Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemen fac. açmam ilazımmmm gülçinimin bacaklarını görmem lazım dimii
yarın sabah hemen bi fac. açıyorum kendime takma isimden bulamaz kimse beni dimi canım korkuyorum yaaa uffffffffff

kuzu benim fac yok açamıyorum da malumm biliyosun eski eş durumu

canım sen niye takıyorsun bu konuyu bu kadar eski eşin bulsa faceni ne olur ki sen kabul etmedikten sonra bütün bilgilerini gizledikten sonra sorun olmaz ki
ben dedim sana isminle alma başka bişey kullan sorun olmaz canım

hemen fac. açmam ilazımmmm gülçinimin bacaklarını görmem lazım dimii
yarın sabah hemen bi fac. açıyorum kendime takma isimden bulamaz kimse beni dimi canım korkuyorum yaaa uffffffffff

yok cnm bulamaz kimse adını soyadını vermediin sürece yalnız eski eşin msnini biliyosa bulabilir.msn adresini yazıp.bilmiyosa sorun yok.bir de onun tanıdığı ark larını fln ekleme sakın.

Tesekkur ederim cevabin icin . Ismi pembe maskeyse internetten bir arastirayim. Ben Amerikadayim canim. bURDAki fiyatlara bir bakayim belki daha uygun bulabilirim

Canim inan sizin icin degil, siteye sizden baska kiselerde okuyor, disardan, yada baska kullanicilar, oyuzden ismimi soylemedim, neolur yanlis anlamayin, ben sizi cok sevdim, herkez cok icten ve cok anlayisli bir okadarda neseli
bende 2 yildan beri kullaniciyim , diyetten baska konulardada yorumlarim oldu, ailevi seyler falan , oyuzden yazdiklarim ifsa olmasini istemiyorum:)) gerci koskoca Amerikada kim beni tanicak dimi yani

2 yildan beri cok bebek calismalariz oldu ve burdaki arkadaslarla cok yazismalarimiz oldu, birbirimize destek olduk, ama esim bir sure sonra istemedi cocuk meselesi icin arastirma yapip formu okumami , sen cok takiyorsun dedi , ve artik o konularda hic arasitma yapmiyorum, diyete ve spora verdim kendimi ,biraz kafam bosalsin diye.
Oyle iste canim,Zaman icinde birbirimiz daha iyi taniriz, daha bu topige baslayali 15 gun oldu:78: herkezin ismini bilmiyorum oyuzden sizlere isminizle hitap edemiyorum kusura bakmayin tekrardan

selam kızçeler nassınız bakem
ben berbat derecede yorgunum ayaklarım sızlıyo misafir yağmuruna tutuldum resmen yaaa
bi müddet insnalardan uzak yaşamayı düşünüyorum kaynanamlar gidince :95:

ayyyy ama diğer fotolarada şöle bi baktımda ciddi ciddi bacaklarda bi incelme var. yalnız 17 mayısla ilgili bi foto gördüm.enemmmm oldum o masadakiler neydi öleeee
kuzu benim fac yok açamıyorum da malumm biliyosun eski eş durumu

başka bi isimle aççç ne varkiğğğ profil fotosu olarakta çiçek böcek koyarsın bide onu gizlersin hiç bi şekilde kimse göremez kii

canım sen niye takıyorsun bu konuyu bu kadar eski eşin bulsa faceni ne olur ki sen kabul etmedikten sonra bütün bilgilerini gizledikten sonra sorun olmaz ki
ben dedim sana isminle alma başka bişey kullan sorun olmaz canım

ne bilimmm kaptanımm yaaa okadar farklı şeyler yaşadım ki korkuyorum artık inan
ama yarın sen burda olursunn bana bi fac açalımm benim güzel melekk şirin kaptanımmmm
takma isim bulmamızda lazım :26::26::26::26::26: tabi bulduğumuzda burdan deil öz. paylaşım yapalım
yarın fac açalımda bende görimm artıkın sizi yaaa
siz beni heççççççç merak etmiyonuz mu yahuuuuu walla küstümm haaaa

ben berbat derecede yorgunum ayaklarım sızlıyo misafir yağmuruna tutuldum resmen yaaa

ahah hoş geldinnnn. kaynana yürüyüş yapıyo herhalde fırsattan istifade olarakta geldin sanırsam

yediklerimize yazam bari bugün

sabah 1 dilim çavdar ekmeği
bir domtaes
1 yumurta yarım kk peynir

ara
dilber dudağı yapmıştım onun tadına baktım bir tane ufacık bişeydi zaten

öğle
bir kase specil k

akşam henüz yemedim
bir tabak bezelye
bir dilim ekmek yerim

layyyn çok paylaşım yapmayın susun bakimm çenesi düşüklerrrrr. sizi bırakıp da gidemiyom yahuu. neyse madem konuşşuyonuz mesajlarınızıda sayın ben şu kadar mesaj yazdım diye de beni yormayın..zaten gözüm kızardı. kızz aslıı yarın seminerde serbest etkinlikler saati i,le ilgili sunum yapacam. inşallah okuma bayramındaki gibi bunda da aksilik çıkmaz. benim pc yaşlandı sanırsam böle günlerde heyecana dayanamıyo çöküyoo.. üfff salak müdür salak müdüüüürrr aklıma geldikçe sinir oluyommm..kalktı gitti programda ya aksilik olunca.

hoşgeldin canım ne zaman gidecek kaynanan

tamam canım açarız sen merak etme hatta bana msn adresini özelden gönder ben emidaf diye alırım şimdi istersen

etmez miyiz hiçççç
zaten hemen hemen eklemediğim kimsecikler kalmadı gibi sankim

datlum merak etymesek bu kaa sorar mıyız.. ya ben sana işim bulduum.. şukufe çıtır.. yada pakize pıtırr, yadaaaa okşan ısırrr. h haaa haa. erkekler bol bol ekler.olmaz. nse şöle akıllı uslu bişe buluruz. yada erkek ismi de olabilir. ama o zaman da kocam der bu kim diye.

bu arada yarın pirinç lapası yicemmm kabak yerini tutar mı bilmiyorum ama cuma günü mutlu olmak istiyorum

Ben pirinc lapasi yapmistim iki gun, ac kalmiyorsun hic, ama pirinc icine baharat at , yoksa tatsiz tutsuz yenmiyor, bazilari yogurtlada yiyor. ben salatayla yemistim . 1 kilo ya yakin veriyorsun 2 gunde. Kolay gelsin.

Tamam canim sagol. Bekliyorum.

Hosgeldin, Ben misafir varken diyete dikkat edemiyorum, valla hem diyettesin hem misafirler agirliyorsun bravo

buarada kayinvaldenle aradaki samimiyetiniz cok hosuma gitti, esinde bu durumdan cok memnundur heralde:)) ne guzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…