- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.501
Anliyorum canim ama sorun sadece arti yada sabit olman degil menude paylasmiyorsun bu konuda da uyardik ama yine menuler yok neden paylasmiyorsunben liste yazmadım ki hiç nerden biliyosun kaçamak bile yapmadım diyorum artıya geçerken tuba da liste yapsan görürdüm hatanı dedi üstüne bi sürüde yürüyüş cardio yaptım ona rağmen indiremedim kılomu ayrıca migrenim tutttu ama üstüne gittim sporla dedim ilacı a iki gün içmedim şişliği indirsin diye dedim bu tavrın da hiç hoşuma gitmedi
işte buÇok.hirsli zayıflamak için çok istekliyim diyete yeni başlamış daha hiç kilo verememiş biri gibiyim ilk.gunku kdr heyecanlızayıflayacağım zayiflayacagizz .
Mucize şeylere gerek yok mucizeyi biz yaratacağız . Sadece iştah kontrolü ve biraz sporla o kilolar gidecek vücudumuz bizi değil biz onu yöneteceğiz
Anliyorum canim ama sorun sadece arti yada sabit olman degil menude paylasmiyorsun bu konuda da uyardik ama yine menuler yok neden paylasmiyorsun
Ben bir kere aglama cabala demedim kive ben takımı kötü etkilediğim için zaten diskalifiye olmayı göze aldım diyorum kendi kararımla her insanın bünyesi yağ yapısı kas yapısı da farklı ki spor yaparken kas artısından illa kılo tartıda eksilmez hepsini göz ününde bulunduruyorum bu durum cuma yarışmasına uygun olmuyor eksi odaklı bi yarışma olduğu için sonuç olarak kaçamak yapıp artıyım diye ağlama çabala gibi bişey demen gerçekten sinirlendirdi , ben cumadan sonra kaçamak yaptım yazdım ona rağmen sadece 500 gr arttı hafta içiyle çelişkili yazdım iyi değerlendirirsen sevinirimhtc71
canım ben farkındayım zaten kimseye sitem falan etmedim diyetisyen kontrolünde de kılo verdim 63 ten sonrası zor yag oranın azaldığı için demişti ben detoksla falan 58 görüp tekrar kılo aldım ordan sonrası için ciddi cidddi az yemem gerekiyor ama migren hastası olduğum için çok fazla kalori kısıtlaması yapamaıyorum onun yerine spor yapıyorum geçen haftada cidden mazeret olsun diye demedim gerçekten şiştim bu da cumayı kötü etkiledi hiç bozmadan neden artı çıkayım üstüne spor da yapmışken listeye uygun değilim derken de bu artışları kastettim yoksa sitem falan etmedim sitem etmeye hakkın yok gibi sert çıkışları da hak ettiğimi düşünmüyorumorkide1453 menüleri paylaşsan en azından nerede yanlış yaptığını görüp uyarma şansımız olurdu bazen insana hiç yanlış yapmıyormuş gibi geliyor karşıdaki söyleyince anlıyor nekadar da doğru diyor ve değiştiriyor ama senin ne yiyip içini bilmediğimiz için yardım etme imanımızda olmadı ancak bekleyerek yardm edebildik canm ve menü konusunda da diğer haftalar diskalifiye edimesin bekleyelim ama menü bildirimlerini mutlaka paylaş gibi uyarılar yapılmıştı ona rahmen paylaşmadın canım keşke düzenli paylaşım yapsaydın belki birşeyler farkeder uyarırdık eksilere geçerdin belkide
hem diyete uygun beslenmeyip hemde listeye uygun eleman degilim diye sitem etmeBen bir kere aglama cabala demedim ki
Menu paylasmiyorsun ne yedigini bilmiyoruz kuralalr belli kilo vermemene takilmamaizin nedeni de menu paylasmaman paylassan soyleriz bu fazla olmus gibi ama oda yok
Aglama cabalami demisim ben peki ?hem diyete uygun beslenmeyip hemde listeye uygun eleman degilim diye sitem etme
Azicik cabalasan 100 gr 200gr dahi olsa verirdin bu senin cümlelerin
Bişey söyliyim mi kızlar bu yapılan çok iyi bişey ben listeye girme hırsıyla mali müşavirlik sınavını kazanmıştım şimdi spor zamanı ozaman ilk üçte yer açın bakim
Bu hafta spor bircimiz 1925.5 puan ile B Baharyagmuru35
1. 1925.5 ileB Baharyagmuru35
2. 1666 puan ile @Buki_89
3. 1200 puan ile @cakilinannesi
ilk 3e giren Mavi ,Buki ,Çakıl tebrik ediyorum kızlar
harikasınız
4. 1175 puan ileblonde ambition
5. 1061 puan ileSilent Scream
6. 1045 puan ile @antiaging
7. 1110 puan ile @tgb1907
8. 765 puan ile @dugi
9. 717 puan ile @ucukgenclik
10. 638.5 puan ile @berkas
11. 570 puan ile @Verano_portenoson 3egirenler
12. 480 puan ileorkide1453
13. 349 puan ile D Dlrykc
D Dlrykc spor listesinin 13. Sü olarak malesef sonuncu oldun
Herkesin emeğine eline ,koluna ,bacağına sağlık
evet ben o cümlkeyi ağlama olarak algıladımAglama cabalami demisim ben peki ?
