- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.161
doğru söylüyosun küvet yok ama duşa kabinde olabilir neden olmasınZayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaa
Sizin evde kuvet var miydiüzülme onun icin onunde daha 300 kilo civari var hun uzun
Şu an ceza ne tam bilmiyorum ama şöyle 2 dilim kuru baklava fena olmazdıBende ilk koyduğum hedefte çok uçmuştum iyi kilo vermeme rağmen tutmayıp ceza almıştm ama bizim bu zayıflama işi biraz tuhaf ceza aslında ödül ödülde aslında cezahedefi tutturamayınca iki dilim baklava yemek ödül mü ceza mı mesela ahahahah
Fazlam var eksiğim yok. 28 kilo kadarcıkNiye öle diyosun kıza sen listede bile degilken verdigin kilolari unuttun heralde2 ser 3 er veriyodun ordan mezun olacaksin diye korkmuştum
Kizilbodur nin ne eksiği var
Ahahahahah bende korkmuştm ama snra gram gram gidince iş bozuldu ahahhaha ama kız 5 kilo bi ayda verilir mi
Spor cezası vermişlerdi banaŞu an ceza ne tam bilmiyorum ama şöyle 2 dilim kuru baklava fena olmazdı
yok canım ne diyosun yoksundur o kadar yagünayıdnnnnnbugün diyetisyene gidiyorum inşallah 75 kilo falan çıkmam
minnak adaylaramı canım yoksa esas listeye mi girmek istiyorsun
Senin hedefte az değilmiş ya
umut etmiş işte bende ettim nolacak
yok canım detoks işi yapmıyorum artık evde kabak dolu çöpe gidecek hepsi o derece uzağımSenin hedefte az değilmiş yaama kaptancığım sen gizli gizli bişeyler yaparsın detokslar filan bide tartıyı değiştirdin mi 59 bile çıkar yellowu geçersin ahahhahha sen çok çabuk alıp çok çabuk veriyon
Aaayyy hain planlarSenin hedefte az değilmiş yaama kaptancığım sen gizli gizli bişeyler yaparsın detokslar filan bide tartıyı değiştirdin mi 59 bile çıkar yellowu geçersin ahahhahha sen çok çabuk alıp çok çabuk veriyon
o kadar diyorum böle konuları gizliden konuşalım diyeAaayyy hain planlarben bayrama 59 olup mezun olup gireyim sonrada oturup baklavanı yiyiyim de görün siz
Tabi senin terciğin o baklavalrı şimdiden yemem demeo kadar diyorum böle konuları gizliden konuşalım diye
o değil boşuna gaza geliyorsun
Yemem asla yemem senin ensene gelmem lazımboğazında kalırdı zaten yeseydin
ben seni geçmek için yemiyorken senin yiyecek olman
Diyetteyiz zaten herkesin yememesi gerekiyorCeza, bayramda hedefe ulaşamayan baklava yemesiiiiiiin.
Canan Karatay bile bayramda 1 dilim baklava yiyormuş .Diyetteyiz zaten herkesin yememesi gerekiyorbirde ceza zaten kesilmisti 2gün karbonhidrat yasağı
Sen ona bakma zaten o göbekliCanan Karatay bile bayramda 1 dilim baklava yiyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?