Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım ne diyosun yoksundur o kadar ya

minnak adaylaramı canım yoksa esas listeye mi girmek istiyorsun
canım bilmiyorum okadar yokumdur da diyetisyende biraz fazla çıkıyor bide haftasonu yedik eşimle bolca ne çıkacak merak ediyorum bakalım
sence hangisine gireyim yada girmeliyim :) diyetisyenle güzel veririm diye düşünüyorum

Tabi senin terciğin o baklavalrı şimdiden yemem deme sen görürsün baklavayı karın kası olarak yapıp sana karin baklavası göstercem ama bir şeyi unutuyorsun rakibim ben değilim schoner
Yok kiz o yenilgiyi coktan kabul etti anca sen kilo alirsan sana yetisirim dedi
Valla sari kizim birgün gözünü bi kapatip acmişin ki yanindayim

Icimizde karatayci kalmadi ya salla sallayabildigin kadar
napiyim kuzum yalan mı fit diil kadın ben önce söyleyene bakarım göbeği var mı diye evet kadının göbeği var ve nebahat çehre gibi fit ve dinç görünmüyor demekki yanlış beslenmiş

Ya diyorum işte ilginç bi metabolizman var zart diye alıyon zurt diyon veriyon
Aaayyy hain planlar ben bayrama 59 olup mezun olup gireyim sonrada oturup baklavanı yiyiyim de görün siz
Ahhh yemee yemee geçen bayram kabak sonrası iki dilim yedim diye alıverdim hemen pis baklava kaka boşver ahahah

Canim haklısın ben cuma cumartesi çalıştım dün izinliydim hafta sonu gorev donusu ve dunde tüm gün yogun bir temizlik işine girdim ben yogun çalışıyorum hafta ici hafta sonu farketmiyor bizde o yüzden sürekli girmeye calisiyorum

istersen aday listesinde bi dene kendini bu hafta sonra listeye geçiş yaparsın
nasıl ayrılmıştın izin alarak mı bi bakıyımda

Ya diyorum işte ilginç bi metabolizman var zart diye alıyon zurt diyon veriyon

Ahhh yemee yemee geçen bayram kabak sonrası iki dilim yedim diye alıverdim hemen pis baklava kaka boşver ahahah
detoks yaptıktan sonra yemeyeceksin önce yiyeceksin sonra detoks yapıp eriteceksin

Döndün mü kuzum eşinin yanından .
dün döndüm canım

istersen aday listesinde bi dene kendini bu hafta sonra listeye geçiş yaparsın
nasıl ayrılmıştın izin alarak mı bi bakıyımda
bi bak canım uzun süre oluyor sanırım ben ayrılalı
aslında diyetisyenle güzel kilo veririm listeyi de güzel etkilerim bence ama yinede sen daha iyi bilirsin :)

dün döndüm canım

bi bak canım uzun süre oluyor sanırım ben ayrılalı
aslında diyetisyenle güzel kilo veririm listeyi de güzel etkilerim bence ama yinede sen daha iyi bilirsin :)
nasıl geçti .
diyetisyene başlamakla doğru karar vermişsin.
çalışıyor musun

Teşekkür ederim, canım. Bende sporcu sütyeni takmaya çalışıyorum her sporda dediğin gibi zıplamayla zarar verdiğini duymuştum üstüne de dar atlet giyiyorum hiçbir hoplama olmasın diye. Kilo verdikten sonra göğüs ameliyatına gitmek gözümde korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…