- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.501
Evt ondan en güzel kaplamalardan biri sizin olcak çakıl yeni hızlı gider ondan seni gecebilir ama sen daha başlangıçta ondan 1kiloya yakın öndesin ve hırslısın ondan sen de onu geçebilirsin çok çekişmeli olacak sizinkisi size direk fayda getircekÇakıl beni gecer baya hızlı veriyoryeni başladı birde . Ama elimden geleni yaparım geçmemesi için şuraya bak herkesin gram var ya çok çekişmeli olacak
Canim yltum gun sadecw karbonhidrat ve seker ile gecmis ve onlarinda miktari az ve ac birakacak sadece daha fazla seker ve karbonhidrat ihtiyaci yartacak sekilde olmuşCanım.cok dondurma çekti ya demin gidip alacaktım.bizim.firinin açık domdurmasindan yine vazgeçtim şimdi yine gidesim var off napcamya çok canım.cektii
Kalça ölçün ne kiBende yavastan baslicam spora artik tskipte kalaym
Ölcmedim ya du bakim ölceyimKalça ölçün ne ki
En yakin biziz ama 300 gramcik öndeymisÇakıl beni gecer baya hızlı veriyoryeni başladı birde . Ama elimden geleni yaparım geçmemesi için şuraya bak herkesin gram var ya çok çekişmeli olacak
Mezun olmuşun gördüm canım hayırlı olsunKalça ölçün ne ki
Ölcemedim mezura yokKalça ölçün ne ki
Gördüm onu valla baya baya cekismeli
Canim yltum gun sadecw karbonhidrat ve seker ile gecmis ve onlarinda miktari az ve ac birakacak sadece daha fazla seker ve karbonhidrat ihtiyaci yartacak sekilde olmuşonda şuan canının dondurma istemesi cok normal malesef miktarları az olsada hepsi aynı gün
Sarma
Çiğköfte
Pilav
Karpuz
Bitter çikolata
Bu liste hiç olmadı canım tamam hafi diyelim miktarlari azdi ve onca sporla bunları yaptn peki geriye ne kaldı listede başka hiç birşey yok gerisi resmen aç kalsın ve bunlar seni iyice tatlı isteğine ittibir yada ikisini tercih etseydin yani sarma ve karpiluz yada çiğköfte ve bitter yada pilav ı normal menüye biri nı jafldi en fazla ikisini ekleseydin bu grubun ama s3nde başka menü yok sadece direk bu riskli grup ile beslemişsin pirinç zaten şeker ,çikolata öyle,karpuz en şekerli meyvedir ilk sıradadır hangi açıdan baksak olmadı bu mavicim olmadı bide bukadar şeker üstüne dondurma yersen ne olur?
Teşekkür ederim canımmMezun olmuşun gördüm canım hayırlı olsun
Al da ölç baslayalim o zamanÖlcemedim mezura yok
Oo spor muuuTeşekkür ederim canımm
Al da ölç baslayalim o zaman
Bak mezun olmasam biz eşleşirdik yarışmada üzüldümAahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum yahiç çaktırmıyorsun sende zaten 63kusurla mı mezundun vaayy vaayy şimdi 64küsür mu kız ben senden 2kilo zayıfım yaa anam geçmişim ya hemide gram filan diil tam 2 kilo tam şimdi seviniyorken ikimizin boy farkını filan ele alma sonuçta geçtim haftaya da gene melisa- la aynı kilo oluruz eee geriye aslinda tek bir rakibim kalmıştı desene onuda diskaliye ettiniz tugbaFB
Evet popişi eritme vakti geldiOo spor muuubi carsiya cikaymda alaym bn iplik takiminda vardr diyodm ama yokms ne kadar kullanmiyosam artik o cantayi
Kilom 61.4 mü canım ? Senin kalça ölçün kaç merak ettirdin şimdiEvet popişi eritme vakti geldi
Evet canım.97Kilom 61.4 mü canım ? Senin kalça ölçün kaç merak ettirdin şimdi
Tuğba bende 5 kilo önünüzdeyim
Aslinda bayrama iyi bi zayiflasm olcak herkes sasirsin istiyorum gibta etsinler banaEvet popişi eritme vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?