- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.981
kızlar haftaya çarşamba tatile gidiyorum ben 15 gün yokum haberiniz olsun......................
20de olabülür..................
nazco sen nerelerdesin. dünde sadece 1 mesaj attın. izinli miydin.. canım izinli değilsen, cezan tüm takımlara tek tek girip 14. takımdayım paylaşımda bulunmadım cezalıyım demekk
belki taşı ben düşürürüm
evet ya doktorumuzda gelir inş bence gelse çok iyi olur benden illahlah eder
ayy regl oldum müthiş sancım var,midemde bulanıyo...............
şimdi 15 mi 20 mi bi karar ver canım
salı günleri gelemiyor canım dünde yazmıştım sana görmedin demek
canim gecmis olsun yaaa.buhafta regl haftasimi ya, bende 3-4 gun oncesine kadar yatiyordum valla agridan, midemde bulaniyordu. Tekrardan gecmis olsun.
sağol canım sancıyı anladımda miğde bulantısı neden olduki....
Kizlar buarada abimin dugunune gitme meselesi vardi ya son durumu yazayim:
2,3 gun once babamla konustum, gelemiyecegimi soyledim, annemede soyledim.
Kizlar gidemicem cunki , hem maddi yonden biletler cok yuksek,hemde esim cok istekli degil. esim istemedigi icinde onun gonlu olsun diye gitmemeye karar verdim. bu kararimdan dolayi esim cok cok mutlu oldu. Onun mutlu olmasi beni de mutlu etti, eger ona ragmen gitseydim, huzursuz olacaktim, hic eglenemeyecektim, burnumdan getircekti biliyorum. Ve tavirli hareketleriyle benim morelimi altust edecekti falan filan. tavirli oldugu icin gittigim zmaan beni aramazdi telle onuda biliyorum.
neyse annemlerle 2,3 gun once konustukta sonra, dun annemleri gene aradim, cok soguk konustular benimle, babamda cok soguktu, resmen mecburmus gibi konustu, normalde her konusmasinda, caniiiiimmm kizim benim diye acardi, bu sefer farkli konustu. Biliyorum bana suan kizginlar , ama burda evimin huzuru kacacigina varsin annemler kizsin napayim. Cunki burda yanlizim ben, esimden baska kimsem yok, sikintimda, mutlulugumda, derdimde, hep yanimda esim olacak....
gitmeyi cok istiyordum, bir tane abim var , fakat esimin istemedigi birseyide yapmak istemedim. Artik kiz kardeslerimin dugunune giderim ..nasip...
keşkemm bnde tatile gideydimde diyeti nasıl yapacağımı düşüneydimm tilileyytilileyytilileyyy.... (titiley diye ağıt yakıyorum ayy ayyanem tatilde nasıl diyet yapacam ben sırf tatile gidecem diye zayıflamak istedim alıp gelmem kiloları inşallah................
yürüdük geldikk..spor gibisi yokkk.
7 gün antalya,7 gün alanya canım herşey dahil olunca yeniyo valla................
ölee bişi yemeden olar mıben mi kız. Süte çubuk tarçın koyup ısıtıyorum benim bildiğim bişe yok başka. Tatlı isteyince canım. Amaaa bbugün kaçamaklarım oldu maaledef...üzülerek sölüyorum kızlar bana ne ceza verseniz az. Yarın yemek yok bişey.
200 gr degil canim 1 ,2 kilo kesin veriyorsun
ama her ogun yiyorsun, ve az tuzlu yagsiz piscek.
ben ilk gun sabahtan pisirip isitip isitip yemistim. ama her ogun yapmak daha lezzetli oluyor. uzerine yagsiz yogurt koyupta yiyen var, ben salata yapip icine lapayi koyup yiyordum, cunki 2,ve 3,gun artik nasil tuketecegini sasiriyorsundegisik yontemler ariyorsun
e ben toz tarçınla yapıyorum:26: sora dibinde ki tarçınıda hüptirink yapıyorum tatlı tatlı ohh ne güzel. hatta şuan içiyorum bilehiiim bende toz tarcin yapiyorsun sanmistim, iyiki belirttin cubuk tarcin diye:))
tatli canim cekince bende uygulayyim bari, yoksa verdigim kilolari bir kac gun icinde tatli yiyerek geri alicam.
