- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.881
bende öğlen yediklerimi yazayımm bariiii:18::18::18::18::18::18::18:
1,5 dilim karpuzz
2. k.k kadar beyaz peynir
1. dilim ekmekk
biraz çok gibi ama akşam eve gidince hiç bişii yemiyorum ya onun için:26::26::26::26::26::26:
veeee 2,5 lt su içtimm dahada içerim eve gidince duramam biliyorum
houyyyy houyyyy kasadaki çocuk heeeee
hadi bakalımm hayrılısı artıkınnn ne diimm yaniii
karpuz hiçte masum bişi değilmiş bilgilerinizeeeebende öğlen yediklerimi yazayımm bariiii:18::18::18::18::18::18::18:
1,5 dilim karpuzz
2. k.k kadar beyaz peynir
1. dilim ekmekk
biraz çok gibi ama akşam eve gidince hiç bişii yemiyorum ya onun için:26::26::26::26::26::26:
veeee 2,5 lt su içtimm dahada içerim eve gidince duramam biliyorum
ben geldim kızlar koçişi göndereyim gene gelirim 7 30 da gidicek
ben geldim ben geldi ben geldim ben ben ben
kız neresi çok iyi misin sen :44:
hıı :44::44::44::44::44:bu muhabbetti anlamdım ben
iyidirrr canım senden naber?
walla canım ilk kullandım dedim kii yokk ya bişeye yaramıyo ama dün kullandım ama kullanmadan önce yüzümü yıkadım sonra maskeyi uyguladım çok hoşuma gitti tyumuşacık yaptı bide evet pul pul dökülme olmadı bugün . birde canım leke yok yuzumde ama siyah nokta vardı burnumun üstünde gitti valla sabah ofistekilerde fark etti yuzunde bi değişiklik vare dediler. ben zaten hiç makyaj yapmam onlarda beni zaten makyajsız görmeye alışkın
hoş geldin canım nasılsın?
hımmm anladım şeker sağolasın
canım iyi yapmışşsın o zman ohhhhhhhhh sinir ediyosa gitme zaten kuzu boşver yaaaa
hoş geldiniz gülçin hanımmmmmhalılar mis gbiyseee ohh negüzell :)
kkızzzz saçını başını yoldurtma bana..niye herkeşe aslım ayşem fatmam hayriyem diyonda bana hanım diyon. yaşlı ve resmi hissettim bende kendimii... gülüşüm de banada o zaman..
kkızzzz saçını başını yoldurtma bana..niye herkeşe aslım ayşem fatmam hayriyem diyonda bana hanım diyon. yaşlı ve resmi hissettim bende kendimii... gülüşüm de banada o zaman..
birkaç gündür şu yoklama muhabbetinden dolayı çok baktım sanırım pc ye. yine gözümün alerjisi başladı. ya tv ye pc ye hiç gelmiyo. ben arada bir çıkarım batmaya başlayınca.
o hitap sadece sanaydı kaptanceyzim. (((öhmm fısıltı şeklinde diğerlerini boşverben ben ben
:))))) yok ben o kadar leyla olamam sanırım ama aşık olduğumda baya bi saçmalıyorum farkında olmadan. hani küçük çocuğa derler bu aşkık olmuş kii... hehe falan diye. çocukta yok öle bişider kırar döker surat asar hani :))) o moddaa nayırrrrr o kasacı sadece issssaann . biz sadece arkadaşızda diyemicemilahi öznur yaa gençliğimi hatırladım.. ne güzeldir öle bakışmalr filan. bi keresinde komşunun oğlunu görünce heyecandan evin anahtarını içerde unutup çıkmıştım aşağı gitmiştim.tabi sonra açana kadaa öldük pet şişeler filan. çilingir kültürüde bizim semtte yokmuş demekki.
hoş geldin canummmm.. beni de ekleyin ilkin aslı ortak arkımız.zaten tek ilkin vardır
bu arada bizim çatlak kız aşık kız mı oluyor ne
o hitap sadece sanaydı kaptanceyzim. (((öhmm fısıltı şeklinde diğerlerini boşver)))
:))))) yok ben o kadar leyla olamam sanırım ama aşık olduğumda baya bi saçmalıyorum farkında olmadan. hani küçük çocuğa derler bu aşkık olmuş kii... hehe falan diye. çocukta yok öle bişider kırar döker surat asar hani :))) o moddaa nayırrrrr o kasacı sadece issssaann . biz sadece arkadaşızda diyemicemamannnn
yok yahuuu.. öle kolay kolay aşık olmam. çünkü uzun süreli olmadıkları halde vurgunları ağır oluyo. bende ki hata şu çok çabuk benimsiyorum
o hitap sadece sanaydı kaptanceyzim. (((öhmm fısıltı şeklinde diğerlerini boşver)))
KİMSECİKLER YOK YİNEEE
bende çıkıyorummm zatennn yanlız ynlız takıldım bugünnnn
eve gidiyimmm sonraaa kişisel bi bakımmmdüğüne az kaldı çünkiii daha terziyede ugrucam hafta içi zatenn
sonra duş alıp maskemi yaparkitabımı okur yatarımmmmmm
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar diliyorum kızlarrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
anammmm kimsecikler yok sandımmmm
herkes burdaymışşş yahuuuuuuuuu
KİMSECİKLER YOK YİNEEE
bende çıkıyorummm zatennn yanlız ynlız takıldım bugünnnn
eve gidiyimmm sonraaa kişisel bi bakımmmdüğüne az kaldı çünkiii daha terziyede ugrucam hafta içi zatenn
sonra duş alıp maskemi yaparkitabımı okur yatarımmmmmm
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar diliyorum kızlarrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?