- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.021
Bankacılık ve finans canım. Bana göre güzel geçti. Gy gk ben onda mahvettim o biraz beni zorlıycak.ucukgenclik sevindim guzel gecmesine, ne mezunuydun?
Bakalim ne kadar gidecekEvet canım başladım
62.7 suanŞuan kaç kilosun canim
Hayirlisi olsun, insallah guzel puan alio istedigjn yerlere atanabilirsinBankacılık ve finans canım. Bana göre güzel geçti. Gy gk ben onda mahvettim o biraz beni zorlıycak.
Evet kuzum pazar ama guzelce ettim kahvaltimi kacamak falan yok
İnşallah benim de öyle gider ya , uçuğun çok güzel gitmişBakalim ne kadar gidecekucuk iyi vermisti 1.400 sanirim
Ohoo gayet gelir senin ölçülerin eskisinden de iyi olur o kiloda62.7 suan
Bayrama kadar biseyler olmasi lazim herkesin bizi zayif gormesi lazim sevklenmemiz icinÇok kötü bişeyben de öğlende falan yapiyim bari totomu eritmem lazım
3 hafta kaldi dimi yaaaBayrama kadar biseyler olmasi lazim herkesin bizi zayif gormesi lazim sevklenmemiz icin
HosbuldummmGunaydin kizlarLuluuu94 hosgeldin aramiza. Ben de amerika magduruyum. Oraya gitmeden once 53 kiloydum orda 62-63 'e fln ciktim. Donmeden once takima girdim. Bu sene ocakta donduk, 58'e kadar dusmustum sonra ev yerlestirme fln derken izne ayrildim. Hop 66 Yani izne ayrilmak iyi degil bence Bikac haftadir takimla guzel kilo veriyorum neyseki. Hedefim 54, boy 158. Boy ve kilomuz yakin sayilir. Siz konusunca Ben de kendimi olctum. Yaziyorum hemen asagiya
KuzuuuuuBaslangic icin cok az spor yaptm anam agladihamlik nasil bisey yaa
Bayrama kadar biseyler olmasi lazim herkesin bizi zayif gormesi lazim sevklenmemiz icin
Evetttt ve bnm bayram hedefime daha 2 kilo var3 hafta kaldi dimi yaaa
Bebegiiiim naparsinnnnHosbuldummm
Sorma canım ya zaten senede bir geliyorum bunuda yiyeyim sunuda derken ipin ucu kaçtı bidaha tutabilene aşk olsun
Seni hatırlıyorum canım arada bir geliyordun ama sohbet etmemistik hiç
Olculerimiz hemen hemen aynı bel ve göbek hariç inşallah beraber basaririz
Kuzuuuuu
Detoksla sporla bence gider3 hafta kaldı aynen ya.. 3 haftada 3 kg verebilir miyim acaba
Gider tabiki niye gitmesin olumlu düşünelimDetoksla sporla bence gidergitmeli
Verirsin kız accik dayan şekersiz unsuz beslen + spor , senle ipsiz ip atlamaya başlayalım mi her gün 100 taneEvetttt ve bnm bayram hedefime daha 2 kilo varbeni gaza getirenler nerdeler
Olumluyum en azindan 57 yi ucundan görürüm diye dusunuyorum bakalim seninde detoks sansin var bn yapamiyorun yap kurtul kilolardnGider tabiki niye gitmesin olumlu düşünelim
Olabilirrr baslayalimm zatrn evde yapilck sporlar sinirli ben varimVerirsin kız accik dayan şekersiz unsuz beslen + spor , senle ipsiz ip atlamaya başlayalım mi her gün 100 tane
Benim de 3 bucuk kilo var ne dusunmusum acaba hedef koyarkenEvetttt ve bnm bayram hedefime daha 2 kilo varbeni gaza getirenler nerdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?