- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.541
Cok guzelmis, keske bizim de Esnek olsa. Gun daha uzun suruyor o sekildeevet canım 6.30-7.00 arası evden çıkıyorum işe erken başlayıp akşam erken çıkıyorum, çalışma saatlerimiz esnek istersen geç gidip geç te çıkabiliyosun sana kalmış
evet istanbul trafiğinden yırtmış oluyorum bu sayede hem de akşam kızımı kreşten erken almış oluyorum zaten gün boyu ayrıyız bu şekilde telafi etmiş oluyorumCok guzelmis, keske bizim de Esnek olsa. Gun daha uzun suruyor o sekilde
sabah 6da kalkmayı alışkalık haline getirsem 15 dk ip atlasam gün boyu kalori yakarım valla bunu bi düşüneyimevet istanbul trafiğinden yırtmış oluyorum bu sayede hem de akşam kızımı kreşten erken almış oluyorum zaten gün boyu ayrıyız bu şekilde telafi etmiş oluyorum
Teşekkür ederim, canım babam için. Sağolsun bu kadar destek olmaya çalışmasa ben ancak yatar uyurum o kadar üşengecim bu aralar.Bölgesel dk sı 1puan canım aletli ise dambıl,direnç lastiği veya çemberi vs. Ozaman dk 2puan
Harikasınız canımbabana da hayranım hep yazı Cam unutuyorum muhteşem ilgili harika bir baban var çok şanslısın tanımadan sevdim valla ellerinden yanaklarından öpüyorum baba gibi baba ❤
Süper iyi yapmışsınkızlar melisa- ucukgenclik ve mavi canm siz son listeden alıntı yapıp puan eklemeyi biliyorsunuz dimi kızlar puanlarınızı eklerseniz sevinirim ❤
Dünkü sporum; 10 dakika esneme, 40 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika pilates**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =352+
@Mavi95 = 270+
melisa- =
orkide1453 =
blonde ambition = 475+
tugbaFB =330
Silent Scream = 135+135
A antiaging =120+
@cakilinannesi =270+
D dugi =330
Verano_porteno =0+120
Buki_89 = 315+420
Dünki ve bugün ki spor puanlarını ekleyin arkadaşlar
1.SAYFA YA EKSİK SPORLAR EKLENMIS! PUAN DUZENLEMESI YAPILMISTIR ! HERKES KONTROL EDIP PUANI YAZILMAYANLAR HESAPLAYIP BILDIRSIN LUTFEN.
Tamamdır canımcimEkledim onları canımtabiki olur akşam yaparsan tekrar puanı nı söylersin kuzucum ❤
Ay dakika hesabı yapmadm ki neyse sadece zumbayla bisikleti hesaplarm 115 yapıyo güncelliyorum listeyiBölgesel dk sı 1puan canım aletli ise dambıl,direnç lastiği veya çemberi vs. Ozaman dk 2puan
Harikasınız canımbabana da hayranım hep yazı Cam unutuyorum muhteşem ilgili harika bir baban var çok şanslısın tanımadan sevdim valla ellerinden yanaklarından öpüyorum baba gibi baba ❤
Süper iyi yapmışsınkızlar melisa- ucukgenclik ve mavi canm siz son listeden alıntı yapıp puan eklemeyi biliyorsunuz dimi kızlar puanlarınızı eklerseniz sevinirim ❤
yaaa düşmüşssündür listeye uyup kaçamak yapmıyorsan.no problem cnm
Yok deme öyle ..bi ara ara verdim 3 ay kadar tekrar başladım o arada 4 .5 kilo kadar vermiş olarak gittim cuma günü k9ntrol var bakalım inş.70 in altına dusmusumdur öyle ümit ediyorum
yani elinin altında olur. bencede olur ara soğuk olarak üstüne tavuk koymuyorum ben.yok kız niye doymayasın ben kaç gündür yiyorum hiç acıkmadım
aynen bende fazla haşlayıp atıyım bari kalanını
aslında o tarifi çok beğendim ben normalde misafire bile yapılır ara soğuk olarak
