Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir benim face hesabım yok herhalde artık
sanada alırıkkk
esraa sen bilrisin kızzz. güzel bi plan program yap bize. hafta içi de uyar bana. şölee 14. takım ist şubesi olaraktan felekten bi gün çalalım. olar mııı.

sabah kahvaltısı alemi yapında alın bi kiloları. valla beddua ederim her yediğiniz 3 misli kalori olarak gelsin diye

laa bissürü işim var ebn burda lak lak ediyom. yaa aslı aslında ben daha fazla verdim sanırsam ama sen beni 200 gram vermiş oalrak yazarsan memnun olarım. hafta başında 500 gram vermiştim ama son 2 gündür biraz dengesizdim geri almışımdır.kabul edersen böle. ama etmezsen sabah tartılacam ve acele acelee hazırlarken bavulumu birde buraya yazmakla ve senin kulaklarını çınlatmakla başlaycam güne..yaa istanbula valizde tartı götüren ilk kişi olabilir miyiiimm???? hangisiii

bilmem bi düşünüyüm
bence kilo verirsen sen zaten kendin girersin takıma baktım gelmiyon yazarım 200 gr eksik

peki bu çin macerası nasıl başladı onu merak ettim ben

şöle önce amerikada bi otelde başladı,2 yıl orda çalıştı,sonra aynı otelin avustralya şubesinde 2 yıl şimdide çinde işte 2 yılda bir kademe atlıyo en son türkiyeye gelecek inşllh...

unutmamam gerkenler listeme bakar mısınız allah aşkına..

xls medikal hapımm
sauna kemerim
tartı
laptop
tefbis anket kağıtları(öğretmenler anladı)
pembe maskem
maşa

benim listem
havlu
çocuklara iç çamaşırı
güneş kremi
bebe şampuanı
huggies slimmers
mayo
deniz gözlüğü
simit
kolluk

kızlarr yarın saçlarıma perma yabtırıyorummmm

ayy ne güsel...

yaaa ben napcam tartı işini bursada annemde tartı yok
ezcane yokmu kolu komşu yokmiiiii

sonra çıkmak bilmiyorum almayak bana face

ya ben az önce tartıldım kilo vermemişim kahvaltı bana haram yemek yemek haram bana artık

annem sen geceyi gündüzü karıştırdın herhal. bu saatte tabikine tartılsanda kilo vermiş gözükmezsin

ah be güzelim eşin keşke senin bu konuda üzüldüğünü anlayabilse ama gurbette böyle oluyor işte
annen baban sana kızsada affederler bi şekilde kızlarısın çünkü gönüllerini alırsın

Bende oyle dusunuyorum , kizlariyim gonullerini alirim ins. Sagol yorumun icin..

Evet pirinc lapasiyla 1-2 kilo veriliyor, ama kacamak yapmadan tabi

Evet bu konuda herkez hakli, kaptan da hakli bir sey demiyorum ama ailemden maddi destek alamam , ailemin durumuda belli zaten. Ama ailemin biraz anlayisli olup bana tavir almalari biraz uzdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…