Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Orkidem senden de bekliyorum fazla 1 kilo atmanı.
Cnm fazla 500um vardi bakalim ben geçen cumaya göre 500 verip sonra tekrar artıya geçmiştim ama sıkı tutucam valla başarmak istiyorum artık geçen yıl nasil düşmüştüm acaba 58e bi sütlü yeşilçay detoksu yapmıştım onu hatırlıyorum ahahahaha

Evet biliyorum onu yarım kilo suya Yeşilçay üstüne süttü yok sütün içine çaydı. İngiliz çayı. Evet yeşilçaylı süt. Bende denemiştim.

blonde ambition şu 60i ucundan da olsa görsem bi bu hafta bu kadar spor sular hafif beslenme görmem lazım ama demi
Daha 3gün var bu şekilde kesin görürsün bence canım sporda koptuk gidiyoruz beslememizde iyi bence bu hafta çok güzel bir düşüş bizi bekliyor ❤ iyiki yaptk bu spor listesini

Haftasonu için bi yandan arkadaşlarla konuşuyorum kızıma baksınlar diye. bi yanda tüm yorumları okuyayım dedim. Bi yandan da goncam sağolsun rahat bırakmıyor. Oyundaki karakterleri gösteriyor. Oyunda karısını boşıcakmış onu anlatıyo. Kendisi de kadın bu arada orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…