Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Katılıyorumm. Vücut alıştı mı acaba bu kadar sıkıyaa. Diyetisyene gidiyordun di mi yanlış hatırlamıyorsam blonde ambition şaşırtmak mi lazım acaba
Canm şaşırtmak için daha yeni detoks yaptm diyetisyen e gidiyorum ama son zamanlar listeyi hiç uygulamadım ondan kontrolde girmedim ve şuan onun verdiği listenin yarısını yiyorum iştahım da gitti ama bodrum dönüşü artk giderim hem yağ/kas kontrolü ne hemde liste için diyetisyene gidicem çarşamba bodruma gidiyoruz belki 60 olurum ada en kötü 61lerde olurum diyordum ama hala 62yim

Şimdi tatilde yaptığın sporlar değişecek. Yemekler de değişcek. Sen dikkat edicem diyorsun zaten ama evde yediğinin tıpkısının aynısı olmıcak. Yine de vücut değişikliğe uğrayınca tatilden eksiyle dönersin belki dd

Evet o da olabikir spora ara ver bugunde ye biseyler beni dinle
Önce B Baharyagmuru35 e sonucu sormak lazım malum kendisi dün bir kalıp çıkolatayı kalıbıyla bir tamamen yemiş vücut iyi şaşırmıştır ben yulaf ve süt ile kahvaltı yaptm sonra bir kahve içtim ve kondisyon bisikletime oturdum hala sürüyorum 1saate yakalıycam yine bağımlılık olmuş bende

Liste beni de çok stres yaptı son zamanlarda bende mezun oldum hedefin kaçtı canım belki sende mezun olursun haftaya
Tek başına gitmek daha iyi aslında , sen çok spor da yapıyorsun yağ Yakip kas yapmış olabilirsin

Evet canım bende aynısı düşünüyorum kesinlikle orda güzel verip gelicem ama gitmeden de bari 1kilo daha verse idim yada yarım kiloyuda razıydım 61ler göründeydi bari ordanda 60la dönme şansım olurdu acaba ya dün birden düşer mi vücut önce şişip sonra atıyormuş yağı yağ atmak için bugün şişmiştir inşallah nolur nolur öyle olsun

E hic soz dinlemiyosn sen yapma dedik

Canm basladigimdan beri genelde onu yapiyorum herkesde hep tavsiye ederim hala da if deyim zaten aksami erken kesip kahvaltiyi da geç yiyorum 16/8 if aralığından daha uzun süre açlık yapıyorum genelde o şekilde de bu sporları yapıyorum canm bünye olarak beni açlık orucu bile zorlamıyor onuda yaptgm oldu su yetiyor o şekilde sporda yapabiliyorum ama artk vücut bu kadar kilo atınca yavaşladı

O zaman iskender diyorum. Ben de benzerini yasadim. Bi ogun iskender yedim ve kilo verdim o gun bide spor yapma bikac gun herkes soylemis ama. Bugun pazar bir ogun cheat meal diyorlar ( aldatma ogunu gibi bisey olur heralde) ondan yap bence . Spor icin de pazartesi Bos, sali spor carsamba spor hafif, persembe kesinlikle bos yapabilirsin. If yapiosan bide 3 ana 3 Ara yapabilirsin. Mantik vucudu ters kose yapmak zaten. Ne yapiosan Tam zittini yapmak.

Evt canım ondan listesiz gitsem daha iyi dediğin gibi benim spor ve daralma üzerine ilerleyişim de zaten listede olmamak daha uygun artk yağ daha az gidiyor ve gene kas da arttır aradaki fark yok denecek kadar az oluyor bide arada kaslar şişiyor oda tartıda artı oluyor vs. Bide ben stres olup iyice yağ atılımını engelliyorum artk çıkmam şart benim için daha iyi olucak bunu anladım bende senin gibi liste dışı devam edicem ama sadece bir iki hafta daha sabretmem lazım ❤ bu cuma ki kiloma göre toplamda listede 13.5 kilo verdim ve 1 kilo daha verirsem mezun olabiliyordum canım ama o 1kiloyu bu hafta da veremem bari cumaya 500grm gitse bir sonraki hafta bodrum dönüşü mezun olabilirm

Ooff canım iskender çekti şimdi bak yedirceniz illa ama yarın iyece yükselip 63çıkarsam sorumlu sen ve kaptinn

Ooff canım iskender çekti şimdi bak yedirceniz illa ama yarın iyece yükselip 63çıkarsam sorumlu sen ve kaptinn
Erken ye biraz sonra bisey yeme 5 gibi mesela ama kizartma fln degil iskender gibi kalorili ama besin degeri acisindan dengeli bisey olsun sirf karb fln olmasin , guven bize bisey olmaz bide spor yapma demismiydim

Erken ye biraz sonra bisey yeme 5 gibi mesela ama kizartma fln degil iskender gibi kalorili ama besin degeri acisindan dengeli bisey olsun sirf karb fln olmasin , guven bize bisey olmaz bide spor yapma demismiydim
Ona geç kaldınız ama normalde en az 1saat bisiklet yapıyorum bazen 70 yada 80dk sürüyorum sonra üstüne öbür sporlar ama busefer öyle dediniz diye 45.dakikada bisikletten indim başkada spor yapmadım canm bisiklete oturmadan önce 600zıplam yapmsdim bide okadar daha saatte cok erken zaten sabaha kadar kaslar iyice dinlenir başka spor yapmam bugün

Tamam o zaman, ne yiyecegine mi karar versek o daha zevkli

Aynen canım hem daha rahatlarsın zaten sana 58 kilo çok iyi gider daha da vermeme gerek yok korusan yeter şuan bile çok düzgün çünkü fiziğin belki cumaya birden gider kilon çok iyi kilo vermişsin bu zamana kadar

Mavi95= 600+182.5+40+231.5+411
yellow girl= 520+180+100+402.5+305+200+210
Buki_89=
cakilinannesi=200+370+395+430+180
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5+150+245 antiaging=220+225+125+250+190
Dlrykc= 105+135+392+402+434+292
SchonerDuft= 66+215

Sağol canım yaa çok güzel morel verdin ❤ inşlh zaten 1.5 daha atınca giden tam 15kilo olmuş olucak ❤ aynen belki de cumaya güzel bir düşüş olur az daha sabredeyim acil düşüş görmek istedikçe insan stres oluyor beklemek lazım

15kg ile kapanışı yaparsın belkide biraz sabret ve cumaya kadar hiç tartilma bence, ben de öyle yapicam. Çok tartilmak da strese sokuyor insanı çünkü kilo gidince bizim gibi az kilo kaldığında yag kitlesi birden suyla beraber atılıyor ve düşüş oluyor,şuan yağlar hacim kaybetmek istemediği için şu tutmuş olabilir ve biraz daha sabredersek hem yağ hem su kaybetmiş oluruz sen zaten kas da yapmissindir,cumaya kadar sana da sürpriz olsun cnm mezura ile ölçü aldın mı hiç değişim var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…