- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.821
Aaayyy canım benim yaaaYakında bu takıma verdiğin emekler için olursun canım
Cnm fazla 500um vardi bakalim ben geçen cumaya göre 500 verip sonra tekrar artıya geçmiştim ama sıkı tutucam valla başarmak istiyorum artık geçen yıl nasil düşmüştüm acaba 58e bi sütlü yeşilçay detoksu yapmıştım onu hatırlıyorum ahahahahaOrkidem senden de bekliyorum fazla 1 kilo atmanı.
Onlarda kimAramızda beğenip yorum yapmayan arkadaşlar sizlerinde yazdıklarını okumak istiyorum.
Tamam inşallahTamam canim yarin tartil sen onu baz aliriz
Evet biliyorum onu yarım kilo suya Yeşilçay üstüne süttü yok sütün içine çaydı. İngiliz çayı. Evet yeşilçaylı süt. Bende denemiştim.Cnm fazla 500um vardi bakalim ben geçen cumaya göre 500 verip sonra tekrar artıya geçmiştim ama sıkı tutucam valla başarmak istiyorum artık geçen yıl nasil düşmüştüm acaba 58e bi sütlü yeşilçay detoksu yapmıştım onu hatırlıyorum ahahahaha
Bizim takımın gizli üyeleri.Onlarda kim
Daha 3gün var bu şekilde kesin görürsün bence canımblonde ambition şu 60i ucundan da olsa görsem bi bu hafta bu kadar spor sular hafif beslenme görmem lazım ama demi
AhahahtugbaFB hayırlı olsun kaptanım. Bu yükselişin sırrı nedir? Ben şimdi çok merak ettim. Bu turuncu isim kırmızı isim bende renkli olmak istiyorum uçukluğumu yakışır bir renk istiyorum ben.
Aaayyy canım benim yaaa☺ olmuş kadar oldum bak şimdi ☺ tubi hiç hava atma bize boşuna hıhhiihh tugbaFB bende gönullerin hem popüler hem pro suyum ne olmuş hııihh
Bende merak ettimOnlarda kim
Bende merak ettim
Baktim kimler begenmis ama sen ben orkide
Kime dedi acep
Bende merak ettim
Kime dedi acep
Ahaha evet sana demiş
Adı üstünde uçuk işte konuşuyor uçuk uçukBende merak ettim
Kime dedi acep
Kafasi sizin yaltiginiz spordadir düsman catlatiyosunuz karsikikli maviyleAdı üstünde uçuk işte konuşuyor uçuk uçuk kimbilir kafa nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?