Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hah geldi aklımaaa. gözü kör olasıca ebru polatı seviyodu ayy nesi var o kızın allah aşkına söleyinn bacaktan başka bişi göremiyorum ben

o kim gıııı.

anem ne güzel anltamışsın,ben olsam giderdim ,evlilikte aileler konusunda anlayışlı olmak gerekiyo bence,erkekler kendi aileleri olunca koşa koşa giderler...

o kim gıııı.

anem ne güzel anltamışsın,ben olsam giderdim ,evlilikte aileler konusunda anlayışlı olmak gerekiyo bence,erkekler kendi aileleri olunca koşa koşa giderler...

evet canım erkekler karılarının ailelerinede kendi ailesi gibi davranmalı istemeyebilir yol uzun ama hatır için sırf gitmek zorunda bence

hah geldi aklımaaa. gözü kör olasıca ebru polatı seviyodu ayy nesi var o kızın allah aşkına söleyinn bacaktan başka bişi göremiyorum ben
kadın çok seksi yaa bence. kız sen çok çocuksu duruyosun daha 20 bile göstermiyosun. tenini, özellikle burnunu çok beğendim maşallah. bak amşallah dedim nazar değerse benden değil. yani lafı şuraya getirecem o kör olmayasıcayı unut ,çünkü bence o daha olgun dolgun seksi kadınları beğeniyordu ve sen toy kaldın askerimizin yanında. öncede böle hissediyordum ama sen üzülme diye söyleyememiştim. unut onuuu vee daha çok zaman var gezmene eğlenmene bak.kariyerine bak. en az 24 e kadar olgunlaş ve ciddi bi ilişkiye girme bence.bak bana sonra bölee yalnız kalırsın şartlar olgunlaşmadan evlenince. az daha sabredemedim yani. ne güzel aileme yakın olurdum en azından.
şimdi ne evli gibiyim ne bekar gibi.

tabi şartları çokta olgunlaştırmamak gerekiyor

gülçin bugün 15 mesaj atmışım kıs beni sayma boşa ben yatar kızlar öptüm sizi.....

Canim zaten aileme gercek nedenii soyledim, biletler cok yuksek dedim, benim turkiye gitmem ,sadece bilet 4 bin tl. bide masraflar harcamlar , etti 5 bin. yani gercekten masrafli olacak dedim. Onlardan anlayis bekledim, tabi esimin gonulsuz oldugunu soylemedim, cunki annemler bana kizar kuser gecer, ben onlarin kiziyim, ama damat farkli, eger damada kuserlerse hic unutmazlar kin duyarlar, bu boyledir. Sen bekar oldugun icin neler hissettigini neler dusundugunu biliyorum :)

bende bekarken oyleydim, hatta feministlik yanimda vardir hala... ama evlilik cok farkli, yani mutlaka fedakarlik yapmak zorundasin , yoksa gecim olmuyor, ufak bir tartisma buyuyup bosanma kararina kadar gidiyor... biliyorum eger gidersem bu dugun meselesi surekli aramizda bir sorun olarak kalicak, tatli dil yilani deliginden cikarir misali, abimin dugunu boyle olsun, kardeslerimin dugunune giderima artik ins,

o kim gıııı.

gıytırık bi issssaann işte

enem ben çocuksuysam hiç sevgilim olmaz yaaa.. oda çocuksuydu ama yaaa
kıs kadın güzel bi kerem netten baktım:84::84::84:

neresi güzel yaaa

aslı sunum yapacaksan süper slayt hazırlıyorum. serbest etkinlikler konusunu alırsan salytın hazır canım ben göndertirim saa.

anağğmmm gızlar ne olduu.. gözü kör olasıcanın akrabasıyla konuşuyorumm önce o slm didi ben dimedim vallaa

ölürüm yoluna ölürüm yine boyun eğmem
yakarım bu dünyayı uğruna ama sana eğilmem
öyle sınırsız öyle derin öyle çok severim ki korkarsın
kuruyup çöle dönsemde pare pare olsam da yenilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…