Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendini suçlama böyle şeyler oluyor cnm eşin uzakta olunca korkusundan sana tepki vermiştir oo daha yataktan filan çok düşüyorlar
Bundn sonra gozumun onunden ayirmam cok korktu o da baya kizdi hak verdm sesimi cikarmadim ama o da olayin ustune daha da uzdu beni

Tebrikler kızlar bravo canım B Baharyagmuru35

Ellerine sağlık gözlerine sağlık tatlım ❤❤

Hepinizi tebrik ederim kzlar hepimiz çok.iyi spor yaptık bence böyle devam yaglar elbet gidecek

Canım orkide1453 'ün hedef kilosu kaç ? Mezun olamıyor mu ?

Kus bakma canim , aynen baska yok benim
Estafurullah canım o nedemek öyle şey olurmu hiç spor teşvik için yapılıyor zaten kendimiz için ben sadece sonradan haber verenler oluyor diye yapıpda yazmadığın spor varsa puanlarınız eksik olmasın haksızlık olmasın herkesinki tam yazilsin diye sordum eski listeyi kapattı bugün yeniye başladık bu hafta daha iyi sporlar yaparız ❤

Ay ona da geçmiş olsun umarım bebişlerde iz kalmaz. İlerde kötü bir etki ortaya çıkmaz.

Walla Ben haftada 4 sabah yuzmeye gidiorum ama onda bile sondan ucuncu olmusum. Bizim grup fazla cetin cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…