Yaaaaa çookkk sevindim❤❤❤❤❤❤❤
Bu arada tubi ile aynı kilosunuzoda 68mi 67mi öle bişi beni yakalıycam derken seni yakalamış
kuzum ben akşamları hep protein tüketiyorum et ve balık ağırlıklı olarak . tavuk 3 gün ama tavuk yemiyorum . onun dışında bol yeşillki tüketiyorum sebzeyi de öğlenleri yiyorum ölçülü yedin mi sıkıntı olmaz bence .Çıtırsın daha zayıfla tam çıtır olursun sen ❤
Tavuk et kısmına katıyorum hatta hep diyorum hangi diyeti yada yöntemi uygularsam uygulaym mümkün oldukça akdeniz ağırlıklı menüler tercih ediyorum et gerçekten erken yaşlanma sebebi sadece dış olarak diil iç organlarıda çok yorup erken yaşlandryor haftada 1-2 yi geçmemek bol sebze,meyve ve sadece z.yağ gibi sağlıklı yağlar tüketirsek tüm vücudumuza fayda ama cildi direk inanılmaz güzelleştiriyor bu tarz beslemeler canım çok iyi yapmışsın
Uyuyorum sporu da çoğalttım inş.bakalimyaaa düşmüşssündür listeye uyup kaçamak yapmıyorsan.
yani elinin altında olur. bencede olur ara soğuk olarak üstüne tavuk koymuyorum ben.
öğlen protein yiyorsun değil mi ? ben öğlen sebze akşam protein yiyorum sadece dün yenge tavuk göndermiş bize fırına gönderelim diye .
hiç sorma yaa o beni yakaladı şuan ondan da düşük olma ihtimalim söz konusu bugün annemin tartısı ile tartıldım 68,10 çıktım . sen kaç oldun
kuzum ben akşamları hep protein tüketiyorum et ve balık ağırlıklı olarak . tavuk 3 gün ama tavuk yemiyorum . onun dışında bol yeşillki tüketiyorum sebzeyi de öğlenleri yiyorum ölçülü yedin mi sıkıntı olmaz bence .
teşekkür ederim kuzum ama şişko hissediyorumkendimi niyeyse .özellikle kollarıma taktım bu ara
tamam gelcemmmmmmPişimdin giiiillll
Canm eski listeyi alıntılamışsın senin puanını eklemiştim son listeler varDünkü sporum; 10 dakika esneme, 40 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika pilates
Toplam 150 puanblonde ambition
Kilo verdikçe incelir canım merak etmeyaaa düşmüşssündür listeye uyup kaçamak yapmıyorsan.
yani elinin altında olur. bencede olur ara soğuk olarak üstüne tavuk koymuyorum ben.
öğlen protein yiyorsun değil mi ? ben öğlen sebze akşam protein yiyorum sadece dün yenge tavuk göndermiş bize fırına gönderelim diye .
hiç sorma yaa o beni yakaladı şuan ondan da düşük olma ihtimalim söz konusu bugün annemin tartısı ile tartıldım 68,10 çıktım . sen kaç oldun
kuzum ben akşamları hep protein tüketiyorum et ve balık ağırlıklı olarak . tavuk 3 gün ama tavuk yemiyorum . onun dışında bol yeşillki tüketiyorum sebzeyi de öğlenleri yiyorum ölçülü yedin mi sıkıntı olmaz bence .
teşekkür ederim kuzum ama şişko hissediyorumkendimi niyeyse .özellikle kollarıma taktım bu ara
Canım çok mutlu oldumKızlarrr 62.1 çıktm bennn cuma gününe kadar artı yönde bi değişiklik olmazsa ben mezun olmak istiyorum
Görürsün canım benimde onun ödemi gitti ondan birden düştüm galibaCanım çok mutlu oldumben de regle sonrası 62leri görülen inşlh kendim vermiş gibi sevindim valla ❤ ama niye mezun oluyorum ki yaaaa bizi bırakıyormusun 60 olmıycakmıydın gerçi senin boyun uzun tabi ondan incecik oldun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?