- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.681
İncelir incelirrr ben esim gelene kadar 36 bedene inmeyi dusunuyorm zayifladktn sonra sporla bakalm basarabilcm miAslında hedefim için 4 cm lazım ama bizim takımdan bir ablamiz 5cm incetmis indireyim bakalım bakarsın benim de incelir
Valla bana azim verdin ben bacak hareketlerine başlayayim bugündenİncelir incelirrr ben esim gelene kadar 36 bedene inmeyi dusunuyorm zayifladktn sonra sporla bakalm basarabilcm mi
Bakalım nolcak cumaya kadarrBen çok yavaş veriyorum bakalım cnm
Enfeksiyon kapmış cnm bahçede bakıyordum da yıllardır sokak kedisiydi evde durmuyor bizde camda bahçede bakıyordum arada eve alıyorduk ishal halsiz yemek yemiyordu ,hiriltili nefes alma yorgunluk hepsi vardi baya kötüydü. Hergün antibiyotik igne vuruluyor . 4.gun oldu. Durumu baya duzeldi dun ilk kez yemek de yedi . Bakalim.iyilesecek inşallah . Evde bakıyoruz 4 5 gundur doktor artık hep evde bakin diyor bakalım evde kuş da var ama bakıyoruz salmadık. Dışarı kaçmaya çalışıyor engelliyoruz . ÖyleCok gecmis olsn cnm neyi var kedinin ? Hava degisiminden dir seninde stres yapma
Bakalim ben de çok merak ediyorumBakalım nolcak cumaya kadarr
Olursun canım menülerine dikkat edeyim seninBakalim ben de çok merak ediyorumhedefim en fazla 75.8 filan olmak
Et canim cok tesekkurlerOlursun canım menülerine dikkat edeyim senin
Bakmadım kız hiç aklıma gelmemişti dur bakayım
Ayy bol aksiyonlu bi gündü o günde
Siz sosyal medyadanda takiplesiyodunuz sildi mi ordan seni
Kiz onun ne sucu var sorun benim mikemmelligim ve egom ya
Ayy bol aksiyonlu bi gündü o günde
Siz sosyal medyadanda takiplesiyodunuz sildi mi ordan seni
Gecmis olsun canim neyi var kedicigin onemli birsey miSelam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cokhaftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..
Ne demek canimm istikrarlı ve kaçamak siz olursa 73.8 ile temmuzu kapatabilirsinEt canim cok tesekkurlerinsallah .
Bı yabancı diziye falan baslasanEvde canim.cok.sıkılıyor bi cumartesi izinli eşim hep geziyorduk onda da yine evdeyiz . Sıcak biryerlerede çıkılmıyor bu sıcakta .hafta ici zaten hep evdeyim bi spora gidiyorum o kdr . Cook sıkıcı... çok sıkılıyorum bu aralar..
Inşallah 73 74 olurum temmuz sonu .Ne demek canimm istikrarlı ve kaçamak siz olursa 73.8 ile temmuzu kapatabilirsin
Bı yabancı diziye falan baslasan
Kiz onun ne sucu var sorun benim mikemmelligim ve egom ya
Gecmis olsun canim neyi var kedicigin onemli birsey mi
Hemen atlatir insallahEnfeksiyon cnm baya hasta toparlanmaya başladı biraz
Canım yanlış anlama söylediklerimi. İzmir dışından mi gelin geldin acaba,Evde canim.cok.sıkılıyor bi cumartesi izinli eşim hep geziyorduk onda da yine evdeyiz . Sıcak biryerlerede çıkılmıyor bu sıcakta .hafta ici zaten hep evdeyim bi spora gidiyorum o kdr . Cook sıkıcı... çok sıkılıyorum bu aralar..
Bi kendime yok o azim zatnValla bana azim verdin ben bacak hareketlerine başlayayim bugünden
Yok kuzum onu demiyor onla takipleşmiyoduk biz zaten kötü bişeyde yaşamadı ki onla zatiKiz onun ne sucu var sorun benim mikemmelligim ve egom ya
Gecmis olsun canim neyi var kedicigin onemli birsey mi
Hee anladim tamam bildim oniYok kuzum onu demiyor onla takipleşmiyoduk biz zaten kötü bişeyde yaşamadı kibaşka arkadaş la takipleşiyoduk drdoty beni ve kendini bam latmıştı
Tama canım öyle yapayım.kiz gel beraber başlayalım motive oluruz hem.1.gunden başlayalım bugün ne dersinBi kendime yok o azim zatngunluk azdan baslayip cogaltarak yaparsan hem hamlamazsn hemde sekil bozuklugu olmaz bi anda basladn mi kaslar şişiyo cunku kas yaparkn göz cikartmayalm
Hatırladım olayda benim ve B Baharyagmuru35 arasında geçmişti o kendi sanmıştıTuğba sesli gülüyorum çünkü aklıma ne geldi biri bana bunu yazmıştı yaa hani hayr dedikçe açıkladıkça hayır sen bana soktun lafı diye tutturdu sonra kaç kişi akşama kadar uğraştk da gene de olmadı topluca ceza alana kadar üstümden alamamıştik ahahaahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?