Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha yeni kakltım sayılır şimdi
haşlanmış yumurta ve nesfit yiyoğğrum

ohhh kuzuyaaa bakk yeni kalkmışşş afiyett bal şeker olsunnnn

günaydın kızlar bugün biraz geç kalktım kahvaltımı ettim geldim
kahvaltım
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 kaşık çamur peyniri
sekersiz çay

hoş geldinn nazooooo
canım çamur peyniri nasıl bişii hiç yemedim de:26::26::26::26::26:

güle güle kullan canım cicilerini bu pembe maske işe yarıyomuki benimde yüzümde güneş lekesi va siyah nokta oluyo yıkama jelleri pek işe yaramıyo

ben geldim kızlarr.daha birşey yemedim.uyanır uyanmaz odamı temizliğe giriştim.şimdi pestilim çıktı yorgunluktan ölüyorum.ocağa patates koydum haşlanıyo.birazdan üstüne baharat döküp bir iki tane yerim çok açııım

hoş geldinn nazooooo

canım bende burda gördüm bu peyniri krem peynir gibi ama daha taneli burda çok seviyolar bizde sevdik hem çok ucuz hem çok lezzetli beyaz peynire sütle bi işlemler yapıyolar ama napıyolar bilmiyorum

kızlar bende gidim artık ortalığı toplayıp yemek yapım oğlanda sıkıldı birazda onunla oynarım sonra yine gelirim

sorman kabahat

hoş geldinn nazooooo
teyzem geldi. annemle ananeme gitceklerdi annemin kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapasıya kadar kalkmadım yataktan benide görütceklerdide teyzemle bi yere gitmem kiii. valla sırtım ağrımış

güle güle kullan canım cicilerini bu pembe maske işe yarıyomuki benimde yüzümde güneş lekesi va siyah nokta oluyo yıkama jelleri pek işe yaramıyo

valla dün osmancıkta o pembe maskeyle meşur olan kızın yüzüne dikkatli dikkatli baktımda değişen bişi yok gibiydi

ilkinin resimlerini gördüm anam dediğim gibi 14.takımın üyeleri birbirinden güzel maşallah ilkinde çok güzel bence bu takımın adı 14.takım güzel kızlar zayıflaam takımı olmalı

teşekkür ederim canım.ben de senin fotolarına daha yeni bakabildim.Çok şirin ve yakışıklı bir oğlun var maşallah ve annelik çok yakışıyor bence sana.Oğlunla fotoğraflarından bile anlaşılıyor ne kadar iyi ve ilgili bir anne olduğun:)

selinay emidaf hoşgeldiniz kızlar naaber

iyidirrr canım senden naber?

walla canım ilk kullandım dedim kii yokk ya bişeye yaramıyo ama dün kullandım ama kullanmadan önce yüzümü yıkadım sonra maskeyi uyguladım çok hoşuma gitti tyumuşacık yaptı bide evet pul pul dökülme olmadı bugün . birde canım leke yok yuzumde ama siyah nokta vardı burnumun üstünde gitti valla sabah ofistekilerde fark etti yuzunde bi değişiklik vare dediler. ben zaten hiç makyaj yapmam onlarda beni zaten makyajsız görmeye alışkın

hoş geldin canım nasılsın?

canım bende burda gördüm bu peyniri krem peynir gibi ama daha taneli burda çok seviyolar bizde sevdik hem çok ucuz hem çok lezzetli beyaz peynire sütle bi işlemler yapıyolar ama napıyolar bilmiyorum

hımmm anladım şeker sağolasın

canım iyi yapmışşsın o zman ohhhhhhhhh sinir ediyosa gitme zaten kuzu boşver yaaaa

selam fıstıklarrr.. halılarım geldi miss gibi olmuş...

hoş geldiniz gülçin hanımmmmm halılar mis gbiyseee ohh negüzell :)

houyyy ayşem bugün hiç gelemedii ahhh kuzumm yaaaa kayanansıylaaa beraber vakit geçiriyoo

fatoşumda istanbula geldiiii çok şükür sağsalim geldiiii burda

bugün ki yediklerimi toptan yazıyım
kahvaltı yumurta ve nesfit (sadece nesfitle doymuyorum napiimm)
küçük çerez kasesinde silme mantar sote (tuzsuz)
2 -3 kaşık yoğurt

dayanamadım kaçamak yaptım 2 çay kaşığı sarelle

birazdan-------
yarım litre yeşil çay arkasına nesfit

spor
ve ödülüm olannn
tarçınlı süt veeeee 5 etiform püskevitinden

ama sütüm bitmişşşş neysem a 101 e gidiyimde alıyım. kasada ki çocuğu görürüm hem göz koyduğumdan falan değil. iyi bi çocuk yaniii ne biliyim işte

houyyyy houyyyy kasadaki çocuk heeeee
hadi bakalımm hayrılısı artıkınnn ne diimm yaniii

bende öğlen yediklerimi yazayımm bariiii:18::18::18::18::18::18::18:
1,5 dilim karpuzz
2. k.k kadar beyaz peynir
1. dilim ekmekk

biraz çok gibi ama akşam eve gidince hiç bişii yemiyorum ya onun için:26::26::26::26::26::26:
veeee 2,5 lt su içtimm dahada içerim eve gidince duramam biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…