- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #318.981
Tamam canım her pasta dilimine 2 saat koşu diyorum ben.Evet yazık olmaz mı hiç. Zayıflayınca güzel kilo verdin demeyi, kilo alınca da aman çok kilo aldın demeyi biliyolar. Benimkiler için konuşuyorum.hele babam çookkk kilo almışsın diyo. Hem de her gördüğünde. Tamam babacım geçen hafta da dedin biliyorum neyse yarını kaçamaksız atlatırsam ne güzel. Ama kaçamak yaparsam bana ceza verin.
Anladım canım biran kötü birşey oldu sandım havalar ısınınca insanı zorluyor. İş yoğunluğu olsun, sağlığın da yerinde olsun. Kilo vermeye de devam ettiğin sürece her şey mükemmel ilerlesin hayatında canımcım.Takımı bırakmadım ama ben dün şubemin işleri çok yoğundu birde bu dönem bizim teşkilatın iller arası atama dönemi onun yoğunluğu var
Tabi gec saatlerde kalorili seyler yememek lazim ama 5 de erken geldi banaHayır ben vegan ağırlıklı vejeteryan im 10 senedir. Ama 5 ten sonra da yiyodum sanırım zararlı olan o. Çünkü 5 ten sonra yemeyen tüm arkadaşlarım zayiflamis. Tatlı zaten ben kendim hiç sevmem. Onu zaten yemiorum. Ama geç saatlere kadar yiyorum. Herhalde ondan kilo aldım bir de kizartma ve Gözlemeyi abarttim
Insallah hedefine ulastigini da gorup mezun ederiz seni canimKızlarr ufak bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Ben 18 haziran salı günü 84.7 ile katıldım araniza. Ama diyetime bir gün önce 85.6 ile başlamıştım. Hedefim kendim için büyük, 50 kilo olmak istiyorum. Ama büyük hedefe ilerlerken araya da küçük hedefler sıkıştırdım. İlki doğum günümde 80 rakamını görmekti. Bu sabah tartıldım ve 80.6yı gördüm.Bundan sonraki minik hedeflerim sırasıyla 75i, 70i, 65i görmek ve 50ye kadar yolu var. 15 gün sonra evlilik yıldönümünüz. O zaman da 75i görmek istiyorum ama o kadar da değil biraz imkansız gibi. kızım hastaydı ve bugün biraz daha iyi, tartıda istediğim rakamı gördüm ve kaçamaksız bir gün planlıyorum. Keyfim çookk yerinde. Herkese bol motivasyonlu, sağlıklı, mutlu haftasonlari diliyorum.
2 saat miiiTamam canım her pasta dilimine 2 saat koşu diyorum ben.
Benim annemde aynı akşam geliyor. Sen kilo almışsın daha yemesen mi acaba diyor. Ertesi gün oluyor sana şunu yaptırdım.
İnşallahhh. 2 hafta sonra 75i görürsem kendime daha çok inanıcamm. Pes etmek yok yola devam o yüzdenn.Insallah hedefine ulastigini da gorup mezun ederiz seni canim2 haftada 5 kilo ulasilmayacak gibi bir rakam degil senin icin
Cunku yeni basladin hizli gidiyor birde daha verilecek kilon oldugu icinde ilk zamanlar biraz daha fazla gidebilir yapabilirsin
Kurtuldum. Ama bu gece rüyamda gene okulu gördüm yetiştiremiyorum ödevi saat 18.20 sabah uyandım psikolojim bozuldu. Dışarısı çok sıcak babamla ben de eve kapandık. Kedi bile sıcaktan sürekli uyuyor iyice miskinleştik evde. Sen neler yapıyorsun canım.
Bende son gunler kizimla ugrastim kendisin keyfi yerindeydi ama surekli wc deydik ishal ates vardi geceleri dogru duzgun uyumadim 4 gun falan surdu onla ugrastim simdi iyi birseyi kalmadiKurtuldum. Ama bu gece rüyamda gene okulu gördüm yetiştiremiyorum ödevi saat 18.20 sabah uyandım psikolojim bozuldu. Dışarısı çok sıcak babamla ben de eve kapandık. Kedi bile sıcaktan sürekli uyuyor iyice miskinleştik evde. Sen neler yapıyorsun canım.
Neyse verdin bitti seni cok bunaltmis ruyalarina girmis ama gecer yakinda insallah guzel sonuclar alirsin canimKurtuldum. Ama bu gece rüyamda gene okulu gördüm yetiştiremiyorum ödevi saat 18.20 sabah uyandım psikolojim bozuldu. Dışarısı çok sıcak babamla ben de eve kapandık. Kedi bile sıcaktan sürekli uyuyor iyice miskinleştik evde. Sen neler yapıyorsun canım.
Tuba ve yellow gelsin konusuruz canim hallederiz tubinin isleri yogun bu aralar yellow da tatilde az kaldi galiba donmesine konusuruz en kisa zamandahtc71 bu arada bir şey dicektim. Bu spor konusunda ben aerobik ve pump it up videosu yapıyorum ikiside listede puanlamada yok. Kaptanımız ve orkide net bir sonuca varmamıştı en son. Diğer grupta dört puandı. Bir de dans için puanlama yapsak diye düşünmüştüm.
Dün gece ben de aynen bir kendi yatağım annemin yatağı en son koltukta uyandım. Babam da benim yatağıma yatmış annemle kedi beraber uyumuş. Dün uzaylılar bizlerin evine mi girdi acabaBende son gunler kizimla ugrastim kendisin keyfi yerindeydi ama surekli wc deydik ishal ates vardi geceleri dogru duzgun uyumadim 4 gun falan surdu onla ugrastim simdi iyi birseyi kalmadi
bu sabah da oturma odasiyla yatak odasi arasinda gittim geldimesimle kizim yatti uyudu tv izlerken koltukta sizmisim bir uyandim saat 2 gectim yatak odasina sonra 4 gibi kizim uyandirdi tuvalet icin neyse goturdum bizim yatak odasi cok sicak oluyor yatamadim tekrar iceri koltukta uyumusum sabah 6 gibi degisik bir ruya gordum ama neydi hatirlamiyorum uyandim bu ne bicim ruya diye gectim tekrar yatak odasina yatakta uyudum 8 gibi kizim uyandi onun kakamm var sesine uyandim butun geceyi ozetledim
Aynen beni mahvetti, bitirdi beni, hayattan soğuttu. Bir haftada sanki vücudum yağ kaplandı oturmaktan totom üç beden büyüdü gibi hissediyorum.Neyse verdin bitti seni cok bunaltmis ruyalarina girmis ama gecer yakinda insallah guzel sonuclar alirsin canim
Tamam canım. Çocuklarda ishal olunması da kötü bol bol sıvı tüketse bari.Tuba ve yellow gelsin konusuruz canim hallederiz tubinin isleri yogun bu aralar yellow da tatilde az kaldi galiba donmesine konusuruz en kisa zamanda
Dün gece ben de aynen bir kendi yatağım annemin yatağı en son koltukta uyandım. Babam da benim yatağıma yatmış annemle kedi beraber uyumuş. Dün uzaylılar bizlerin evine mi girdi acaba
Suyu falan bol bol icti canim normalde de cok su icerdi baktim kilosunda da pek eksilme olmamisTamam canım. Çocuklarda ishal olunması da kötü bol bol sıvı tüketse bari.
Bunlar tombiş seviyordur belki. Taşlardan keyiflerini almış aklı başında uzaylılarmış.bizim gibi tombisleri ne etsinler tas gibi olalim belki gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?