- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.761
Ağız içinde yara olabilir veya diş çürümesi de olabilir. O zamanda yemiyorlar.Hahaha . Ya moralim.bozuk biraz benim.kedi sabahtan beri yemedi tüyleri çok.dokuldu ve çok.halsiz yemiyor hiçbirşey
Kız kızı bayılacaksın yarın spor yapamiycak benim kaç yillik kondisyonun bu canım 5yıldır sürekli kondisyon bisikleti sürüyorum ben iki saat yaptgm oluyor 90 dakika 70 dakikada çok yapıp yazıyordum buraya bugun en az yaptgm gibi yaptm zaten sadece 1saat yaptm ayrica bolgesellerde zaten yapiyodum bugün bölgeselce çok az mekik ve abs yapıp plank cam yaptm trk sayıları da azdıÇaktırmadan kendini düzeltti B Baharyagmuru35 kuzum sen yürüyüşe çık eşinle
Orkidem bende 300 ip atladım. Duşa girdim. Ay her yerim hopladı. Babamla kediyi aldı yanına uyuttu.tugbaFB sekerim 1000 ip ve şuan ki teri bilemezsin heryerimden
Hırslanmışken hırsına hırs katıyorum en azından çikolata yicek zamanı bırakmıyoruz. Böyle daha iyi.Kız kızı bayılacaksın yarın spor yapamiycak benim kaç yillik kondisyonun bu canım 5yıldır sürekli kondisyon bisikleti sürüyorum ben iki saat yaptgm oluyor 90 dakika 70 dakikada çok yapıp yazıyordum buraya bugun en az yaptgm gibi yaptm zaten sadece 1saat yaptm ayrica bolgesellerde zaten yapiyodum bugün bölgeselce çok az mekik ve abs yapıp plank cam yaptm trk sayıları da azdınormalin yarışı kadar spor yaptm aslında ama çok güzel dans ettim Allah var yani sırılsıklam ter attım yani ben yarışa giricek olsa idim o puan 2kati idi ama sen kızı bayıltma şimdi kaç yıllık kondisyon a bir günde zorlama Allah korusun
Aynn cnm teskur benim.puani bikac saat sonra yaz listeye ekleyecegim cunku uzerineHıımm aletli diyende ilk sayfada yazmiyor doğru öyle olsun demiştim aletli yazilmamis oraya park aletleri de 1puan yazılınca ikimizinkinide 1puan dan hesapladım bende uzerine oturup kendini yukari cekiyosun tum vucut agirligini kaldirarak kol calisiyosun yani ve diger aletlerle ic bacak bacak filan hepsinden yaptm 15dk canım ozaman park ve spor salonu aletleri ve dambıl ve direnç aletleri olarak 2puan yazalım ilk sayfayatugbaFB haksızlık olmasın canım onu duzeltmedigimiz için unutuluyor kimi 1 hesapliyor kimi 2 kuzum düzelte bilirmisin ozman aletsizle aynı puan kalmış belgeseller orda Mavicim senin 10dk=20 benimde 15dk 30puan oldu kuzum ozman onlarida düzelteyim canım
Bende yıllardır spor yapıyorum 6 yıldır aralıklı ama cok aktif olarak 5 aydir yapiyorum .Kız kızı bayılacaksın yarın spor yapamiycak benim kaç yillik kondisyonun bu canım 5yıldır sürekli kondisyon bisikleti sürüyorum ben iki saat yaptgm oluyor 90 dakika 70 dakikada çok yapıp yazıyordum buraya bugun en az yaptgm gibi yaptm zaten sadece 1saat yaptm ayrica bolgesellerde zaten yapiyodum bugün bölgeselce çok az mekik ve abs yapıp plank cam yaptm trk sayıları da azdınormalin yarışı kadar spor yaptm aslında ama çok güzel dans ettim Allah var yani sırılsıklam ter attım yani ben yarışa giricek olsa idim o puan 2kati idi ama sen kızı bayıltma şimdi kaç yıllık kondisyon a bir günde zorlama Allah korusun
Puhah . Yok cnm.ya yer miyim.hic . Spordan geldim düş aldim eşim var da ymek hazırladım ymk yedik topladım derken Surekli çevrimiçi olamiyorum zaten yorgunum daha birşey yapmiycm yeter bugün biraz dambil çalışıp sporu listeye ekliycem birazdanB Baharyagmuru35 yok çevrimiçi değil bayılttık mı acaba.blonde ambition valla gitti valla dolaba koştu. Mutfağa gitti şuan hissediyorum. Mavim geri dön elini kana bulama.
Yok cnm ya normal gezme hızında yürürüz biz anca birazdan öyle ikna edip dışarı deniz havası almaya cikarabilirsem cnm skldiiÇaktırmadan kendini düzeltti B Baharyagmuru35 kuzum sen yürüyüşe çık eşinle
Canım bu bakkal market adımları sayılmıyor daha önceAdim 4400 oldu benim biraz daha yürüdüm spordan çıkınca ve eve geldim. Bakkal market derken 4400 oldu
Bence pes etti. Adetmiş hıh hemen bahane.Bende yıllardır spor yapıyorum 6 yıldır aralıklı ama cok aktif olarak 5 aydir yapiyorum .
Yaris tabi Gzl ama aynen abartmak iyi degil zaten benim adet başladı fazla kasamiycam bu hafta iki güne yoğunlaşır o zmn ağır spor yapınca kasiklarim ağrıyor. 2.olurum ben de ne var cnm dünyanın sonu muböyle spor yapmaya motive olur hem yapmayanlar
Afiyet olsun, canım. Dambıl diyor.Puhah . Yok cnm.ya yer miyim.hic . Spordan geldim düş aldim eşim var da ymek hazırladım ymk yedik topladım derken Surekli çevrimiçi olamiyorum zaten yorgunum daha birşey yapmiycm yeter bugün biraz dambil çalışıp sporu listeye ekliycem birazdan
Park Spor aletlerine 2 puan mi yazicam canim simdi anlamadimHıımm aletli diyende ilk sayfada yazmiyor doğru öyle olsun demiştim aletli yazilmamis oraya park aletleri de 1puan yazılınca ikimizinkinide 1puan dan hesapladım bende uzerine oturup kendini yukari cekiyosun tum vucut agirligini kaldirarak kol calisiyosun yani ve diger aletlerle ic bacak bacak filan hepsinden yaptm 15dk canım ozaman park ve spor salonu aletleri ve dambıl ve direnç aletleri olarak 2puan yazalım ilk sayfayatugbaFB haksızlık olmasın canım onu duzeltmedigimiz için unutuluyor kimi 1 hesapliyor kimi 2 kuzum düzelte bilirmisin ozman aletsizle aynı puan kalmış belgeseller orda Mavicim senin 10dk=20 benimde 15dk 30puan oldu kuzum ozman onlarida düzelteyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?