Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zumba gercekten en eglenceli spor olabilir. Ne guzel eglenmissiniz ailecek arkasindan esneme hareketleri yaparsan cok Agri olmuyor

Bende öyle yapayim o zaman

Zumba gercekten en eglenceli spor olabilir. Ne guzel eglenmissiniz ailecek arkasindan esneme hareketleri yaparsan cok Agri olmuyor
hadi ya akşam öle deniyim (gerçi bugün dinlensem iyi olacak) o kadar su içinde kaldım ki direk banyoya attım kendimi
Gunaydin kizlar bu Sabah da yuzebildim yuzmek kolay da erken kalkmak zor sonra isyerinde uyukluyorum
yüzüp sonrada işemi gidiyorsun bravo valla
sporu bende sabah yapmak istiyorum ama zaten 6 da uyanıyorum daha ne kadar erken uyanabilirm ki deyip vazgeçiyorum

kuzum sen yeter ki gel
biz senle aday listesinde takılırız kart minnaklar olarak

kuzum sen yeter ki gel
kart minnaklar bir yerden tanıdık geldi şu hep kart kalanlar vardı dimi
tam katılım gösteremem ama oldğu kadar .
spor yok fakat sen 500 kalorilik videoyu yptın ya bir heves geldi belki akşam 20 dk kadar yaparım.
sen hangi listeyi yapıyorsun bu arada

Erken mi cikiosun evden , ben de 6 da kalkiyorum, bucukta yuzmeye basliyorum 7:45 gibi did hazirlanma fln bitmis oluyor gerci kostur kostur oluo biraz ama

kuzum sen yeter ki gel
kart minnaklar bir yerden tanıdık geldi şu hep kart kalanlar vardı dimi
tam katılım gösteremem halen yoğunum ve tekim tartı gününü ve menüleri paylaşırım. 1.menüyü paylaştım zaten bakalım.

Erken mi cikiosun evden , ben de 6 da kalkiyorum, bucukta yuzmeye basliyorum 7:45 gibi did hazirlanma fln bitmis oluyor gerci kostur kostur oluo biraz ama
nasılsın canım .
bravo sabah kalkıp yüzüp işe gidebiliyorsun imrendim sana .
yogaya başladın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…