- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.481
Olacak tabiki her tartıya hem görüntüne canım sen yeterki pes etmeTesekkur ederim cnm elimden geldigince spora devam ins tartiyada etkisi olur ❤
Yaaaaolamam cnm 56 hedef 58 de filan olabilirim sanırım
Oyle sey olur mu hic tabiki yazarsin canim ama listeyide gozetmek durumundayiz keşke biraz cabalasaydin 7 haftanin 6 sida sabit yada arti olunmaz kiblonde ambition diskalifiye olunca grupta yazamıyor muyum
Öyle mi canımblonde ambition diskalifiye olunca grupta yazamıyor muyum
Şimdi ne kadar fark varki canım sen cuma kesin diskalifiye olacak gibi düşünüyorsun.blonde ambition diskalifiye olunca grupta yazamıyor muyum
Bende çok merak ettim hatta aynını sordumŞimdi ne kadar fark varki canım sen cuma kesin diskalifiye olacak gibi düşünüyorsun.
Olur mu canim istedigi gibi yazabilir hatta aday listesine aliriz oradan devam da edebilirÖyle mi canımhiç bilgim yok diskalifiye konusuna htc71 daha hakim htc öylemi canım yazamıyor mu? Yoksa sadece takımlarda mı yarışamıyor?
yoo 500gr artıdayım cnm ama listede olunca mıdır nedir geçen hafta en az bir verecektim çünkü pazartesi 61.00 dım salı birden arttı spor da yaptım gitmedi sonra haftasonu bozdum düşün +500 geldi nasıl bi bünyeyse listeye uygun bi eleman değilimYaaaatüühhh ... hedef 59 filan olsa imiş mezun olabilirdin komple kurtulur rahat edersin liste dışı verirdin çok mu artıdasın canım cumaya kadar eksiye geçme şansım yok mu zorlasan olmaz mı ki canım kaç çıktın ki sen bu sabah
Umutsuzluğa arada kapılmıyorum desem.yalan olur ama pes etmeyeceğim. KaSimda kaynımın dugunu varrdi onun dugununde giydigim elbise simdi bsya baya bol geliyor . Kinasinda giydigim sıkıyordu şimdi bol bile geliyir xl xxl taytlarim artik giyemiyorum cok bol . Eteklerinin 3 unu terzide daralttirdim oysa ben zsten 78 lerdeydim.hep ama sporlu 78 olmak baskaymis görüntüm çok.duzeldi . Zayıflamak daha çok kilom var ama yinede çok güzel.seymis . 90 kiloya hayatımda hiç çıkmamıştım ama 88 lerde 1 yıl kaldım . Kendime kızıyorum ve şaşırıyorum 88 de nasıl durabilmişim nasıl içim rahat etmiş. Ve nasıl 5 6 kilo verip hep devamında duraklama döneminde sabretmeyip kilo veremiyorum diye bırakıp hep fazlasıyla onları da geri almışım hiç mi aklim.yokmus nasil.beklememisim sabretmemisim . Her biraktigimda kat kat geri almism . 24 yasindayim 20 yasindan beri 80 lerde nasil gezmişim . Oysa 176 boyum var ve benim.bu yaşta manken gibi olmam gerekirken ben 80 lerde şişko şişko gezmişim . Şimdi 77 78 lerde bırakırsam gene 80 e çıkar elbet o kilo o yüzden 69 u göreceğim bu seferOlacak tabiki her tartıya hem görüntüne canım sen yeterki pes etme
Daha iyi ozaman boşuna kendi de stres olmaz listede etkilenmezOlur mu canim istedigi gibi yazabilir hatta aday listesine aliriz oradan devam da edebilir
Aminn inşallahhEvet insan cok korkuyo onlara biseu olmasin sag salim buyuduklerini gorekm insallah
500 gr cnm ama ben geçen pazartesi -500le başlayıp artıya geçtimŞimdi ne kadar fark varki canım sen cuma kesin diskalifiye olacak gibi düşünüyorsun.
Sağol canım inşallahh. Gözümüzden sakınıyoruz ama bazen kaşla göz arasında olan oluyorAy ona da geçmiş olsun umarım bebişlerde iz kalmaz. İlerde kötü bir etki ortaya çıkmaz.
Sonuclarin ortada canim hem diyete uygun beslenmeyip hemde listeye uygun eleman degilim diye sitem etmeyoo 500gr artıdayım cnm ama listede olunca mıdır nedir geçen hafta en az bir verecektim çünkü pazartesi 61.00 dım salı birden arttı spor da yaptım gitmedi sonra haftasonu bozdum düşün +500 geldi nasıl bi bünyeyse listeye uygun bi eleman değilim
Sagolasin canimAy kiyamam ya çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Sagol canim amin insallah ya rabnim korusun buyun evlatlarikaptinn çok geçmiş olsun cnm oğlun için üzüldüm biran once iyileşir umarim Allah beterinden korusun insallahh
Yazabiliyosn cnm ama bi daha tskimlars giremiyosunnÖyle mi canımhiç bilgim yok diskalifiye konusuna htc71 daha hakim htc öylemi canım yazamıyor mu? Yoksa sadece takımlarda mı yarışamıyor?
ben liste yazmadım ki hiç nerden biliyosun kaçamak bile yapmadım diyorum artıya geçerken tuba da liste yapsan görürdüm hatanı dedi üstüne bi sürüde yürüyüş cardio yaptım ona rağmen indiremedim kılomu ayrıca migrenim tutttu ama üstüne gittim sporla dedim ilacı a iki gün içmedim şişliği indirsin diye dedim bu tavrın da hiç hoşuma gitmediSonuclarin ortada canim hem diyete uygun beslenmeyip hemde listeye uygun eleman degilim diye sitem etme
Azicik cabalasan 100 gr 200gr dahi olsa verirdin
622. Etap 200gr eksiyle listeye giriş
623. Etap sabit
624. Etap arti
625-626. Etap arti
627. Etap eksi
628. Etap sabit
629. Etap sabit
Tubiyle cok bekledik cok uyardik ama sen yine 500gr artidayim diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?