- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.201
Hoşgeldin canım. Ben dünde yapamadım bugünde spor yapamadım. Sabah iğneye gittim şimdide pazardan döndük. Babamla arkadaşının yanına geldik o da dalalım mı diyor. Bugün spor gene yalan oldu bana üfffff. Akşam bisiklet yapmam lazım. Bacaklar dombili olacak bu gidişle.Kızlar gene herkes çok güzel sporlar yapmış harikasınızhemen gelip hepsini ekledim ❤ B Baharyagmuru35 kaç güzel düşüş olmuş canım direnci kırmışsın harika gidiyorsun ❤ benide sormuşsun sağol geldim şimdi kızın okul kayıt işlemleri vardı sabahtan beri onla uğraştım kuzum okul,banka,foto çekimi vs. derken gerekli evrakları tek tek hazırla ordan oraya koştur sonra tekrar okula git derken baya koşturdum ama ben de bunları spordan saymıyorum ondan adimdir vs. dir takip yapmadım yani ama tek günde hallettim hepsini şükür anaokul kaydımız oldu
SchonerDuft haklısın kuzum bende senin gibi o yurusleri spordan saymıyorum adım saymıyorum anca direk sahile tek başıma koşuya çıkarsam sayıyorum eşimle çocuğuma çıkalım geze de bence spor diil zaten ya tek koşu/yürüyüş yada koşu bandı üzerini sayıyorum bende kuzum çok geçmiş olsun❤
ucukgenclik geldim kuzum❤
Benimde kışın gönderdiğim de öyle gibi idi kahvaltıyı yaptırıp götürüyordum ordan sahile yürüyüşe çıkıyordum hattakeşke tüm gün olsalar
bizim yakınlarda bi anaokulu tüm gün olabilir seneye demişti bi umut soracam bende
Tamam canımBence de canim daha iyi olur bu hafta cikarirsan
Ya 28 olsaydı.Evt canımben geçen yıl özel anaokuluna gönderdim kızımı canım burda özel bi okula gitti doğum gününüde ozman orda kutlamıştık pamuk prenses konsept yapıp pamuk prenses kostümü giydirmiştim ☺evet doğru hatırlıyorsun ❤ tatile çıkana kadar oraya gittik hatta malzemeleri filan orda daha gidip almadım yarın filan gidip alarm onları da tekrar tatile çıkmadan iki okulundaki islemleride halledip bitireyim biran önce dedim canım senin ki ilk kez anaokuluna gidicek dimi zaten aynı yıllar ama seninki 7-8 ay küçükmüş benimki tam şubatı sonundan yakaladı 27şubat ☺
senin kız süslü kime çektiyse artıkBenimde kışın gönderdiğim de öyle gibi idi kahvaltıyı yaptırıp götürüyordum ordan sahile yürüyüşe çıkıyordum hattasonra akşam 17civari alıyordum çok güzel oluyordu canım evt ama burası tam gün dikilmiş ya öğleden 17ye ya da sabah 8 den öğleye ama benim kız geç kalkıp sonrada iki saat aheste aheste kahvaltı edip iki saatte giyinip süslenmeye uğraşınca biz zaten 12ye anca yetişiriz bize ondan öğrencilik tam gün olmuş oluyor bura da benim evin hemen karşı çaprazı canım balkonumdan okulum bahçesi görünüyor okulun yapisigindada hergün gittiğimiz park var zaten hatta anasinifinin pencereleri o parka bakiyor Ksk nın en büyük parkı icin de de zübeyde hanımın anıt mezarı bulunuyor belki gelmissinizdir evimin karşısı sayılır ondan zaten hergün oraya goturuyorum okul çıkışı da gene oraya geçeriz hergün
Tamam canım
Cicegiiiimm napiyosunnnselamlar 14. takımmm nasılsınız
Ay mükemmel bir şey olsa hemen ordasın. Süslü kızımız bizim. İlerde düşünemiyorum onu annesi.Benimde kışın gönderdiğim de öyle gibi idi kahvaltıyı yaptırıp götürüyordum ordan sahile yürüyüşe çıkıyordum hattasonra akşam 17civari alıyordum çok güzel oluyordu canım evt ama burası tam gün dikilmiş ya öğleden 17ye ya da sabah 8 den öğleye ama benim kız geç kalkıp sonrada iki saat aheste aheste kahvaltı edip iki saatte giyinip süslenmeye uğraşınca biz zaten 12ye anca yetişiriz bize ondan öğrencilik tam gün olmuş oluyor bura da benim evin hemen karşı çaprazı canım balkonumdan okulum bahçesi görünüyor okulun yapisigindada hergün gittiğimiz park var zaten hatta anasinifinin pencereleri o parka bakiyor Ksk nın en büyük parkı icin de de zübeyde hanımın anıt mezarı bulunuyor belki gelmissinizdir evimin karşısı sayılır ondan zaten hergün oraya goturuyorum okul çıkışı da gene oraya geçeriz hergün
Tamam canım
nerdesin kuzum kaç gündür yoksunCicegiiiimm napiyosunnn
Allah korusun cnm ama daha 4 gundur filan.atliyorum bilenlerin.oyle ağrımıyorda. Baya sevdim ya ip atlamayı. Baya kalbi hızlandırıyor.canım ip atlama bi süre Allah korusun sakatlık olacak hiç spor yapamayacaksın
ip atlamada tüm yül bileklere bindiğinden öle olmuştur
iyiyim kuzummmm iş güç takılmaca sen napıyosunnnnCicegiiiimm napiyosunnn
yeni başladığın için az az artırmak lazım ama sen profesyonellerin atladığı kadar atlıyorsunAllah korusun cnm ama daha 4 gundur filan.atliyorum bilenlerin.oyle ağrımıyorda. Baya sevdim ya ip atlamayı. Baya kalbi hızlandırıyor.
