- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.901
vuuuu bir kıskanclık havası görüyorum burda
selam fıstıklarrr.. halılarım geldi miss gibi olmuş...
houyyy ayşem bugün hiç gelemedii ahhh kuzumm yaaaa kayanansıylaaa beraber vakit geçiriyoo
fatoşumda istanbula geldiiii çok şükür sağsalim geldiiii burda
bugün ki yediklerimi toptan yazıyım
kahvaltı yumurta ve nesfit (sadece nesfitle doymuyorum napiimm)
küçük çerez kasesinde silme mantar sote (tuzsuz)
2 -3 kaşık yoğurt
dayanamadım kaçamak yaptım 2 çay kaşığı sarelle
birazdan-------
yarım litre yeşil çay arkasına nesfit
spor
ve ödülüm olannn
tarçınlı süt veeeee 5 etiform püskevitinden
ama sütüm bitmişşşş neysem a 101 e gidiyimde alıyım. kasada ki çocuğu görürüm hemgöz koyduğumdan falan değil. iyi bi çocuk yaniii ne biliyim işte
KİMSECİKLER YOK YİNEEE
bende çıkıyorummm zatennn yanlız ynlız takıldım bugünnnn
eve gidiyimmm sonraaa kişisel bi bakımmmdüğüne az kaldı çünkiii daha terziyede ugrucam hafta içi zatenn
sonra duş alıp maskemi yaparkitabımı okur yatarımmmmmm
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar diliyorum kızlarrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
evet yaa kıskanmam mıı.. gerçi hanımm olduğuma da sevindim kendimi bişe sandım..ama olsun samimiyet daha iyidir.fadimeee kız kulağın çınlasında gel. fadiğin face i var mı.aslı az önce arkadaş olduğun fatma eroğlu bizim fatta83 mü yonsamm. laannn yeni fotoğrafıma bakın bacaklarıma filan yaa. zayıflık süper bişeyyy.inşallah daha da zayıflayım eski ve yenileri yan yana koyacam faceye.
kız neresi çok iyi misin sen :44:
kkızzzz saçını başını yoldurtma bana..niye herkeşe aslım ayşem fatmam hayriyem diyonda bana hanım diyon. yaşlı ve resmi hissettim bende kendimii... gülüşüm de banada o zaman..
bu ardaa bende pembe maskeyi denedim. geçen hafta yüzüm berbattı. yüzümü ağda ile aldırmıştım pudralı ağda imiş oda bana yaramıyo pudralı. kadın dedi ama iş işten geçti. pudralı bende minik sivilce yapıyor. bitkisel ağda olursa bişe olmuyo da. neyse işte ondan sonra 4 gün pembe maske yaptım ince tabaka. soyuluunca çıkan şeyde görüyosun siyah noktaları nasıl çekmiş almış. mükemmel yaa. nokta nokta gördüm noktalarımı.2 gündür çok beğeniyom yüzümü. zayıflayınca da iyi oldu tombiklik gitti. hemde aydınlatıcı peeling yaptım oriflame den cideen aydınandı bi açıldı renk. neyse de bakımda çok iş var yaaa. kalkım da az spor ypayım. koşu bandmı özledimmm..
vuuuu bir kıskanclık havası görüyorum burda
evet yaa kıskanmam mıı.. gerçi hanımm olduğuma da sevindim kendimi bişe sandım..ama olsun samimiyet daha iyidir.fadimeee kız kulağın çınlasında gel. fadiğin face i var mı.aslı az önce arkadaş olduğun fatma eroğlu bizim fatta83 mü yonsamm. laannn yeni fotoğrafıma bakın bacaklarıma filan yaa. zayıflık süper bişeyyy.inşallah daha da zayıflayım eski ve yenileri yan yana koyacam faceye.
bende koymayı düşünüyorum ama şu bi kaç gün içinde boydan foto çekcem ilk defaaaevet yaa kıskanmam mıı.. gerçi hanımm olduğuma da sevindim kendimi bişe sandım..ama olsun samimiyet daha iyidir.fadimeee kız kulağın çınlasında gel. fadiğin face i var mı.aslı az önce arkadaş olduğun fatma eroğlu bizim fatta83 mü yonsamm. laannn yeni fotoğrafıma bakın bacaklarıma filan yaa. zayıflık süper bişeyyy.inşallah daha da zayıflayım eski ve yenileri yan yana koyacam faceye.
