- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.041
Canm şimdiki ölçülerin kilona göre çok çok güzel sen bide simitten ölçmüşsün demekki göbek deliği daha az çıkacak göbek ölçüsünü göbek deliğinden alıyoruz geneldeAynen canim spora baslamam lazim53 kiloyken kol : 26, Bel: 64, ust bacak 51 di bunlari hatirliyorum. Bakalim kac kiloda ulascam bu olculere
Benim de aynıBenim de 3 bucuk kilo var ne dusunmusum acaba hedef koyarken
Spora bende basliyorm bu hafta sabhlari azar azar yapcam hem zinde tutar hem en verimli saat sabah bnce spor icinKalan 3 haftaaa ve benim hedefime 3.9 kilo var. Bu hafta sıkı spor yapmam lazımmm. Spor yapmayınca tartı eksi göstermiyo.
Ben daha az hedef belirlediydim deBenim de 3 bucuk kilo var ne dusunmusum acaba hedef koyarken
Yok fisktik benim ki pazar çalışıyor izini pazartesi sali çarşamba o gunler benim icin daha tehlikeli ama alistim artikEsin evde yok mu kuzu normlde pazarlari baya yeniyo kahvaltida
Aynı benYok fisktik benim ki pazar çalışıyor izini pazartesi sali çarşamba o gunler benim icin daha tehlikeli ama alistim artikpatetes biber kizartmasi aşığı o kadar alismisim ki yapip koyuyorum masaya hic canim da çekmiyor yemiyorum da
Ben yapsam yerim dayanamamYok fisktik benim ki pazar çalışıyor izini pazartesi sali çarşamba o gunler benim icin daha tehlikeli ama alistim artikpatetes biber kizartmasi aşığı o kadar alismisim ki yapip koyuyorum masaya hic canim da çekmiyor yemiyorum da
Olumluyum en azindan 57 yi ucundan görürüm diye dusunuyorum bakalim seninde detoks sansin var bn yapamiyorun yap kurtul kilolardn
Tamam bugünün sporu 100zipzip 20 mekik 10 squatOlabilirrr baslayalimm zatrn evde yapilck sporlar sinirli ben varim
Canım acaba vücudunu kıtlık moduna mi soktun sen?Kızlar moralim çok bozuldu yaaa
Kalorilerimi artk o kadar dusurdum ki yaptgm sporla aldığım kalori birbirini götürüyor buna rağmen tartıda gelişme yok dünde spordan baldırlarım ağrıyarak yattım ve açlıktan da uyuyamadımresmen aç yattım ve açlıktan çok zor uyudum sabaha güzel bir düşüş gelir artk deyip tartıldım sonuç +300 çıldırıcam artık özellikle 2haftadr canım çıktı geçen haftada böyle olmuştu detoks a kadar artı çıkmıştım şimdi gene artı çıkıyor
Kuzu şok yap bide oyle dene cok sevdigin biseyii ye mesela bugun kalorili olsun vucut şasirsin biKızlar moralim çok bozuldu yaaa
Kalorilerimi artk o kadar dusurdum ki yaptgm sporla aldığım kalori birbirini götürüyor buna rağmen tartıda gelişme yok dünde spordan baldırlarım ağrıyarak yattım ve açlıktan da uyuyamadımresmen aç yattım ve açlıktan çok zor uyudum sabaha güzel bir düşüş gelir artk deyip tartıldım sonuç +300 çıldırıcam artık özellikle 2haftadr canım çıktı geçen haftada böyle olmuştu detoks a kadar artı çıkmıştım şimdi gene artı çıkıyor
Mekik nerden ciktiTamam bugünün sporu 100zipzip 20 mekik 10 squat
Canım acaba vücudunu kıtlık moduna mi soktun sen?
Mekik hariç diğerleri o zamanMekik nerden cikti
Katılıyorumm. Vücut alıştı mı acaba bu kadar sıkıyaa. Diyetisyene gidiyordun di mi yanlış hatırlamıyorsamKuzu şok yap bide oyle dene cok sevdigin biseyii ye mesela bugun kalorili olsun vucut şasirsin bi
Anlastik tamamMekik hariç diğerleri o zaman
10tabecik yapalım eğilip kalkiyosun ya sırt dik bı şekildeAnlastik tamamsquat nasi yapiliyodu kac saniyeydi ay unuttum
Aynısı aklıma geliyor ooffTamam bugünün sporu 100zipzip 20 mekik 10 squat
Canım acaba vücudunu kıtlık moduna mi soktun sen?
Haklısın tatlım ama çok korkuyorumKuzu şok yap bide oyle dene cok sevdigin biseyii ye mesela bugun kalorili olsun vucut şasirsin bi
Canim if yapabilirsin. Gunde 8 saat yeme araligi belirle.Eger evdeysen 10- 6, 12- 8 olabilir bu aralikta 2 ana bir Ara ogun yapabilirsin. Sporunu da aslinda en guzel yag yakiminin ac karnina oldugunu soyluolar. Sabah yapsan super olur. Ama halsiz hissederim veya ac karnina yapamam diosan da aksam yemekten 2 saat sonra Yap ya da bikac gun spor yapmaKızlar moralim çok bozuldu yaaa
He durmuyon yani egilince hemen kalkiyon10tabecik yapalım eğilip kalkiyosun ya sırt dik bı şekilde
Evet o da olabikir spora ara ver bugunde ye biseyler beni dinleAynısı aklıma geliyor ooffkeşke listede olmasaydım bende artk senin gibi mezun devam etmek istiyorum yoksa ilerleyemem
Haklısın tatlım ama çok korkuyorumya iyice +lar fırlarsa zaten ya gitmezse korkusu beni mahvetti ondan listede olmak istemiyorum artk stres yapıyor bana aslında yeni patates detoksu yaptm vücuda 2gun karbonhidrat ve nişasta yüklendi yani zaten şuan şaşırması gerekliydi o şaşırcağına tartı şaşırdı acaba tartı bozuldu mu gece geç saate kadar spor yaptm ondan gene vücut mu şişti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?