Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrik ederim canim , gecmis dogum gunun de kutlu olsun. 75, 2 hafta icin zor gibi ama 77 cok rahat olabilirsin bence

Ben kilomu hizli veremedim ama dogumdan once kendimi sartlandirmistim ne olursa olsun surekli ye sut olsun diyenlere aldiris etmeyecegim dedim. Oyle de oldu surekli ye kilo yapsin dediler. Kompostomu da ictim ama sekersiz sadece kuru meyvelerin kendini kaynatarak. Ama karbobhidrati cok yedigim icin yine de veremedim

Tebrik ederim canim , gecmis dogum gunun de kutlu olsun. 75, 2 hafta icin zor gibi ama 77 cok rahat olabilirsin bence
Teşekkür ederimmm evett 75 bana da zor gözüküyor. Ama olsun ne kadar eksilirse kar benim içinn. 2 hafta içinde olmasa bile yakın zamanda görmek istiyorum o rakamı. Hatta öğleye doğru bir arkadaşım sürpriz yapmış geldi minik pastayla. Hemen eşimle ikisine paylaşırdım. Siz yiyin dedim. Az önce de kızım uyuyo hemen sporumu yapayım dedim. Ben spor yaparken eşim hemen dibimde çiskek yedi üstüne ama yok ben yemiyorum. Bugüne kadar yediklerime sayıyorum hepsini

Olsunn güzel vermişsin yine dee. Buna da şükür yanii.

Hoş geldin fazla bi kilon yok kısa zamanda kurtulursun inşallah

Hoşgeldiniz aramıza

Kizlar bu arada evde yapabilecegim bir spor onerebilir misiniz? Her gun yarim saat 45 dk spor yapmak istiyorum sanirim 1 saat yapamam zumba ya da leslie yapan var mi sikilmadan yapmak istiyorum.
Ben de pump it up videoları ile egzersiz yapıyorum. Eğlenceli yorucu ve ilk 10 dakikada teri hissedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…