Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle birşey varsa girmemen iyi olmuş hem sen stres olcan hem takım olumsuz etkilenecekti.
Bence olumlu olur öyle hissettim hep yıldızın parlak çünkü :) evet inst takip ederim.
Yaaaaa inşlh canım yaa çok olumlu gecsede istedigim büyük birşeydi diye bana hala olması çok zor gibi geliyor olmaz heralde filan diyorum ama olacak gibide geçti inslh bende yıldızıma güveniyorum evet tam ben görüşmeden çıktım siz listeye alınmıyor demissiniz çok iyi denk gelmiş aslında iyi oldu gerçi 1.5 kilo daha versem mezun olup listeden çıkabiliyorum zaten artk sona geldim

Evet gitmem gerekiyor. Eşim, annem de söylendi durdu zaten ben gitmek istememiştim. Ama bu ay da öyle olursa artık doktor kaçınılmaz. Senin de bir an önce gelir umarım düzene girer döngün. Migren de çok kötü

Mutlaka git canım ihmal etme yarın uyanır uyanmaz maydonoz suyu yapayım gün içinde onu içeyim diyorum onlada artk yarın gelir diyorum 6 günü geçtiğide daha hiç olmadı zaten bir kez 6gun geciktiginde kızım olmuştu en fazla 5günü bulunca geliyor bide çok bitki çayı içtim onlarda etki eder artk yarına iyice ama migren gerçekten fena tüm gün yattım hiç kalkamadım ve hala da beynim patlıyor resmen canım

Rezene ve adaçayı denedin mi ?

Allah bağışlasın kızınıı migrenin için de çok üzüldüm inşallah yarın gelir de o da geçer. Bende yok ama yakınımda var migreni olan. Dayanamıyolar gerçekten yatağa düşürüyor

Oluyor canım. Yurtta oda arkadaşımda 28 kilo vermişti yılda iki kez adet oluyordu. Düzene girmesi için doğum kontrol hapı kullanıyordu.

Cuma günü 50 puan
Cumartesi 80 puan+ 20 dakika zumba, hiphop ve gamgamstar tarzı dans 70 = 130 puan oldu

Çok geçmiş olsun tatlım düşünme akışına bırak gelir o

Spor diyet o kadar etkilemez bnce ya cok takmsmsya calis gunu gekmis gecmis fln takip etme bi sure

Valla bn arabayla geziyorum otobuse de biniyorum almazlarsa sikayet ederim bnde kanguru aldm ama hic kullanmadim artk ta kullanamam kocaman oldu baston araba istiyorm hemen katlananlardn en azindan otobuslerde fln katlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…