- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.221
sanada alırıkkkbir benim face hesabım yok herhalde artık
esraa sen bilrisin kızzz. güzel bi plan program yap bize. hafta içi de uyar bana. şölee 14. takım ist şubesi olaraktan felekten bi gün çalalım. olar mııı.
öyle olmaz ki
sende word olarak kayıtlı mı canım onu gönder bana mesaj olarak burdan
bizimkiler sunu istemiyor çok şükür
evet olmadı. kız word oalrak mıı? word olarak bissürü şey var da asıl şey slaytta.tamam bekle deneyim.
laa bissürü işim var ebn burda lak lak ediyom. yaa aslı aslında ben daha fazla verdim sanırsam ama sen beni 200 gram vermiş oalrak yazarsan memnun olarım. hafta başında 500 gram vermiştim ama son 2 gündür biraz dengesizdim geri almışımdır.kabul edersen böle. ama etmezsen sabah tartılacam ve acele acelee hazırlarken bavulumu birde buraya yazmakla ve senin kulaklarını çınlatmakla başlaycam güne..yaa istanbula valizde tartı götüren ilk kişi olabilir miyiiimm???? hangisiii
peki bu çin macerası nasıl başladı onu merak ettim ben
unutmamam gerkenler listeme bakar mısınız allah aşkına..
xls medikal hapımm
sauna kemerim
tartı
laptop
tefbis anket kağıtları(öğretmenler anladı)
pembe maskem
maşa
kızlarr yarın saçlarıma perma yabtırıyorummmm
sanada alırıkkk
sabah kahvaltısı alemi yapında alın bi kiloları. valla beddua ederim her yediğiniz 3 misli kalori olarak gelsin diye
kızlarr yarın saçlarıma perma yabtırıyorummmm
bende yaptırmayı düşünüyorum dalgalı saçlarım
ezcane yokmu kolu komşu yokmiiiiiyaaa ben napcam tartı işini bursada annemde tartı yok
sonra çıkmak bilmiyorum almayak bana face
ya ben az önce tartıldım kilo vermemişim kahvaltı bana haram yemek yemek haram bana artık
unutmamam gerkenler listeme bakar mısınız allah aşkına..
xls medikal hapımm
sauna kemerim
tartı
laptop
tefbis anket kağıtları(öğretmenler anladı)
pembe maskem
maşa
ezcane yokmu kolu komşu yokmiiiii
annem sen geceyi gündüzü karıştırdın herhal. bu saatte tabikine tartılsanda kilo vermiş gözükmezsin
annem sen geceyi gündüzü karıştırdın herhal. bu saatte tabikine tartılsanda kilo vermiş gözükmezsin
ah be güzelim eşin keşke senin bu konuda üzüldüğünü anlayabilse ama gurbette böyle oluyor işte
annen baban sana kızsada affederler bi şekilde kızlarısın çünkü gönüllerini alırsın
ohhhh sabahlar olmasın.....hadi git de bi güzel kafa dağıt canım....
prensesçim ben geçen sene bunu denedim ve çok güzel ödem attım.denemek isteyenlere duyurulur:))
canımcım bence yanlış anlama ama kaptan bu konuda çok haklı..ailene en azından bilet konusunda maddi destek verirlerse gelebileceğini söyleseydin.ben olsam çok kırılırdım açıkcası.yanlış anlama ama ailenin yanında kendi değereini düşürme olayı olmuş sanki...dost acı öylermiş canım ama eşin senin değerini de pek düşünmüyor sanki((
ımmm öznurr şeyy ben cıbıl cıbıl tartılıyorum
eczane pek uygun olmaz sanırım
ımmm öznurr şeyy ben cıbıl cıbıl tartılıyorum
eczane pek uygun olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?