Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gerçekten tehlikeliymiş kuzum Allah kolaylık versin korusun inşlh. sende içini ferah tut kuzum iyi düşün iyi olsun ❤
Bugun cok kotu konustum kac gundr aramiz bozuktu zaten bnde soylendim saydim agzima geleni sonra o anlatinca cok pisman oldum .. kv kp abuk subuk seylerke kafasini dolduruyorum burdn cok uzuldum

Bugun cok kotu konustum kac gundr aramiz bozuktu zaten bnde soylendim saydim agzima geleni sonra o anlatinca cok pisman oldum .. kv kp abuk subuk seylerke kafasini dolduruyorum burdn cok uzuldum
Bos ver canim kirmayin birbirinizi kv kp icin uzakta olmasa neyse de uzakta birde bunlari düşünmesin size yazik sen burada o orada uzmeyin birbirinizi

80dakika kondisyon bisikleti : 240puan
30 dakika dans : 105 puan
6dk abs :18puan
500 ipsiz zıplama : 62.5puan
Toplam= 425.5 puan

Evet ya dün biri ölms aksam farketmsler adamin öldugünu üstüne bi kamyon kum dökmsler görmeden ciksrtirknde adamin kollarini koparmis kepce
Allah rahmet eylesin cok üzümüymüş yakınlarına sabir versin
Olan burada da olsa olacak icini ferah tut kuzum
Benim kardeste gitti biliyorsun şırnak silopiye dustu uzman birliği ama yapacak birsey yok allah omur verdikden sonra gerisi boş kazadan beladan korusun hepsini insallah

Amin kuzum orasi oyle tabi de ne bilim..
Orda biri ölse gömün demektn baska bisey yapamam gelmem 2 gun surer dedi icim yandi resmen

Amin kuzum orasi oyle tabi de ne bilim..
Orda biri ölse gömün demektn baska bisey yapamam gelmem 2 gun surer dedi icim yandi resmen
Tabi oyle canim kim olsa içi ciz eder ama Allah omur versin size bagislasin dusunmeyin boyle şeyleri kirmayin da birbirinizi

Tabi oyle canim kim olsa içi ciz eder ama Allah omur versin size bagislasin dusunmeyin boyle şeyleri kirmayin da birbirinizi
Amin insallah rabbim kimseyi sevdikleriule imtihan etmesin uzaklik zaten zordu simdi daha da zorlasti benim icin

Amin insallah rabbim kimseyi sevdikleriule imtihan etmesin uzaklik zaten zordu simdi daha da zorlasti benim icin
Insallah canim benim sizi bebisinize onuda size bağışlasın kolaylik versin zor olmazmi ama zaman cabuk geciyor bak bartu ne ara dogdu da buyudu 6 ay da geçer

Insallah canim benim sizi bebisinize onuda size bağışlasın kolaylik versin zor olmazmi ama zaman cabuk geciyor bak bartu ne ara dogdu da buyudu 6 ay da geçer
Belki izinler 4 aya düsebikirmis oyle olursa eylulde gelcek ama tekrar gitcem diyo bosuna mi cektm.bu rezilligi bi faydasi olsun evimizi alalm diyo ikna edebilirsem gondermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…