Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlarr. Kizlar sizin aileniz de benimki gibi mii? Diyette olduğumu biliyorlar. Sağolsunlar bu ara kızım hasta olduğu için de sık sık geliyolar. Ama anlatamıyorum derdimi. Sen şimdi bundan yemicem mi ondan yemicen mi demelerini de geçtim. Abim geldi iş çıkışı. Limon istemiştim yokmuş. Bi baktım elindeki poşete. Çiskek, çikolata, 2 tane yarım kiloluk meyveli yoğurt. Naptın diyorum, yoğurtları sana aldım diyo. e dedim çok şeker var yiyemem ki. Bunu şekerinden nolcak diyo. Yarın da doğum günüm tembihledim herkesi tek tek kullanıcam almayın pasta falan diye. Abim diyo babam gelcek adam pasta yemesin mi. Anneö diyo pastasız olmaz. Beni bi salın arkadaş seneye yicez işte. Sınamıyorum.

Aileler öyle canım benim de annem dün ben tatlı seviyorum diye ustaya yaptırmış eve getirdi o kırılmasın diye bir şey demedim ama babam da bende tabağa koyduk o restauranta geri gidince döktük allahım beni affetsin ama yersem dünkü sporuna yazık olcaktı.

Evet yazık olmaz mı hiç. Zayıflayınca güzel kilo verdin demeyi, kilo alınca da aman çok kilo aldın demeyi biliyolar. Benimkiler için konuşuyorum. hele babam çookkk kilo almışsın diyo. Hem de her gördüğünde. Tamam babacım geçen hafta da dedin biliyorum neyse yarını kaçamaksız atlatırsam ne güzel. Ama kaçamak yaparsam bana ceza verin.

tugbaFB bu durumda Ben de donebiliyormuyum acaba,gecen yazmistiniz ama ya aralik ya da ocakta izne ayrilmistim. Yuzden 5 den de fazla galiba kilom.
Senin geldiginde bakmistim ama 6 ay dolmamisti o zmaan
Simdi baktim 11 ocakta ayrilmisin canim temmuzda doluyor seninde o zaman alirriz senide listeye

Cezan saatlerce spor ona göre ye yiyebiliyorsan

Tamam canim sen cumalari bildirim yapabildigin kadar yap islerin bitip ben geldim artik biraya vakit ayirabilirim deyincede listeye girebilirsin

Etraf baskisinda cok zor canim ama senin kararliligini gördüklerinde vazgeçeceklerdir. Benim kizima annem baktigindan 2 sene birlikte yasadik ben bu sürecte diyete basladim ilk bir hafta her hafta sen yemeyecekmisin 1 kasiktami 1 cataldami diye hepsi ayri ayri sordu sonra ki hafta soran olmadi alistilar sende sakin cizgini bozma

Sabah: peynir , zeytin , 1 dilim ekmek ,1 tatlı kaşığı bal.
Öğlen patlıcan kebabı yarim kase 1 kase mercimek çorbası,
Akşam eşimin doğum günüydü çok ince yarim dilim pasta
Tamam canim sen cumalari bildirim yapabildigin kadar yap islerin bitip ben geldim artik biraya vakit ayirabilirim deyincede listeye girebilirsin
Tamam canim sabah yapmaya calisacam ben gün içinde de yapabiliyoruz diye düşündüm yani akşama kadar şimdi şimdi derken atladım

İşlerimin yoğunluğu nedeni ile izne ayrılmak istedim canım eksideyim 88.6 bu haftaki kilom sizlere karşı mahcubum valla dün işyerime hiç oturamadım izmir genelinde bir atama çıkardık onun hazırlığı 3 gündür sürüyordu zaten dün listeler gitti gitti geldi bu haftada türkiye geneli atama çıkacak onu ilimize uyarlayıp bir atama biz çıkaracağız ama bu bir ay sürüyor 3000 kişinin ev adresi çocuk durumu eş durumu teker teker bakıp ona göre yapıyoruz bu yüzden izne ayrılmak istedim aslında amacım cuma dan sonra izne ayrılmaktı ama ben dün giremeyince bildirimsiz ayrılmış oldum

Tamam canim islerin bitince devam edersin yine listeye girersin diyetini ihmal etme kolay gelsin

bulursam tekrar atarım canım

yogaya devam yoga güzel kalori yaktırıyor. yürüyüş yapıyordum ama hava çok ısındı artık platese başlarım ya da yoga öncesi leslie yaparım ısınmış olmak için . bu arada sporumu sabah uyanınca yapıyorum :) akşam saatlerinde ders çalışma saatleri oluşturucam derse başlayana kadar 15 dk da olsa yürürüm yolu uzatırım yani .
illa tamamlayacam diyorsun yani 10 bin adımı hyranım sana buki bu kadar zamanı nasıl buluyorsun

Yok asla bozmayı düşünmüyorum. Kesin kararlıyım. Aylar sonra hedefime ulaştığımda kazanan ben olcam. Onlar yesin dursun.

Anladım peki farkli bir diyet mi uyguluyorsun karatay gibi
Hayır ben vegan ağırlıklı vejeteryan im 10 senedir. Ama 5 ten sonra da yiyodum sanırım zararlı olan o. Çünkü 5 ten sonra yemeyen tüm arkadaşlarım zayiflamis. Tatlı zaten ben kendim hiç sevmem. Onu zaten yemiorum. Ama geç saatlere kadar yiyorum. Herhalde ondan kilo aldım bir de kizartma ve Gözlemeyi abarttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…