Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrik ederim B Baharyagmuru35 bu sporların devamını bekliyoruz senden.

Bu arada gecen hafta dereceyi kacirdik orkide1453 sabit olmasaydin 3. Olmustuk uyari silinecekti onceki haftada uyari aldik cogu kisi sabitti ortalama kotuydu
Bu hafta guzel sonuclar bekliyorum sizden kizlar
ben cuma diskalifiye olabilirim

Ay kizlar oglum yurutecten düstü cenesine dikis atildi cok korktm yaa evdeyiz simdi uyudu omrumden omur gitti resmen
ya çok geçmiş olsun oluyor böyle şeyler benimkide yatağın başlığı keskindi oraya çarpmıştı çökük gibiydi orası düzeldi sonra

Çok geçmiş olsun. Dişinde bir sorun yoktur İnşallah.
Yok gibi duruyo bilmiyorm bakamadm doktora sordm o da bisey yoj dedi
ya çok geçmiş olsun oluyor böyle şeyler benimkide yatağın başlığı keskindi oraya çarpmıştı çökük gibiydi orası düzeldi sonra
Cok kötü bisey ya 10 sene yasladindm rssmen esimde orda kotu oldu cok kizdi bana
Ama bi anda oldu arkami donmemle dusmesi bir oldu

ben cuma diskalifiye olabilirim
Liste disi devam et canim diskalifiye etmeyelim izin olarak yazalim ama yine devam et aday listesine de alabiliriz belki ilerleyen bir kac haftaya bende gelebilirim aday listesine
Ama asıl listedeyken de olmuyor canim listeye girdigin zamandan bu yana 7 hafta gecmis sadece 1 defa eksi gördün 6 hafta ya sabit ya arti ciktin cok defa da uyardik ama yine ayni 2 haftadir sabitsin

Cok kötü bisey ya 10 sene yasladindm rssmen esimde orda kotu oldu cok kizdi bana
Küçük çocuk olduğu zaman hep böyle. Daha geçen gün kızım uyumuyordu. Bizim yatağımızda bizle uzanınca hemen uyur. Gündüz vakti yatırdım onu uzandım yanına. Diğer tarafa da döşedim yastıkları. 5 dk olmadı uykusuzluktan içim geçmiş. Gözümü açmamla düşmesi bir oldu. Tam da komidinin dibine. Azıcık daha yukarda olsa kimisine çarpcakmış kafasını aklım gitti birden çok korktum. Ağzında da emzik vardı şükür bir şey olmadı çok az çenesi kızardı sonra geçti o da. Ama oymuş bir daha asla almam yatağa dedşm. Uyumazsa uyumasın yapılandırdı beni de. Oğlun için de çok üzüldüm. Hemen iyileşsin bir şeyi kalmasın inşallah.

Gecmis olsun kuzum nasil korkmussunuzdur gecmus gitmis olsun cabucak iyilesir insallah

Evet insan cok korkuyo onlara biseu olmasin sag salim buyuduklerini gorekm insallah

aynen izne ayrılamıyorum sanırım direk diskalifiye olurum

kendini suçlama böyle şeyler oluyor cnm eşin uzakta olunca korkusundan sana tepki vermiştir oo daha yataktan filan çok düşüyorlar

Gecmis olsun kuzum nasil korkmussunuzdur gecmus gitmis olsun cabucak iyilesir insallah
Cok korktm cok rabbim yasatmasin bi daha. Bna biseu oldugunda cok soguk kanliyimdr normalde ama cocuga olunca elim ayagima dolasti telefonda kp in numarasini zor buldum aradm kv de de sinirimi bozdu emanet coxuk dikkat et diuo ne emaneti bnm cocugum o dedm kavga edicektm az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…