buarada yarin hic bir sey yemeden olmaz.Mutlaka yemen lazimki metobolizman calissin.
hemen el atabilerimmmof ya benim acilen silkelenmem lazım
durum çok vahi kızlAr
kızlar napıosunuz iyi akşamlar geç kaldım alışverişe gittim bu akşam gezdim tozdum içim rahatladı
menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir salatalık domates zeytin
öğlen kahvaltı tabağı yaptık salam 2 dilim kaşar zeytin domates 1 dilim ekmek
ara öğün karpuz peynir
akşam et yemeği yedim ve 1 dilim ekmek
az önce tutamadım kendimi 1 bardak fanta içtim birazda cips yedim
Kizlar gidemicem cunki , hem maddi yonden biletler cok yuksek,hemde esim cok istekli degil. esim istemedigi icinde onun gonlu olsun diye gitmemeye karar verdim. bu kararimdan dolayi esim cok cok mutlu oldu. Onun mutlu olmasi beni de mutlu etti, eger ona ragmen gitseydim, huzursuz olacaktim, hic eglenemeyecektim, burnumdan getircekti biliyorum. Ve tavirli hareketleriyle benim morelimi altust edecekti falan filan. tavirli oldugu icin gittigim zmaan beni aramazdi telle onuda biliyorum.
neyse annemlerle 2,3 gun once konustukta sonra, dun annemleri gene aradim, cok soguk konustular benimle, babamda cok soguktu, resmen mecburmus gibi konustu, normalde her konusmasinda, caniiiiimmm kizim benim diye acardi, bu sefer farkli konustu. Biliyorum bana suan kizginlar , ama burda evimin huzuru kacacigina varsin annemler kizsin napayim. Cunki burda yanlizim ben, esimden baska kimsem yok, sikintimda, mutlulugumda, derdimde, hep yanimda esim olacak....
gitmeyi cok istiyordum, bir tane abim var , fakat esimin istemedigi birseyide yapmak istemedim. Artik kiz kardeslerimin dugunune giderim ..nasip...
kizlar buarada abimin dugunune gitme meselesi vardi ya son durumu yazayim:
Kizlar gidemicem cunki , hem maddi yonden biletler cok yuksek,hemde esim cok istekli degil. Esim istemedigi icinde onun gonlu olsun diye gitmemeye karar verdim. Bu kararimdan dolayi esim cok cok mutlu oldu. Onun mutlu olmasi beni de mutlu etti, eger ona ragmen gitseydim, huzursuz olacaktim, hic eglenemeyecektim, burnumdan getircekti biliyorum. Ve tavirli hareketleriyle benim morelimi altust edecekti falan filan. Tavirli oldugu icin gittigim zmaan beni aramazdi telle onuda biliyorum.
Neyse annemlerle 2,3 gun once konustukta sonra, dun annemleri gene aradim, cok soguk konustular benimle, babamda cok soguktu, resmen mecburmus gibi konustu, normalde her konusmasinda, caniiiiimmm kizim benim diye acardi, bu sefer farkli konustu. Biliyorum bana suan kizginlar , ama burda evimin huzuru kacacigina varsin annemler kizsin napayim. Cunki burda yanlizim ben, esimden baska kimsem yok, sikintimda, mutlulugumda, derdimde, hep yanimda esim olacak....
Gitmeyi cok istiyordum, bir tane abim var , fakat esimin istemedigi birseyide yapmak istemedim. Artik kiz kardeslerimin dugunune giderim ..nasip...
enemm güzel olsam sevgilim odun mu olurdu allah aşkına. adam şeyy hayranıydı neydi adı onun du hatırlıycam... kıytırık bi sanatçıöznur bu arada çok güzelsin kıs resimlerini gördüm
çatlak kıs yine formundasın heeee süpersin.
enemm güzel olsam sevgilim odun mu olurdu allah aşkına. adam şeyy hayranıydı neydi adı onun du hatırlıycam... kıytırık bi sanatçı
. bak gelmedi aklıma yaaaa
:
hah geldi aklımaaa. gözü kör olasıca ebru polatı seviyoduayy nesi var o kızın allah aşkına söleyinn bacaktan başka bişi göremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?