- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber mezun olcaksınız canımaz bekle kizlar mezun olsn en zayif bn olcam
![]()
aynen canım az kaldı hedefe bide size bir sır verim mi eşimle iddaya girdik ben yemeği çok seven biriyim bana kilo veremezsin dedi sanırım gaza getirdi beni. neyse ben 50 kilo olunca oda sigarayı bırakacak söz verdiÇok iyimişhedefe son 4 kilomuz kaldı
durduğunda da spor yada beslenmeyi değiştirip vucudu şaşırınca gene gitmeye başlıyor canım
beraber bakıcaz hedefe mutlaka ❤
merhabaa
darısı sizlere olsun diyelim canım sizde de bu azim oldukça kısa zamanda hedeflerinize ulaşacağınızdan eminim
Sağol kuzumdarısı sizlere olsun diyelim canım sizde de bu azim oldukça kısa zamanda hedeflerinize ulaşacağınızdan eminim![]()
Önemli olan eşinin degil senin diyet yapıyor olmanSagol kuzum vücut direnci kırdı 1 hafta 3 kere 67yi gördüm . Adet olcam birde düşün kaçamak ta bitti bugünden itibaren yapmam. Kuru kayısı aldım. Ondan yerim.
Ahaha benimde eşim diyet yapıyor kuzum evde olup olmaması değişmiyor.![]()
İnşallah canım verirsin tabi az kalmış seninde ne güzel hepimiz fit fit salınacaz ortalıktaSağol kuzumbende 57-58 arası istiyorum
benimde son 4-5 kilo kaldı yani ❤ şu 4kiloyu yaz bitene kadar vermiş oluruz inşallah
![]()
Ay cicim seni sollamisim bende 67.2 ciktim ✌tugbaFB wc sorunu ile 67.70 çıktım kuzum.
Sabah 7 de uyandım 1 saate yakın yogamı yaptım birazdan kahvaltımı yapacam. Pazara çıkıcam akşam sporumda olcak ee hadi bekleniyorsun
O zmn tm bnm hedefte 53 bu hizls gidersm bn once mezun olurum insallahhhhhBeraber mezun olcaksınız canımsordum hedefleri düşük 50 filan
hep beraber mezun olcaksınız
![]()
sizin hedef kaçRakibizgerci bn sizden biraz fazlayim ama olsun
![]()
Bnm asil hedef 53 ama bayrama kadar 57 olmaya caliscam su an 59.3 ümsizin hedef kaç![]()
Bu nasil mezun olmaktirblonde ambition canım ben yarın senin patates detoksuna başlayacam 2 günlük.
Bugün taze taze şöyle güzel patates Almaya gideyim![]()