Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım. Ben dünde yapamadım bugünde spor yapamadım. Sabah iğneye gittim şimdide pazardan döndük. Babamla arkadaşının yanına geldik o da dalalım mı diyor. Bugün spor gene yalan oldu bana üfffff. Akşam bisiklet yapmam lazım. Bacaklar dombili olacak bu gidişle.

keşke tüm gün olsalar
bizim yakınlarda bi anaokulu tüm gün olabilir seneye demişti bi umut soracam bende
Benimde kışın gönderdiğim de öyle gibi idi kahvaltıyı yaptırıp götürüyordum ordan sahile yürüyüşe çıkıyordum hatta sonra akşam 17civari alıyordum çok güzel oluyordu canım evt ama burası tam gün dikilmiş ya öğleden 17ye ya da sabah 8 den öğleye ama benim kız geç kalkıp sonrada iki saat aheste aheste kahvaltı edip iki saatte giyinip süslenmeye uğraşınca biz zaten 12ye anca yetişiriz bize ondan öğrencilik tam gün olmuş oluyor bura da benim evin hemen karşı çaprazı canım balkonumdan okulum bahçesi görünüyor okulun yapisigindada hergün gittiğimiz park var zaten hatta anasinifinin pencereleri o parka bakiyor Ksk nın en büyük parkı icin de de zübeyde hanımın anıt mezarı bulunuyor belki gelmissinizdir evimin karşısı sayılır ondan zaten hergün oraya goturuyorum okul çıkışı da gene oraya geçeriz hergün
Bence de canim daha iyi olur bu hafta cikarirsan
Tamam canım

Ya 28 olsaydı.
Hayırlı uğurlu olsun kızımızın okulu.

senin kız süslü kime çektiyse artık
benimkide tüm gün gidiyor sabah 7.30 da gidip akşam 5.30 da geliyor
izmire 1 kere geldim oda düğün içindi gezemedim bile ama gitmek istiyoruz kısmet olursa

Ay mükemmel bir şey olsa hemen ordasın. Süslü kızımız bizim. İlerde düşünemiyorum onu annesi.

canım ip atlama bi süre Allah korusun sakatlık olacak hiç spor yapamayacaksın
ip atlamada tüm yül bileklere bindiğinden öle olmuştur
Allah korusun cnm ama daha 4 gundur filan.atliyorum bilenlerin.oyle ağrımıyorda. Baya sevdim ya ip atlamayı. Baya kalbi hızlandırıyor.
Bugün hiç spor salonuna gidesim de yok

Allah korusun cnm ama daha 4 gundur filan.atliyorum bilenlerin.oyle ağrımıyorda. Baya sevdim ya ip atlamayı. Baya kalbi hızlandırıyor.
Bugün hiç spor salonuna gidesim de yok
yeni başladığın için az az artırmak lazım ama sen profesyonellerin atladığı kadar atlıyorsun
canın istemiyorsada gitme canım yarın telafi edersin

sağol canım bugün anneme yürüdüm ordan almam gereken birşey vardı mesela 10 dk yürüdüm bugün dolmuş durağına kadar yürüyecem onu da saymayacam saysam zaten adımlarımı günlük 9bin adımım oluyor çok zaman ama haksızlık olur işte.

yeni başladığın için az az artırmak lazım ama sen profesyonellerin atladığı kadar atlıyorsun
canın istemiyorsada gitme canım yarın telafi edersin
Sağol tatlim 5 aydır spor yapıyorum ya onun verdigi birsey sanirim . Yarin da tartilma gunu spor yapsam iyi olacak ama bilemedim . Açık havada biraz yürüyüp sonra ek ip.atlayip dambil çalışsam da olur aslında giTmyebilirim.bugun Spor salonuna

SchonerDuft kuzum kural geregi yürüdüklerini saymiyorum yazmissin, adimlarinidami saymiosun?
adımsayar hep açıkta takıma bildirmiyorum canım markete gittiğimiz iş yerinde attığımız adımları değilde özellikle spor için yaptığımız yürüyüşleri yazmamız lazızm zaten yoksa illa herkes günde 1000 adımdan fazla atar

senin kız süslü kime çektiyse artık
benimkide tüm gün gidiyor sabah 7.30 da gidip akşam 5.30 da geliyor
izmire 1 kere geldim oda düğün içindi gezemedim bile ama gitmek istiyoruz kısmet olursa
Aaa gelin tabi gezilmez mı hiç ❤ evet Allah Allah bu kız kime çekti bilmiyorum şimdiden o nün rengi buna uygun mu bunla bunun tarzı farklı diye iki saat giy çıkar yapıyor yandık

Ay mükemmel bir şey olsa hemen ordasın. Süslü kızımız bizim. İlerde düşünemiyorum onu annesi.
Evet zaten öbürü iki sokak ötede diye üseniyodu burası zaten bir adımcık anne diyor bende hemen en ufak birseyde koşar giderim dediğin gibi çocuk zaten evin dibi diye kendini daha rahat daha güvende hisseder her açıdan iyi oldu canım
Canım bileğin zaten ipden o halde iken hala ip mı atliycaksin daha kötü hale gelecek yapama illa spor yapmak istiyorsan başka şey yap ama o bilekle daha zıplanmaz sağlığını tehlikeye atıyorsun

Küçük bi şişlik ipten olduğunu sanmıyorum çarpma şişliği gibi . Ondan cnm . Spora gitmemeye karar verdim öyle çıktım.evden bakalım.cnm.cok sıkıldı biraz dolasicsm. Artik akşam biseyler yparim spor olarak tartida 76.7 den çok çıkmak istemem

Aaa gelin tabi gezilmez mı hiç ❤ evet Allah Allah bu kız kime çekti bilmiyorum şimdiden o nün rengi buna uygun mu bunla bunun tarzı farklı diye iki saat giy çıkar yapıyor yandık
Allahim yandin desene gerci benimki de farksiz bi kombin yapiyor görsen facia sabah babasi hazirliyor her sabah kavga ediyoruz diyor bugün yagmurlu ve soguk askili elbise giyecem diye tutturmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…