- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.701
Keşke burada olsaydınız burada 20 lira her iğneEnfeksiyon kapmış cnm bahçede bakıyordum da yıllardır sokak kedisiydi evde durmuyor bizde camda bahçede bakıyordum arada eve alıyorduk ishal halsiz yemek yemiyordu ,hiriltili nefes alma yorgunluk hepsi vardi baya kötüydü. Hergün antibiyotik igne vuruluyor . 4.gun oldu. Durumu baya duzeldi dun ilk kez yemek de yedi . Bakalim.iyilesecek inşallah . Evde bakıyoruz 4 5 gundur doktor artık hep evde bakin diyor bakalım evde kuş da var ama bakıyoruz salmadık. Dışarı kaçmaya çalışıyor engelliyoruz . Öyle
Aksam gezmesine mi ciktilar ne ettilerHerkes nerde
Aynen cumartesi gecesi sonuçta mantıklıAksam gezmesine mi ciktilar ne ettiler
Geçmiş olsun kuzumBizim evin dibinde kocaman boş arazi var otlarla kaplı. Evin dibindeki elektirik direğine uçurtma dolanmış. Teller biribirine değince kıvılcım çıkıyo. Arazide yangın çıktı.yazık goncam koştu hemen söndürcem diye uğraştı. Uçurtmayı almaya çalıştılar. Aksiyon vardı bugün.
Sağol canımm. Gülüyorum ama korktum da aslında. Allah korudu yine sıçramadı başka yere.Geçmiş olsun kuzum
Neresi orasiKeşke burada olsaydınız burada 20 lira her iğne
Ben unuttum ne olmustuHatırladım olayda benim ve B Baharyagmuru35 arasında geçmişti o kendi sanmıştı
Yoo neden kiCanım yanlış anlama söylediklerimi. İzmir dışından mi gelin geldin acaba,
Herkes tatilde bnce heryer bomboş bende istiyorummHerkes nerde
Marmaris canımNeresi orasi
Biz tatlılardan bahsediyorduk çok çabuk kilo verince zararlı muhabbeti falan yapmıştık sonra bize kızılmıştı tatlı muhabbeti yapmayın dendiği zamanlarda bir arkadaş üstüne alınmıştıBen unuttum ne olmustu
Benim de çok denize giresim var bende eşime yarın sabah denize gidelim gece geri döneriz dedimHerkes tatilde bnce heryer bomboş bende istiyorumm
Ne bileyim canım çok sıkılıyor diyosun ya. Git dolaş arkadaşlarınla buluş, ailenle takıl falan. Ben 3 gün yalnız kalsam 4.gün ee napıyoruz diyorum.Yoo neden kiizmirliyim doğma büyüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?