nasıl bişii hiç yemedim de:26::26::26::26::26:
bende ekliiimmi noluuur banada at
kız neden eskiden olsun biker yaptık gene yapabiliriz hadi gene verelim 3 ayda 21 kilo
ben 16 kilo vermiştim o zaman ama olsun bu sefer 20 veririm belkim
sık dişini kız ne kaldı şurda 1 temmuza çabucak geçecek siz ankaraya taşınmıştınız dimi kuzu oraya gitçen
bende ekliimmi
teyzem geldi. annemle ananeme gitceklerdi annemin kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapasıya kadar kalkmadım yataktanohhh kuzuyaaa bakk yeni kalkmışşşafiyett bal şeker olsunnnn
hoş geldinn nazooooo
canım çamur peyniri nasıl bişii hiç yemedim de:26::26::26::26::26:
güle güle kullan canım cicilerini bu pembe maske işe yarıyomuki benimde yüzümde güneş lekesi va siyah nokta oluyo yıkama jelleri pek işe yaramıyo
ilkinin resimlerini gördüm anam dediğim gibi 14.takımın üyeleri birbirinden güzel maşallah ilkinde çok güzel bence bu takımın adı 14.takım güzel kızlar zayıflaam takımı olmalı
selam fıstıklarrr.. halılarım geldi miss gibi olmuş...
selinay emidaf hoşgeldiniz kızlar naaber
güle güle kullan canım cicilerini bu pembe maske işe yarıyomuki benimde yüzümde güneş lekesi va siyah nokta oluyo yıkama jelleri pek işe yaramıyo
ben geldim kızlarr.daha birşey yemedim.uyanır uyanmaz odamı temizliğe giriştim.şimdi pestilim çıktı yorgunluktan ölüyorum.ocağa patates koydum haşlanıyo.birazdan üstüne baharat döküp bir iki tane yerim çok açııım
canım bende burda gördüm bu peyniri krem peynir gibi ama daha taneli burda çok seviyolar bizde sevdik hem çok ucuz hem çok lezzetli beyaz peynire sütle bi işlemler yapıyolar ama napıyolar bilmiyorum
sorman kabahat
teyzem geldi. annemle ananeme gitceklerdi annemin kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapasıya kadar kalkmadım yataktanbenide görütceklerdide teyzemle bi yere gitmem kiii. valla sırtım ağrımış
valla dün osmancıkta o pembe maskeyle meşur olan kızın yüzüne dikkatli dikkatli baktımda değişen bişi yok gibiydi
selam fıstıklarrr.. halılarım geldi miss gibi olmuş...
canım böle değişik bişiy istiyo:26:
houyyy ayşem bugün hiç gelemedii ahhh kuzumm yaaaa kayanansıylaaa beraber vakit geçiriyoo
fatoşumda istanbula geldiiii çok şükür sağsalim geldiiii burda
bugün ki yediklerimi toptan yazıyım
kahvaltı yumurta ve nesfit (sadece nesfitle doymuyorum napiimm)
küçük çerez kasesinde silme mantar sote (tuzsuz)
2 -3 kaşık yoğurt
dayanamadım kaçamak yaptım 2 çay kaşığı sarelle
birazdan-------
yarım litre yeşil çay arkasına nesfit
spor
ve ödülüm olannn
tarçınlı süt veeeee 5 etiform püskevitinden
ama sütüm bitmişşşş neysem a 101 e gidiyimde alıyım. kasada ki çocuğu görürüm hemgöz koyduğumdan falan değil. iyi bi çocuk yaniii ne biliyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?