Bugün hiç spor salonuna gidesim de yok
sağol canım bugün anneme yürüdüm ordan almam gereken birşey vardı mesela 10 dk yürüdüm bugün dolmuş durağına kadar yürüyecem onu da saymayacam saysam zaten adımlarımı günlük 9bin adımım oluyor çok zaman ama haksızlık olur işte.Kızlar gene herkes çok güzel sporlar yapmış harikasınızhemen gelip hepsini ekledim ❤ B Baharyagmuru35 kaç güzel düşüş olmuş canım direnci kırmışsın harika gidiyorsun ❤ benide sormuşsun sağol geldim şimdi kızın okul kayıt işlemleri vardı sabahtan beri onla uğraştım kuzum okul,banka,foto çekimi vs. derken gerekli evrakları tek tek hazırla ordan oraya koştur sonra tekrar okula git derken baya koşturdum ama ben de bunları spordan saymıyorum ondan adimdir vs. dir takip yapmadım yani ama tek günde hallettim hepsini şükür anaokul kaydımız oldu
SchonerDuft haklısın kuzum bende senin gibi o yurusleri spordan saymıyorum adım saymıyorum anca direk sahile tek başıma koşuya çıkarsam sayıyorum eşimle çocuğuma çıkalım geze de bence spor diil zaten ya tek koşu/yürüyüş yada koşu bandı üzerini sayıyorum bende kuzum çok geçmiş olsun❤
ucukgenclik geldim kuzum❤
Sağol tatlim 5 aydır spor yapıyorum ya onun verdigi birsey sanirim . Yarin da tartilma gunu spor yapsam iyi olacak ama bilemedim . Açık havada biraz yürüyüp sonra ek ip.atlayip dambil çalışsam da olur aslında giTmyebilirim.bugun Spor salonunayeni başladığın için az az artırmak lazım ama sen profesyonellerin atladığı kadar atlıyorsun
canın istemiyorsada gitme canım yarın telafi edersin
adımsayar hep açıkta takıma bildirmiyorum canım markete gittiğimiz iş yerinde attığımız adımları değilde özellikle spor için yaptığımız yürüyüşleri yazmamız lazızm zaten yoksa illa herkes günde 1000 adımdan fazla atarSchonerDuft kuzum kural geregi yürüdüklerini saymiyorum yazmissin, adimlarinidami saymiosun?
28 sorun diil de 29 çok sıkıntıYa 28 olsaydı.
Hayırlı uğurlu olsun kızımızın okulu.
Aaa gelin tabi gezilmez mı hiç ❤ evet Allah Allahsenin kız süslü kime çektiyse artık
benimkide tüm gün gidiyor sabah 7.30 da gidip akşam 5.30 da geliyor
izmire 1 kere geldim oda düğün içindi gezemedim bile ama gitmek istiyoruz kısmet olursa
Evet zaten öbürü iki sokak ötede diye üseniyodu burası zaten bir adımcık anne diyorAy mükemmel bir şey olsa hemen ordasın. Süslü kızımız bizim. İlerde düşünemiyorum onu annesi.
Canım bileğin zaten ipden o halde iken hala ip mı atliycaksin daha kötü hale gelecek yapama illa spor yapmak istiyorsan başka şey yap ama o bilekle daha zıplanmaz sağlığını tehlikeye atıyorsunSağol tatlim 5 aydır spor yapıyorum ya onun verdigi birsey sanirim . Yarin da tartilma gunu spor yapsam iyi olacak ama bilemedim . Açık havada biraz yürüyüp sonra ek ip.atlayip dambil çalışsam da olur aslında giTmyebilirim.bugun Spor salonuna
Küçük bi şişlik ipten olduğunu sanmıyorum çarpma şişliği gibi . Ondan cnm . Spora gitmemeye karar verdim öyle çıktım.evden bakalım.cnm.cok sıkıldı biraz dolasicsm. Artik akşam biseyler yparim spor olarak tartida 76.7 den çok çıkmak istememEvet zaten öbürü iki sokak ötede diye üseniyodu burası zaten bir adımcık anne diyorbende hemen en ufak birseyde koşar giderim dediğin gibi çocuk zaten evin dibi diye kendini daha rahat daha güvende hisseder her açıdan iyi oldu canım
Canım bileğin zaten ipden o halde iken hala ip mı atliycaksin daha kötü hale gelecek yapama illa spor yapmak istiyorsan başka şey yap ama o bilekle daha zıplanmaz sağlığını tehlikeye atıyorsun
Allahim yandin desene gerci benimki de farksiz bi kombin yapiyor görsen faciaAaa gelin tabi gezilmez mı hiç ❤ evet Allah Allahbu kız kime çekti bilmiyorum şimdiden o nün rengi buna uygun mu bunla bunun tarzı farklı diye iki saat giy çıkar yapıyor yandık
Yorgunluktan sen ucundan deyince ben niye 27 çekiyor gibi hesapladım üç yılı.28 sorun diil de 29 çok sıkıntı29 şubat 4yıl da bir geliyor zaten oda bu yıl çocuk şimdi bu yıl ilk kez doğum günü kutluyor olacak tı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?