Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım 6.30-7.00 arası evden çıkıyorum işe erken başlayıp akşam erken çıkıyorum, çalışma saatlerimiz esnek istersen geç gidip geç te çıkabiliyosun sana kalmış
Cok guzelmis, keske bizim de Esnek olsa. Gun daha uzun suruyor o sekilde

Cok guzelmis, keske bizim de Esnek olsa. Gun daha uzun suruyor o sekilde
evet istanbul trafiğinden yırtmış oluyorum bu sayede hem de akşam kızımı kreşten erken almış oluyorum zaten gün boyu ayrıyız bu şekilde telafi etmiş oluyorum

evet istanbul trafiğinden yırtmış oluyorum bu sayede hem de akşam kızımı kreşten erken almış oluyorum zaten gün boyu ayrıyız bu şekilde telafi etmiş oluyorum
sabah 6da kalkmayı alışkalık haline getirsem 15 dk ip atlasam gün boyu kalori yakarım valla bunu bi düşüneyim

Teşekkür ederim, canım babam için. Sağolsun bu kadar destek olmaya çalışmasa ben ancak yatar uyurum o kadar üşengecim bu aralar.

Dünkü sporum; 10 dakika esneme, 40 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika pilates
Toplam 150 puan blonde ambition

Ay dakika hesabı yapmadm ki neyse sadece zumbayla bisikleti hesaplarm 115 yapıyo güncelliyorum listeyi

no problem cnm

Yok deme öyle ..bi ara ara verdim 3 ay kadar tekrar başladım o arada 4 .5 kilo kadar vermiş olarak gittim cuma günü k9ntrol var bakalım inş.70 in altına dusmusumdur öyle ümit ediyorum
yaaa düşmüşssündür listeye uyup kaçamak yapmıyorsan.
yok kız niye doymayasın ben kaç gündür yiyorum hiç acıkmadım
aynen bende fazla haşlayıp atıyım bari kalanını
aslında o tarifi çok beğendim ben normalde misafire bile yapılır ara soğuk olarak
yani elinin altında olur. bencede olur ara soğuk olarak üstüne tavuk koymuyorum ben.
öğlen protein yiyorsun değil mi ? ben öğlen sebze akşam protein yiyorum sadece dün yenge tavuk göndermiş bize fırına gönderelim diye .
Yaaaaa çookkk sevindim ❤❤❤❤❤❤❤
Bu arada tubi ile aynı kilosunuz oda 68mi 67mi öle bişi beni yakalıycam derken seni yakalamış
hiç sorma yaa o beni yakaladı şuan ondan da düşük olma ihtimalim söz konusu bugün annemin tartısı ile tartıldım 68,10 çıktım . sen kaç oldun
kuzum ben akşamları hep protein tüketiyorum et ve balık ağırlıklı olarak . tavuk 3 gün ama tavuk yemiyorum . onun dışında bol yeşillki tüketiyorum sebzeyi de öğlenleri yiyorum ölçülü yedin mi sıkıntı olmaz bence .
teşekkür ederim kuzum ama şişko hissediyorumkendimi niyeyse .özellikle kollarıma taktım bu ara

Uyuyorum sporu da çoğalttım inş.bakalim

Kilo verdikçe incelir canım merak etme Ben Antalyaya gitmeden bir kaç gün önce listeden izin almıştm 10gün tatil yaptm dönelide bir kaç gün oldu ama 15gün de diyet dışı beslememde abartmamakta çalstm sporu da full yapm tatilde daha da çok yaptm hatta canm biraz daha inceldim de kiloyuda korumuşum canım 63.2 ile izne ayrılmıştım kuzum ve dün den beri reglemi bekliyorum gelmedi hala ama genede tarldm bu sabah da 63.5 du

Kızlarrr 62.1 çıktm bennn cuma gününe kadar artı yönde bi değişiklik olmazsa ben mezun olmak istiyorum
Canım çok mutlu oldum ben de regle sonrası 62leri görürüm inşlh yaaaa kendim vermiş gibi sevindim valla ❤ ama niye mezun oluyorsun kiiii bizi bırakıyormusun 60 olmıycakmıydın gerçi senin boyun uzun tabi ondan incecik oldun dimi

Görürsün canım benimde onun ödemi gitti ondan birden düştüm galiba
sende bikaç güne şişkinliğini atınca görceksin
Herkes bırak artık hasta olcan diyip duruyo zaten memnunum şu an görüntümden ondan en azndan ciddi şekilde devam etmem artık ama sporu bırakmam yediklerimide abartmam tabi burayıda bırakmam konuşuruz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…