- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.001
Canm kesinlikle spor yapmalısın yağ oranın yüksek kas oranin düşük bu kilo kaslı olsa idi rakamlar 10cm aşşağı inerdiŞimdi olctum
Belim 78
Göbek 89
Geçen sene göbeğim 80 lere kadar incelmisti offff
Memnun oldum
İnşallah ulaşırsın hedefine ve hep orda kalırsın
Haklısın canım başlayacağım inşallahCanm kesinlikle spor yapmalısın yağ oranın yüksek kas oranin düşük bu kilo kaslı olsa idi rakamlar 10cm aşşağı inerdihemen yarn spora başla derim canım ben çok uzun zamandr sürekli spor yapıyorum ve diyet boyuda hep sıkı spor yaptm canm şuan benim total olarak kilom senden 3kilo fazla görünüyor ama benim
belim 71
Göbek 81
Şuan 62yim ve 59kiloda ğöbeğim en fazla 78 olur belki 76 olur diye dusunuyorum çümkü 14kiloda göbekten tam 20cm inceldim canım ondan 3 kiloda da gene 5cm incelecek hadi 3cm bile olsa gobek 78 eder 59 kilo için 89çok çok fazla karın yağı nı atmak için diyet şart ama sporda şart aradaki farka bakarmısın mutlaka spora başla spor ile hayalindeki görüntüye ulaşırsın
Gunaydin fistigimGunaydinnnnn❤
Gune ekmeksiz basladim hadi bakalimmm kahvaltimi yaptim eger uyumazsam temizligimi erkenden bitirip spor yapcam
Kahvalti hazirliyorum canim❤
Napiyosun kuzum
GunaydinnnGünaydın kizlarrr
Bugun pazar dimiiiii dogruuuKahvalti hazirliyorum canim
GunaydinnnGünaydın kizlarrr
Canım güzel ölçüler ya kilon gittikçe çok daha iyi olcak ,biraz bel karın hareketleri yap mutlakaKizlar olcundum bu Sabah
Kilo: 62.7
Kol: 28
Gogus: 95
Bel: 72
Simit:85
Kalca: 97
Ust bacak: 55
Alt bacak:35
Aynen canim spora baslamam lazimCanım güzel ölçüler ya kilon gittikçe çok daha iyi olcak ,biraz bel karın hareketleri yap mutlaka
Evet kuzum pazar ama guzelce ettim kahvaltimi kacamak falan yokBugun pazar dimiiiii dogruuu
Şuan kaç kilosun canimAynen canim spora baslamam lazim53 kiloyken kol : 26, Bel: 64, ust bacak 51 di bunlari hatirliyorum. Bakalim kac kiloda ulascam bu olculere
Çok kötü bişeyBaslangic icin cok az spor yaptm anam agladihamlik nasil bisey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?