Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün döndüm canım

bi bak canım uzun süre oluyor sanırım ben ayrılalı
aslında diyetisyenle güzel kilo veririm listeyi de güzel etkilerim bence ama yinede sen daha iyi bilirsin :)
aynen kuzum iyi olurdu ama
22 Şubatta 65 kilo ile izine ayrılmışın
6 ay dolmadığı için zaten 65 den fazlaysan giremiyorsun zaten kural gereği 65 aşağısı olman lazım

çok güzel ve çabuk geçti hiçbişey anlamadık yine her zamanki gibi 31t temmuzda eşim geliyor
çalışıyorum işteyim şimdi
evet sanırım inşallah güzelce uygulayabilirim
öğlenleri nasıl yapacaksın orda yiceklerin kısıtlıydı.
31 temmuza az kalmış dişini sıkarsan 3 5 kilo verebilirsin .
geçtin mi diyetisyene

aynen kuzum iyi olurdu ama
22 Şubatta 65 kilo ile izine ayrılmışın
6 ay dolmadığı için zaten 65 den fazlaysan giremiyorsun zaten kural gereği 65 aşağısı olman lazım
aa tüh tamam ozaman canım sen beni aday listesine al yinede menülerimi yazarım

Sende mi dönüyon listeye karar verfin mi bak ben 4 kilo verdim bile
dönemiyomuşum bugün diyetisyene gitcem bakalım kaç kilo çıkcam

öğlenleri nasıl yapacaksın orda yiceklerin kısıtlıydı.
31 temmuza az kalmış dişini sıkarsan 3 5 kilo verebilirsin .
geçtin mi diyetisyene
sulu yemek söylediğimiz biyer var ama çok iyi değil mecbur kaldıkça ordan söylücem diğer diyetisyene gittiğimde o öğlenleri peynir yumurta ekmek vermişti evden getiriyordum bakalım bu ne verecek
18 20 de randevum kuzum

Korkuyla bekliyorm kilonu

blonde ambition cüm
dünkü sporumu unutmadan yazıyım
45 dk zumba: 157.5
50 squat: 20
toplam: 177.5 puan
Canm herkes kendi alıntılayıp ekliyor puanını artk bu hafta dan alışalım da haftaya olmucak çünki haftaya da böyle alıntılayarak hepimiz kendimiz ekleriz sorun olmaz

Kahvaltı sonrası tartıldım canım ne durumdayım bakmak için.
B12 iğnesi vuruluyorum hergün. Belki onun etkisi var. Bilmiyorum ki
Canm kahvaltı sonrası da fazla çıkar zaten Bide çay şu vs. De icmissindir hepsi artı çıkarır hemen stres yapma ama maydonoz suyu filan içebilirsin harika ödem atar bide yarın sabah aç karnına tartıl bakalım ne çıkıcak

Olabilir canım. Çünkü yüzüm bile şiş.
1 kuru soğan,1demet maydonoz,çubuk tarçın,zencefil bunları 2lt su ile kaynat ikiye bol 1er litre olarak iki gün içersen inanılmaz ödem attırıyor bunu diyetisyenim vermişti canım 2gun patates detoksu ile bunu içmiştim bende ciddi düşüş yapmisti hatta bede yarın yapsam mı diyorum yani çarşamba ve perşembe yaparsak cuma sabahı çok güzel düşüş görürüz yapsak mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…