- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.501
aman boşver ağrımayan başını ağrıtmaÇatacak kimse yokki etrafimdabi kv var ona mi sarsam ki
Zumba gercekten en eglenceli spor olabilir. Ne guzel eglenmissiniz ailecekkızlar dün maaile zumba yaptık (eşim ve kızım ayrı telden çalsalarda) ve çook eğlendik her akşam yapalım dedik (ben eriyecem ama zaten zayıf olan kızım ne yapar artık bilmiyorum) , gel gelelim sabah resmen yataktan kazıyarak kaldırıldım bi insanın her yeri ağrır mı valla ağrıyomuş ne kadar hamsam artık düşünün
Bende öyle yapayim o zamandün sordum bende kızlara ama şöyle yaptım
zumba party diye arattım meşhur sitedeplay list oluyor ya orda 50+ şeklinde ona girdim sırayla 3er 5er dakikalık videolar geldi o şekilde yaptım ama bulursam uzun versiyonunu indirecem bugün
Bencede bende mi zumbaya geçiş yapsam acabaleslidendir canım o direk ayak çalıştırıyor
ama zumba maşallah her yeri çalıştırıyor
Aynen uyuyan yılanı uyandirmayayimaman boşver ağrımayan başını ağrıtma
hadi ya akşam öle deniyim (gerçi bugün dinlensem iyi olacakZumba gercekten en eglenceli spor olabilir. Ne guzel eglenmissiniz ailecekarkasindan esneme hareketleri yaparsan cok Agri olmuyor
yüzüp sonrada işemi gidiyorsun bravo vallaGunaydin kizlar bu Sabah da yuzebildimyuzmek kolay da erken kalkmak zor sonra isyerinde uyukluyorum
sporlarındaGünaydın arkadaşlar.
Dünkü sporum; 10 dakika esneme, 40 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika pilates
Toplam 150 puan
Bencede bende mi zumbaya geçiş yapsam acababacaklarım iyi de göbek erisin istiyorum cnm
Aynen uyuyan yılanı uyandirmayayim
kuzum sen yeter ki gelgünaydın kızlar
htc71 tugbaFB blonde ambition esnek kurallar ile aday listesine alır mısınız beni de zaman buldukça menü paylaşırım.
spor listeside varmış ama yoga yapıyorum size yetişemem o konuda :)
dün tartıldığımda 68,10 çıkmıştım
kart minnaklar bir yerden tanıdık geldi şu hep kart kalanlar vardı dimikuzum sen yeter ki gel
biz senle aday listesinde takılırız kart minnaklar olarak
Erken mi cikiosun evden , ben de 6 da kalkiyorum, bucukta yuzmeye basliyorum 7:45 gibi did hazirlanma fln bitmis oluyor gerci kostur kostur oluo biraz amahadi ya akşam öle deniyim (gerçi bugün dinlensem iyi olacak) o kadar su içinde kaldım ki direk banyoya attım kendimi
yüzüp sonrada işemi gidiyorsun bravo valla
sporu bende sabah yapmak istiyorum ama zaten 6 da uyanıyorum daha ne kadar erken uyanabilirm ki deyip vazgeçiyorum
kart minnaklar bir yerden tanıdık geldi şu hep kart kalanlar vardı dimikuzum sen yeter ki gel
biz senle aday listesinde takılırız kart minnaklar olarak
nasılsın canım .Erken mi cikiosun evden , ben de 6 da kalkiyorum, bucukta yuzmeye basliyorum 7:45 gibi did hazirlanma fln bitmis oluyor gerci kostur kostur oluo biraz ama
nasılsın sümeyye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?