- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.521
kart olana kadar istediği kiloya inemeyenler demek istemiştimkart minnaklar bir yerden tanıdık geldi şu hep kart kalanlar vardı dimi
tam katılım gösteremem ama oldğu kadar .
spor yok fakat sen 500 kalorilik videoyu yptın ya bir heves geldi belki akşam 20 dk kadar yaparım.
sen hangi listeyi yapıyorsun bu arada
iyiyim bende aynı şişko ben olarak burdayımIyiyim kuzum sen nasılsın❤
evet canım 6.30-7.00 arası evden çıkıyorum işe erken başlayıp akşam erken çıkıyorum, çalışma saatlerimiz esnek istersen geç gidip geç te çıkabiliyosun sana kalmışErken mi cikiosun evden , ben de 6 da kalkiyorum, bucukta yuzmeye basliyorum 7:45 gibi did hazirlanma fln bitmis oluyor gerci kostur kostur oluo biraz ama
kart olana kadar istediği kiloya inemeyenler demek istemiştim
yap canım yapabildiğin kadar yaparsın
ben bir öğün sebze bir öğün et olan listeyi yapıyorum bu hafta da canım (light peynirim bitsin diğer listeye geçerim)
cardio gibi geldi ama spor konusundan çok anlamadığım için bana güvenme ama zumba kesinlikle değil
taş gibisin taş ne kartı kız
ben kendimi kart hissediyorum ya mümkünse daha çok kart olmayayım
bende onu yapıyorum ama tavuğu haftada 1 e indirdim . nohutlu salatayı yaptın mı ? bugün onu yapacam ama dere otu ve tavuk koymayacam . sebze yemeği bulamıyorum ya yapacak . ıspanakta yok sanırım bu mevsimde
sağol canım güzel bakan gözlerintaş gibisin taş ne kartı kız
nohutlu salatayı yapmadım cuma günü yapmayı düşünüyorum bende, sen nasıl yaptın 3 kaşık nohutumu haşladın yoksa konserve mi kullanacaksın
sebze yemeği olarakta biliyosun aram yok onlarla o nedenle ya kabak yedim yada közlenmiş biber yoğurt yedim, yazın yemek yemek istemiyorum zaten
Bölgesel dk sı 1puan canım aletli ise dambıl,direnç lastiği veya çemberi vs. Ozaman dk 2puanblonde ambition canım ya şu spor hareketlerinde bölgesel hareketlerin puanını unuttum ben nasıldı
Harikasınız canımKızlar bu akşam babamla bir çıktık yürüyüşe eve döndüğümüze şükrediyorum. Tırmancak dağ olsa oraya çıkıcaz. Bir buçuk saat hızlı tempoda yürüyüş yaptık.
225 puan
Gene uykum kaçtı. Bisiklet yaparsam onu da ekleriz.
Bu aradablonde ambition üm 302 olması lazım benim puanım. Ben yanlış yazmıştım düzelttim sanıyordum. Şimdi okudum akşam yazılanları yeni fark ettim. Ama 50 puanlık egzersiz yaparım ben şimdi bisiklette.
Süper iyi yapmışsınGece gece delirdim . Trabzon halay açıp kendi kendime halay çekiperik dali anlarından çıktım gece gece 15 dakikada dans ettim yuruyuste yaptık gece eşimle 20 dkka . Yarın ekliyim onlarida spor puanına blonde ambition
kızı niye ifşa ediyosun
Yok deme öyle ..iyiyim bende aynı şişko ben olarak burdayımdiyetisyene gidiyorsun sanırım nasıl giiyor
Zumba buldum bi kaç tane yapicam bakalımcardio gibi geldi ama spor konusundan çok anlamadığım için bana güvenme ama zumba kesinlikle değil
yok kız niye doymayasın ben kaç gündür yiyorum hiç acıkmadımsağol canım güzel bakan gözlerin
1 kilo nohut alır haşlar difrize atarım ara ara kullanırım canım. kolaylık oluyor yoğurt çorbsının içine de atarım bazen. sebzeyi severim de fasulye geçen yedim . patlıcanda öyle kabağı dün yedim. daha havuçlu kabak yapacam. mantar sebzeye geçiyor mu .
köz biberi yesem doymam diye korkuyorum
Yaaaaa çookkk sevindimgünaydın kızlar
@htc71tugbaFB blonde ambition esnek kurallar ile aday listesine alır mısınız beni de zaman buldukça menü paylaşırım.
spor listeside varmış ama yoga yapıyorum size yetişemem o konuda :)
dün tartıldığımda 68,10 çıkmıştım
Çıtırsın daha zayıfla tam çıtır olursun sen ❤
ben kendimi kart hissediyorum ya mümkünse daha çok kart olmayayım
bende onu yapıyorum ama tavuğu haftada 1 e indirdim . nohutlu salatayı yaptın mı ? bugün onu yapacam ama dere otu ve tavuk koymayacam . sebze yemeği bulamıyorum ya yapacak . ıspanakta yok sanırım bu mevsimde
**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =352+
B Baharyagmuru35 = 270+296
melisa- =
orkide1453 =150
blonde ambition = 475+
tugbaFB =330+275
Silent Scream = 135+135
A antiaging =120+
@cakilinannesi =270+270
D dugi =330
Verano_porteno =0+180
Buki_89 = 315+420
D Dlrykc =
1.SAYFA YA SPOR DUZENLEMESI YAPILMISTIR ! HERKES HESAPLAYIP BILDIRSIN LUTFEN !
D Dlrykc ?melisa- ? Spor yaptnz diye biliyorum kızlar puanları unutmayın
Ekledim onları canımCanımblonde ambition ben sabahki yaptıklarımı yazdım akşam tekrar yapsam eklesem olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?