- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.961
pirinc lapasini odem icin yapiyorlar, ama catlak_kemmik bir gun uygulayacagim demis, bende tarifini verdim. Aslinda vucuttaki odemi atiyor. 3 gun yapiyorsun. ve 1,2 kilo kaybediyorsun, tabiki kaybedilen vucuttaki su ama olsun genede insani iyi hissettiriyor:)
ben bundan 2 ay once yapmistim.
triptofan , ozeline msj attim baktinmi:)
buarada sutlu tarcinli tarifi verirmisin,olculu olarak verirsen makbule gecer arkadasim
oooo o zaman yarın deniyorumm200 gr bile versem yeter bana
ben mi kız. Süte çubuk tarçın koyup ısıtıyorum benim bildiğim bişe yok başka. Tatlı isteyince canım. Amaaa bbugün kaçamaklarım oldu maaledef...üzülerek sölüyorum kızlar bana ne ceza verseniz az. Yarın yemek yok bişey.
oooo o zaman yarın deniyorumm200 gr bile versem yeter bana
200 gr degil canim 1 ,2 kilo kesin veriyorsun
ama her ogun yiyorsun, ve az tuzlu yagsiz piscek.
ben ilk gun sabahtan pisirip isitip isitip yemistim. ama her ogun yapmak daha lezzetli oluyor. uzerine yagsiz yogurt koyupta yiyen var, ben salata yapip icine lapayi koyup yiyordum, cunki 2,ve 3,gun artik nasil tuketecegini sasiriyorsundegisik yontemler ariyorsun
gizemcim naber cano. Kız sende mi benim gibi 2 haftadır veremedin..elenecez mi kızz yonsammm ayyy yarın bişe yemeyecem..atılmak istemem burdan yoksa hayatta veremem ben moralim olmazsa.
sabah kahvaltısıdamı öle ya kızlar benim canım çok içeçek istiyor ne yapmalıyım yaa
evet canim kahvalti dahi. pirincten baska bir sey yemiyorsun. Bende cok icecek icen biriyimdir, hatta hergun cola icen birisiyimdir, ligt colada degil. ama simdi gunde 3 litre su iciyorum, ve su baska icecekleri icmemi engel oluyor, yani canim istemiyor cola, esim icerken bile hic canim istemiyor. ben su iciyorum o cola :)
kizlar pembe maskeye baktimda, guzellik solanlarinda yapiliyormus falan filan, yani siz evde uyguluyorsunuz anlamadim? Bide benim maske, yikayinca kabuk gibi soyulandan degil, bu maske kalip gibi cikiyor int gordugum kadariyla , biraz ayrntili anlatirmisiniz
kızlar ya size bişi sorucam
benim eşimde taş var şey hani şeyyy
ilişkiye girsek bişi olurmu:78:
belki taşı ben düşürürümayyy utanıyo bide. kızz bence bişe olmaz. bence o herşeyin ilacıııayyyy çok ayıp ben ne yazdımmm doktor daha iyi bilir aslında. avukat var takımımızda öğretemn çok doktor niye yok. bizde niye yokkkk:)
ayyy utanıyo bide. kızz bence bişe olmaz. bence o herşeyin ilacıııayyyy çok ayıp ben ne yazdımmm doktor daha iyi bilir aslında. avukat var takımımızda öğretemn çok doktor niye yok. bizde niye yokkkk:)
benim eşimde taş var şey hani şeyyy
ilişkiye girsek bişi olurmu:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?