Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vuuuu bir kıskanclık havası görüyorum burda

evet yaa kıskanmam mıı.. gerçi hanımm olduğuma da sevindim kendimi bişe sandım..ama olsun samimiyet daha iyidir.fadimeee kız kulağın çınlasında gel. fadiğin face i var mı.aslı az önce arkadaş olduğun fatma eroğlu bizim fatta83 mü yonsamm. laannn yeni fotoğrafıma bakın bacaklarıma filan yaa. zayıflık süper bişeyyy.inşallah daha da zayıflayım eski ve yenileri yan yana koyacam faceye.

selam fıstıklarrr.. halılarım geldi miss gibi olmuş...

Sonunda halilarina kavaustun canim gule gule kirletmeler diyeyim ben:82:

houyyy ayşem bugün hiç gelemedii ahhh kuzumm yaaaa kayanansıylaaa beraber vakit geçiriyoo

fatoşumda istanbula geldiiii çok şükür sağsalim geldiiii burda

gozun aydin fatos kuzenin di dimi ?

Tarcinli sutun tarifini verirmsiin? bu aralar benimde tatli canim cok istiyor, bende tatli yiyorum ,dun kacamak yaptim bir porsiyon dondurma yedim. ama bu sutlu tarcinli seyi yaprsam iyi olur heralde

Canim , pembe maske nasil oluyor ? markasi ve ismi ne ? acaba ben burda bulabilirmiyim, triptofan da sende kullanmisin iyi diyorsun belki burda bulabirim . Ben gunluk bakim olarak, PROAKTIVE kullaniyorum. yuz temizleme tunik , krem , bide maskeside var.

Son düzenleme:

yok canım kız kardeşim oyun için kendine bir sürü adres aldı onlardan biri o bende oyunda ilerlemek istiyorum komşu istiyorum ben

kız neresi çok iyi misin sen :44:

unttun beniii napimm kıskançlığıma hanım diyesim tuttuuu görüşemiyoruz kiii napimmm wallaa özlemimden hasretimdennn artıkın neler yapıyorum baksana
ahh benim gulümmm balım çiçeğimmm
pembe maske evet canımmmm harika geldi banada

vuuuu bir kıskanclık havası görüyorum burda

heheheheh aynenn öyle şekerim wallaaaa arada kıskançlık kokusu varr

Selam kizlar nasilsiniz?

bugunki menumu yaziyorum, Diyetim iyi gidiyor, ama regl doneminde oldugum icin arada dondurma kurabiye tatli seyler canim cekiyor ve yiyorum, bu hafta belki veremicem ama diyete devam:44::44:

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

kuzu fatoşun fac. yokkk benimde yokkk uffffffffff ya sizi göremiyorum walla kızlar son kez diorum artık sölemekten yorıldum yahuuuuu

MSN ADRESLERİNİZİ ALABİLİRMİYİMM YADA BEN SİZE VEREYİM DE EKLEYİN BARİ ORDAN GÖREYİM SİZİ TABİ SİZDE BENİM GİBİ ŞİŞKO Bİ HATUNU

bende koymayı düşünüyorum ama şu bi kaç gün içinde boydan foto çekcem ilk defaaa

işte süt ve ocakta tarçını pişiriyosun sorada içiyosun

birkaç gündür şu yoklama muhabbetinden dolayı çok baktım sanırım pc ye. yine gözümün alerjisi başladı. ya tv ye pc ye hiç gelmiyo. ben arada bir çıkarım batmaya başlayınca.

Evet belki tv ve pc kullanirken dinlendirici gozluk gerekebilir, o problemlerinden rahatlikla kurtulursun canim.

ben face i msn yerine kullanıyorum:26:
sende aç yahuuu

prenses yaa ben bu maskeyi normalde 70 lira diye biliyorum. ama bir fırsat sitesinden 20 liraya almıştım. ama burda cadde kenarında satanlarda gördüm belki çakmadır ama.onlarda 25 di. orda bulabilir misin. hangi ülkedesin kinemmm. anamm prenses iyi kapalı kutu çıktı. ben o ladar anlattım ki kendimi ankaraya gelip beni bulabilirsiniz sanırsammama prenses haklısın kendini ifşa etmemekte daha tanımıyosun bizi. ama ben taaa aralıktan beri buralardayım . baya olmuş laaaa. aslııı ben niye aralıkta kilo vermeye başlamadım yaa niye beni motive etmedin senn. şimdiye mezun olduydum yaa.
geçen zamanıma üzülüyorummm.

şuna tembeldim demiyoda kaptanceyzime suç atıyo

yeni foton nerde ki:26::26:

canim ben senin yorumuna cevap verdim ama okumadinmi?? pembe maskeyi sormustum:26::26:

CANIM KUSURA BAKMA GÖRMEDİMM :26::26::26::26::26:

bana pembe maskeyi canım meleğim yani patronum aldı çok istiyodum netten spariş etmiş fiyatı sanırım 90 tl orjinal ama ismini hatırlamıyorum evde çünki ben ismine bakar sana öz. msj atarım canım

bu arada yarın pirinç lapası yicemmm kabak yerini tutar mı bilmiyorum ama cuma günü mutlu olmak istiyorum

ben face i msn yerine kullanıyorum:26:
sende aç yahuuu

aynen yaa msn şifremi filan unuttum hatta. yaa fadik daha öncede sormuştum unutmuşum olmadığını kusura bakma canım. msn de asıl görüyoz ki kamera olmadan. neyse kızz sende çekiniyosan başka isimle aç face. sadece biz olalım.. emidafcım mesela çakma isim bul. öle ekleyelim seni.sen bilrisin yinede tabi zorlama olmazz tabiside.ama benim bacaklarımı göremediğin için çok şey kaçırıyosun..

aah canım kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
canım morali bozmak yok bence süper gidiyorsun resimlerinde de abartı bişey görmüyorum ben
kız beterin beteri var bana bak şükret haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…