Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız neresi çok iyi misin sen :44:

houyyyy houyyyy kasadaki çocuk heeeee
hadi bakalımm hayrılısı artıkınnn ne diimm yaniii

ama öle yaa .. sürekli o kasada olduğu için onun olmadığı zamanlar nerde ki düşüncesi var. hani nasıl anlatayım yaaa duygusal bişiyy olamazz muhabbetimde yok zaten sadece hoşgeldiniz diyo bide poşet ister misiniz
karpuz hiçte masum bişi değilmiş bilgilerinizeeee

ben geldim kızlar koçişi göndereyim gene gelirim 7 30 da gidicek

buz tamamen erimiş kocişş falan

kızlar face i olanlar beni eklesin. gülçin yazın zaten ortak arkadaşlarımız aslı old. için görürsünüz. soyadım ee ile başliiyy..sarı gölgeli güneş gözlüklü afettt benim işte. herkese özelden yazmaya üşeniyom. bulamayan sorsun olar mı?

ilahi öznur yaa gençliğimi hatırladım.. ne güzeldir öle bakışmalr filan. bi keresinde komşunun oğlunu görünce heyecandan evin anahtarını içerde unutup çıkmıştım aşağı gitmiştim.tabi sonra açana kadaa öldük pet şişeler filan. çilingir kültürüde bizim semtte yokmuş demekki.

kkızzzz saçını başını yoldurtma bana.. niye herkeşe aslım ayşem fatmam hayriyem diyonda bana hanım diyon. yaşlı ve resmi hissettim bende kendimii... gülüşüm de banada o zaman..

bu ardaa bende pembe maskeyi denedim. geçen hafta yüzüm berbattı. yüzümü ağda ile aldırmıştım pudralı ağda imiş oda bana yaramıyo pudralı. kadın dedi ama iş işten geçti. pudralı bende minik sivilce yapıyor. bitkisel ağda olursa bişe olmuyo da. neyse işte ondan sonra 4 gün pembe maske yaptım ince tabaka. soyuluunca çıkan şeyde görüyosun siyah noktaları nasıl çekmiş almış. mükemmel yaa. nokta nokta gördüm noktalarımı.2 gündür çok beğeniyom yüzümü. zayıflayınca da iyi oldu tombiklik gitti. hemde aydınlatıcı peeling yaptım oriflame den cideen aydınandı bi açıldı renk. neyse de bakımda çok iş var yaaa. kalkım da az spor ypayım. koşu bandmı özledimmm..

Son düzenleme:
birkaç gündür şu yoklama muhabbetinden dolayı çok baktım sanırım pc ye. yine gözümün alerjisi başladı. ya tv ye pc ye hiç gelmiyo. ben arada bir çıkarım batmaya başlayınca.

kkızzzz saçını başını yoldurtma bana.. niye herkeşe aslım ayşem fatmam hayriyem diyonda bana hanım diyon. yaşlı ve resmi hissettim bende kendimii... gülüşüm de banada o zaman..

aha kıskandı

birkaç gündür şu yoklama muhabbetinden dolayı çok baktım sanırım pc ye. yine gözümün alerjisi başladı. ya tv ye pc ye hiç gelmiyo. ben arada bir çıkarım batmaya başlayınca.

geçmiş olsun canım acaba dinlendirici gözlük kullansan faydası olur mu :44:

o hitap sadece sanaydı kaptanceyzim. (((öhmm fısıltı şeklinde diğerlerini boşver)))
:))))) yok ben o kadar leyla olamam sanırım ama aşık olduğumda baya bi saçmalıyorum farkında olmadan. hani küçük çocuğa derler bu aşkık olmuş kii... hehe falan diye. çocukta yok öle bişider kırar döker surat asar hani :))) o moddaa nayırrrrr o kasacı sadece issssaann . biz sadece arkadaşızda diyemicemamannnn

hoş geldin canummmm.. beni de ekleyin ilkin aslı ortak arkımız.zaten tek ilkin vardır

bu arada bizim çatlak kız aşık kız mı oluyor ne

yok yahuuu.. öle kolay kolay aşık olmam. çünkü uzun süreli olmadıkları halde vurgunları ağır oluyo. bende ki hata şu çok çabuk benimsiyorum

maalesef kadınların çoğunda bu hata var...ama napalım seviyoruz duygusal yaratılmısız.yapcak bişey yok.

KİMSECİKLER YOK YİNEEE

bende çıkıyorummm zatennn yanlız ynlız takıldım bugünnnn
eve gidiyimmm sonraaa kişisel bi bakımmm düğüne az kaldı çünkiii daha terziyede ugrucam hafta içi zatenn
sonra duş alıp maskemi yapar kitabımı okur yatarımmmmmm
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar diliyorum kızlarrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

o hitap sadece sanaydı kaptanceyzim. (((öhmm fısıltı şeklinde diğerlerini boşver)))

güle güle canım

kimsecikler yok muuuuuuu

iyi akşamlar cnm görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…