Sonunda halilarina kavaustun canimgule gule kirletmeler diyeyim ben:82:
gozun aydin fatos kuzenin di dimi ?
Tarcinli sutun tarifini verirmsiin? bu aralar benimde tatli canim cok istiyor, bende tatli yiyorum ,dun kacamak yaptim bir porsiyon dondurma yedim. ama bu sutlu tarcinli seyi yaprsam iyi olur heralde
Canim , pembe maske nasil oluyor ? markasi ve ismi ne ? acaba ben burda bulabilirmiyim, triptofan da sende kullanmisin iyi diyorsunbelki burda bulabirim . Ben gunluk bakim olarak, PROAKTIVE kullaniyorum. yuz temizleme tunik , krem , bide maskeside var.
birkaç gündür şu yoklama muhabbetinden dolayı çok baktım sanırım pc ye. yine gözümün alerjisi başladı. ya tv ye pc ye hiç gelmiyo. ben arada bir çıkarım batmaya başlayınca.
kuzu fatoşun fac. yokkk benimde yokkk uffffffffff ya sizi göremiyorum walla kızlar son kez diorum artık sölemekten yorıldum yahuuuuu
MSN ADRESLERİNİZİ ALABİLİRMİYİMM YADA BEN SİZE VEREYİM DE EKLEYİN BARİ ORDAN GÖREYİM SİZİ TABİ SİZDE BENİM GİBİ ŞİŞKO Bİ HATUNU
Sonunda halilarina kavaustun canimgule gule kirletmeler diyeyim ben:82:
gozun aydin fatos kuzenin di dimi ?
Tarcinli sutun tarifini verirmsiin? bu aralar benimde tatli canim cok istiyor, bende tatli yiyorum ,dun kacamak yaptim bir porsiyon dondurma yedim. ama bu sutlu tarcinli seyi yaprsam iyi olur heralde
Canim , pembe maske nasil oluyor ? markasi ve ismi ne ? acaba ben burda bulabilirmiyim, triptofan da sende kullanmisin iyi diyorsunbelki burda bulabirim . Ben gunluk bakim olarak, PROAKTIVE kullaniyorum. yuz temizleme tunik , krem , bide maskeside var.
Sesimi duyan yokmu yahuuu deliricimmmmmmmmmmmm şimdiiiiiiiiiiiiii
prenses yaa ben bu maskeyi normalde 70 lira diye biliyorum. ama bir fırsat sitesinden 20 liraya almıştım. ama burda cadde kenarında satanlarda gördüm belki çakmadır ama.onlarda 25 di. orda bulabilir misin. hangi ülkedesin kinemmm. anamm prenses iyi kapalı kutu çıktı. ben o ladar anlattım ki kendimi ankaraya gelip beni bulabilirsiniz sanırsammama prenses haklısın kendini ifşa etmemekte daha tanımıyosun bizi. ama ben taaa aralıktan beri buralardayım . baya olmuş laaaa. aslııı ben niye aralıkta kilo vermeye başlamadım yaa niye beni motive etmedin senn. şimdiye mezun olduydum yaa.
geçen zamanıma üzülüyorummm.
canim ben senin yorumuna cevap verdim ama okumadinmi?? pembe maskeyi sormustum:26::26:
ben face i msn yerine kullanıyorum:26:
sende aç yahuuu
ben face i msn yerine kullanıyorum:26:
sende aç yahuuu
prenses yaa ben bu maskeyi normalde 70 lira diye biliyorum. ama bir fırsat sitesinden 20 liraya almıştım. ama burda cadde kenarında satanlarda gördüm belki çakmadır ama.onlarda 25 di. orda bulabilir misin. hangi ülkedesin kinemmm. anamm prenses iyi kapalı kutu çıktı. ben o ladar anlattım ki kendimi ankaraya gelip beni bulabilirsiniz sanırsammama prenses haklısın kendini ifşa etmemekte daha tanımıyosun bizi. ama ben taaa aralıktan beri buralardayım . baya olmuş laaaa. aslııı ben niye aralıkta kilo vermeye başlamadım yaa niye beni motive etmedin senn. şimdiye mezun olduydum yaa.
geçen zamanıma üzülüyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?