canım ben farkındayım zaten kimseye sitem falan etmedim diyetisyen kontrolünde de kılo verdim 63 ten sonrası zor yag oranın azaldığı için demişti ben detoksla falan 58 görüp tekrar kılo aldım ordan sonrası için ciddi cidddi az yemem gerekiyor ama migren hastası olduğum için çok fazla kalori kısıtlaması yapamaıyorum onun yerine spor yapıyorum geçen haftada cidden mazeret olsun diye demedim gerçekten şiştim bu da cumayı kötü etkiledi hiç bozmadan neden artı çıkayım üstüne spor da yapmışken listeye uygun değilim derken de bu artışları kastettim yoksa sitem falan etmedim sitem etmeye hakkın yok gibi sert çıkışları da hak ettiğimi düşünmüyorum
sana ithafen yazmadım ben de etkieldiğim için diskalifiye olmak istedim cnm zatenben sitem etmeye hakkın yok diye birşey yazmadım ki hatta kilo verememekle ilgili bir şey bile yazmadım zaten direk menü bildirimlerin le ilgili yazdm canım kimse sana bunları zaten yazmadı hatta kimseye verilmeyeceği kadar defalarca şans verildi çünki takımın zor durumda kalması söz konusu ben kendimde sabitim diye girmedim yada risk olacaksa izin alıyorum takımın devamliliğini dusunlek zorundayiz yani burda kisisel bir sey degil ve bizimde kilomuzun takıldığı olabiliyo ama listede iken sürekli menü ve spor paylaşınca olumlu olumsuz yönlerimizi yorumliyip kendimizi düzenliyoruz sen yorum yapma şansı bile vermiyorsun kimseye diyorum ben yani sonuçta hicbilgi alış verişi olmadan sadece kilo bildirimi insanın ne işine yarayacak ki çoğumuzda migren sorunu var bu haftasonun tamamen migrene geçti en iyi anlayanlardan biri benim yani ama bir şekilde az da versek durdura da gitsek çabalıyoruz biyerlere gelene kadar devam etmiyoruz bunlar olabilir herşey olabilir ama senin bukadar uyarıya rahmen listede olan ve kritik durumda olan bir üye olarak menü paylaşmamak kurallara aykırı bu durumda kurallara uyarılara rahmen uymamalı ben sadece ele aldım ve belirtti canım
Canim konuyu tam olarak anlamadim ama diskalifiye olmak secenek degil ya izine ayril yda takimdan ayril belki daha sonra tekrar donmek istersin belki su an vücudun diyete adaptr olamadi ilerde olck ve sen burda daha da motive olmk isticeksn simdilik takimdan ayril sonra dönersinsana ithafen yazmadım ben de etkieldiğim için diskalifiye olmak istedim cnm zaten
izin sürem dolmadığı için dedim canımCanim konuyu tam olarak anlamadim ama diskalifiye olmak secenek degil ya izine ayril yda takimdan ayril belki daha sonra tekrar donmek istersin belki su an vücudun diyete adaptr olamadi ilerde olck ve sen burda daha da motive olmk isticeksn simdilik takimdan ayril sonra dönersin
Bişey söyliyim mi kızlar bu yapılan çok iyi bişey ben listeye girme hırsıyla mali müşavirlik sınavını kazanmıştım şimdi spor zamanı ozaman ilk üçte yer açın bakim
bende hiç birinci olamamıştım zaten1.ligi kaptırmam
Canım izin alamıyor malesef süresi dolmamış ama 7haftadir da liste de genellikle sabit yada artıda olması grubu ve listeyi olumsuz etkiliyor ve menü paylaşımı ile ilgi de 7 haftadır menü bildirim kuralina uymamasından dolayi bu durum söz konusu ama izine uygun olsa gene de izine ayrılacaktık ama izin de olmuyor malesef ayrıca diskalifiye ile takımda aynı şekilde yedeklere yazılarak böyle aynen devam edebilir listede etkilenmemiş takımda zor durumda kalmamış olur bòyleceCanim konuyu tam olarak anlamadim ama diskalifiye olmak secenek degil ya izine ayril yda takimdan ayril belki daha sonra tekrar donmek istersin belki su an vücudun diyete adaptr olamadi ilerde olck ve sen burda daha da motive olmk isticeksn simdilik takimdan ayril sonra dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?