- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.801
Aayy bu çok lezzetli de olurElma cayi yapıyorum geçen yıl baya ödem artırmıştı tarif de vereyim yapmak isteyenlere
Büyük tencere suya 10 karanfil 10 tane karabiber 1 yeşil elma 1 limon bi tutam maydonoz bi tutam mısır püskülü kiraz sapı çubuk tarcın kaynayacak 15 dk yarın da aksama kadar icicem
Biz kayıtlıyiz öbürleri kayıt dışıtugbaFB ben neden kayıtlı uyeyim mesela bazısı popüler üye falan oluyor
Ahahahah yellow bunlar bizi beğenmiyor hep ondan oluyor evet canım spor sabah 6da cardio yaptım düş alıp ise gittim bikac güne acıkırım inşallah akşam da dans ve ip baya enerji geldiAayy bu çok lezzetli de olurafiyet olsun☺ bide çok güzel spor yapmışsın canım maşallah
Biz kayıtlıyiz öbürleri kayıt dışıyasa dışı üyeler
Kız dikkat et adet oldun yarın sekerim falan düşer yürüyüş yap bikac gün bari3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
28 dk tempolu yürüyüş 70 puan
15 dk eliptik 60 puan
10 dk aletli ağırlık 20 puan
2000 tane ip atlama 400 puan
Toplam 682 puan
500 daha atladım valla daha birşey ypmiycam artık ekleyebilirsin cnm listeye
blonde ambition 682 puan
Aayy bu çok lezzetli de olurafiyet olsun☺ bide çok güzel spor yapmışsın canım maşallah
Biz kayıt dışıyızyasa dışı üye
Ya kızlar iyi misiniz3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
15 dk eliptik 60 puan
Toplam 682 puan
blonde ambition 682 puan
Kız 2000 ipi nasıl atladın o boyla posla maşallah burda kaç yillik ip atlayanlar öyle atlayamiyor3600 adim 54 puan
10 dk abs 30 puan
12 dk hızlı koşu 48 puan
15 dk eliptik 60 puan
Toplam 682 puan
blonde ambition 682 puan
Vallahi tek kelimeyle bitmişem ben ölmüşem benKız 2000 ipi nasıl atladın o boyla posla maşallah burda kaç yillik ip atlayanlar öyle atlayamiyoripsiz olsa okeyde ipli hemde 2000 maşallah
Sen ipsiz atlamayı beğenmiyor musun yoksaKız 2000 ipi nasıl atladın o boyla posla maşallah burda kaç yillik ip atlayanlar öyle atlayamiyoripsiz olsa okeyde ipli hemde 2000 maşallah
Ohh hayırlı olsun kaptanımAy kızlar söylemesi ayıp pro üye oldum
kimler burda görebiliyorum artik yandınız
Bence de ben adet iken cumartesi,pazar ,pazrtsi 3gün spor yapmadım bugün başladım regle iken fazlası iyi diil bide migren tutuyor regle ile beraber beni zaten bu sabah anca iyi uyandım valla 3gun beni migren mahfetti zatenKız dikkat et adet oldun yarın sekerim falan düşer yürüyüş yap bikac gün bari
Yok ya o ne ki aliskinim bendrdotty , pro üye olduğunda çok heveslenmistim
Ya kızlar iyi misiniz
Yarına yataktan kazıyarak kaldıracaklar sizi niye yüklendiniz bu kadar (diyip 5000 ip atlayıp gelirmişim)
Menülerinden bitteri cıkarirsan olacak taYok ya o ne ki aliskinim ben
Dermisim
Hazır adet oldum 2 günde hallediyim sonra yatiş dedim de yatamam heralde zayıflamak çok istiyorummmmm
Ben hiç zorlama yapmadım canım ama mavi niye beni yakalıycam diye adet olduğu halde zorladı anlamadımdrdotty , pro üye olduğunda çok heveslenmistim
Ya kızlar iyi misiniz
Yarına yataktan kazıyarak kaldıracaklar sizi niye yüklendiniz bu kadar (diyip 5000 ip atlayıp gelirmişim)
Evet yaAhahahah yellow bunlar bizi beğenmiyor hep ondan oluyor evet canım spor sabah 6da cardio yaptım düş alıp ise gittim bikac güne acıkırım inşallah akşam da dans ve ip baya enerji geldi
Yakında bu takıma verdiğin emekler için olursun canımEvet yatugbaFB ye sorsun ya ben popüler diyilsem daha kim popüler yaaa bende popüler yazması lazım dı düzeltsinler
Turp gibi o bir şey olmaz. Cuma 75 görmesi lazım ben büyük konuştum onun adınaKız dikkat et adet oldun yarın sekerim falan düşer yürüyüş yap bikac gün bari
Adeti erken oldu görür insallahTurp gibi o bir şey olmaz. Cuma 75 görmesi lazım ben büyük konuştum onun adına
Orkidem senden de bekliyorum fazla 1 kilo atmanı.Adeti erken oldu görür insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?