- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.441
Tebrik ederim B Baharyagmuru35 bu sporların devamını bekliyoruz senden.
Bu hafta spor bircimiz 1925.5 puan ile B Baharyagmuru35
1. 1925.5 ileB Baharyagmuru35
2. 1666 puan ile @Buki_89
3. 1200 puan ileKizilbodur
ilk 3e giren Mavi ,Buki ,Çakıl tebrik ediyorum kızlar
harikasınız
4. 1175 puan ileblonde ambition
5. 1061 puan ile @Silent Scream
6. 1045 puan ile @antiaging
7. 1110 puan ile @tgb1907
8. 765 puan ile @dugi
9. 717 puan ileucukgenclik
10. 638.5 puan ile @berkas
11. 570 puan ile @Verano_portenoson 3egirenler
12. 480 puan ileorkide1453
13. 349 puan ile D Dlrykc
D Dlrykc spor listesinin 13. Sü olarak malesef sonuncu oldun
Herkesin emeğine eline ,koluna ,bacağına sağlık
ben cuma diskalifiye olabilirimBu arada gecen hafta dereceyi kacirdikorkide1453 sabit olmasaydin 3. Olmustuk uyari silinecekti onceki haftada uyari aldik cogu kisi sabitti ortalama kotuydu
Bu hafta guzel sonuclar bekliyorum sizden kizlar
ya çok geçmiş olsun oluyor böyle şeyler benimkide yatağın başlığı keskindi oraya çarpmıştı çökük gibiydi orası düzeldi sonraAy kizlar oglum yurutecten düstü cenesine dikis atildi cok korktm yaaevdeyiz simdi uyudu omrumden omur gitti resmen
Bence bu zevki birinci tatmalı o belirlesinki hep daha çok zorlasın kendini. Birinci olmanın keyfini çıkarsın.
Yok gibi duruyo bilmiyorm bakamadm doktora sordm o da bisey yoj dediÇok geçmiş olsun. Dişinde bir sorun yoktur İnşallah.
Cok kötü bisey ya 10 sene yasladindm rssmen esimde orda kotu oldu cok kizdi banaya çok geçmiş olsun oluyor böyle şeyler benimkide yatağın başlığı keskindi oraya çarpmıştı çökük gibiydi orası düzeldi sonra
İyi bari sevindim. Yemek yemesinde sorun olmaz İnşallahYok gibi duruyo bilmiyorm bakamadm doktora sordm o da bisey yoj dedi
Cok kötü bisey ya 10 sene yasladindm rssmen esimde orda kotu oldu cok kizdi bana
Ama bi anda oldu arkami donmemle dusmesi bir oldu
Kıyamam onaa çok üzüldüm.Ay kizlar oglum yurutecten düstü cenesine dikis atildi cok korktm yaaevdeyiz simdi uyudu omrumden omur gitti resmen
Eve gelince emzirdim ilkte biraz agladi ama sonra emdi meyve de verdim onu da yedi insallah sorun olmazİyi bari sevindim. Yemek yemesinde sorun olmaz İnşallah
Liste disi devam et canim diskalifiye etmeyelim izin olarak yazalim ama yine devam et aday listesine de alabiliriz belki ilerleyen bir kac haftaya bende gelebilirim aday listesineben cuma diskalifiye olabilirim
Sagol cnm valla brnde kahroldum hele dikis atilirken agladi oturdm bnde agladimKıyamam onaa çok üzüldüm.geçmiş olsun
Küçük çocuk olduğu zaman hep böyle. Daha geçen gün kızım uyumuyordu. Bizim yatağımızda bizle uzanınca hemen uyur. Gündüz vakti yatırdım onu uzandım yanına. Diğer tarafa da döşedim yastıkları. 5 dk olmadı uykusuzluktan içim geçmiş. Gözümü açmamla düşmesi bir oldu. Tam da komidinin dibine. Azıcık daha yukarda olsa kimisine çarpcakmış kafasını aklım gitti birden çok korktum. Ağzında da emzik vardı şükür bir şey olmadı çok az çenesi kızardı sonra geçti o da. Ama oymuş bir daha asla almam yatağa dedşm. Uyumazsa uyumasın yapılandırdı beni de. Oğlun için de çok üzüldüm. Hemen iyileşsin bir şeyi kalmasın inşallah.Yok gibi duruyo bilmiyorm bakamadm doktora sordm o da bisey yoj dedi
Cok kötü bisey ya 10 sene yasladindm rssmen esimde orda kotu oldu cok kizdi bana
Gecmis olsun kuzum nasil korkmussunuzdurYok gibi duruyo bilmiyorm bakamadm doktora sordm o da bisey yoj dedi
Insallah kuzumSağ salim gidip dönsün canım. Masa başı olur belki sizde içinizi rahat tutun.
Evet insan cok korkuyo onlara biseu olmasin sag salim buyuduklerini gorekm insallahKüçük çocuk olduğu zaman hep böyle. Daha geçen gün kızım uyumuyordu. Bizim yatağımızda bizle uzanınca hemen uyur. Gündüz vakti yatırdım onu uzandım yanına. Diğer tarafa da döşedim yastıkları. 5 dk olmadı uykusuzluktan içim geçmiş. Gözümü açmamla düşmesi bir oldu. Tam da komidinin dibine. Azıcık daha yukarda olsa kimisine çarpcakmış kafasını aklım gitti birden çok korktum. Ağzında da emzik vardı şükür bir şey olmadı çok az çenesi kızardı sonra geçti o da. Ama oymuş bir daha asla almam yatağa dedşm. Uyumazsa uyumasın yapılandırdı beni de. Oğlun için de çok üzüldüm. Hemen iyileşsin bir şeyi kalmasın inşallah.
aynen izne ayrılamıyorum sanırım direk diskalifiye olurumListe disi devam et canim diskalifiye etmeyelim izin olarak yazalim ama yine devam et aday listesine de alabiliriz belki ilerleyen bir kac haftaya bende gelebilirim aday listesine
Ama asıl listedeyken de olmuyor canim listeye girdigin zamandan bu yana 7 hafta gecmis sadece 1 defa eksi gördün 6 hafta ya sabit ya arti ciktin cok defa da uyardik ama yine ayni 2 haftadir sabitsin
2 ay suren doldu galiba canim izin alamama surenaynen izne ayrılamıyorum sanırım direk diskalifiye olurum
kendini suçlama böyle şeyler oluyor cnm eşin uzakta olunca korkusundan sana tepki vermiştir oo daha yataktan filan çok düşüyorlarYok gibi duruyo bilmiyorm bakamadm doktora sordm o da bisey yoj dedi
Cok korktm cokGecmis olsun kuzum nasil korkmussunuzdurgecmus gitmis olsun cabucak iyilesir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?