Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olamam cnm 56 hedef 58 de filan olabilirim sanırım
Yaaaa tüühhh ... hedef 59 filan olsa imiş mezun olabilirdin komple kurtulur rahat edersin liste dışı verirdin çok mu artıdasın canım cumaya kadar eksiye geçme şansım yok mu zorlasan olmaz mı ki canım kaç çıktın ki sen bu sabah

yoo 500gr artıdayım cnm ama listede olunca mıdır nedir geçen hafta en az bir verecektim çünkü pazartesi 61.00 dım salı birden arttı spor da yaptım gitmedi sonra haftasonu bozdum düşün +500 geldi nasıl bi bünyeyse listeye uygun bi eleman değilim

Olacak tabiki her tartıya hem görüntüne canım sen yeterki pes etme
Umutsuzluğa arada kapılmıyorum desem.yalan olur ama pes etmeyeceğim. KaSimda kaynımın dugunu varrdi onun dugununde giydigim elbise simdi bsya baya bol geliyor . Kinasinda giydigim sıkıyordu şimdi bol bile geliyir xl xxl taytlarim artik giyemiyorum cok bol . Eteklerinin 3 unu terzide daralttirdim oysa ben zsten 78 lerdeydim.hep ama sporlu 78 olmak baskaymis görüntüm çok.duzeldi . Zayıflamak daha çok kilom var ama yinede çok güzel.seymis . 90 kiloya hayatımda hiç çıkmamıştım ama 88 lerde 1 yıl kaldım . Kendime kızıyorum ve şaşırıyorum 88 de nasıl durabilmişim nasıl içim rahat etmiş. Ve nasıl 5 6 kilo verip hep devamında duraklama döneminde sabretmeyip kilo veremiyorum diye bırakıp hep fazlasıyla onları da geri almışım hiç mi aklim.yokmus nasil.beklememisim sabretmemisim . Her biraktigimda kat kat geri almism . 24 yasindayim 20 yasindan beri 80 lerde nasil gezmişim . Oysa 176 boyum var ve benim.bu yaşta manken gibi olmam gerekirken ben 80 lerde şişko şişko gezmişim . Şimdi 77 78 lerde bırakırsam gene 80 e çıkar elbet o kilo o yüzden 69 u göreceğim bu sefer

1000 tane ip atladım . Üstüne dans ederim dedim yarim saat ama o kdr çok terledim.ve sanırım hızlı atladım baya 3 dk dans edebildim.sadece
Kızlar hadii kalkın spora .
200 puan şuan cepte daha akşam 5 bck 6 gibi spor salonuna gideceğim ordada toplayacağım.puanlari .
Bu hafta hedefim en azından bu 76.9 u görmek . 77 de istediğim kusurata inemedim fakat direk 77 lerde istediğim kusurati görmeden 76 lara inmek istiyorum herhalde 600 700 gr gider diye umut ediyorum cok iyi bir beslenme ve cok.iyi bi sporla çok.bi beklentimde yok tartı zaten beklentilerimi vermiyor bari 76 yi ucundan görsem da 76.9 çıksa tek isteğim.bu

Çok.hirsli zayıflamak için çok istekliyim diyete yeni başlamış daha hiç kilo verememiş biri gibiyim ilk.gunku kdr heyecanlı zayıflayacağım zayiflayacagizz .
Mucize şeylere gerek yok mucizeyi biz yaratacağız . Sadece iştah kontrolü ve biraz sporla o kilolar gidecek vücudumuz bizi değil biz onu yöneteceğiz

Sonuclarin ortada canim hem diyete uygun beslenmeyip hemde listeye uygun eleman degilim diye sitem etme
Azicik cabalasan 100 gr 200gr dahi olsa verirdin
622. Etap 200gr eksiyle listeye giriş
623. Etap sabit
624. Etap arti
625-626. Etap arti
627. Etap eksi
628. Etap sabit
629. Etap sabit
Tubiyle cok bekledik cok uyardik ama sen yine 500gr artidayim diyorsun

ben liste yazmadım ki hiç nerden biliyosun kaçamak bile yapmadım diyorum artıya geçerken tuba da liste yapsan görürdüm hatanı dedi üstüne bi sürüde yürüyüş cardio yaptım ona rağmen indiremedim kılomu ayrıca migrenim tutttu ama üstüne gittim sporla dedim ilacı a iki gün içmedim şişliği indirsin diye dedim bu tavrın da hiç hoşuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…