- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.161
Görülür derecede fark varSon halim
İlk fotoda icimde korse vardi nisanda fln cektiydim galiba tam hatirlamiyorum
O zmn pek yerlerken yanlarında durmaTek basina olunca oyle oluyo insana bi halsizlik bi umursamazkk cokuyo
Ben dayanamam ya iradem o kadar kuvvetki ddgil
Nasıl oldun mavicim. Geçmiş olsun.Kizlar dolmustayim eve gidiyorum çok kötüyüm mide bulantısı karin ağrısı başladı. Yemeği yiyip 1 saat sonra çıktım spora ondan oldu sanrm çok kötüyüm
Dip geldiği zaman çok fark kalırsa huzursuz olmayın sonra aralara ışıltı gibi attırsanız.Açıkladığın için çok sağol canım ben hiç boyatmadım beyazlar çıkıyor artık doğal kızıl rengi ilgimi çekiyo şuan rengim koyu kumral gibi şu eklediğim resimdeki hale döndürmek kolay yada kullanışlı olur mu sence
Bugün 2.gun de bitti 61.9dum en son bakalım kaç oldum canım bende merak ediyorum. Yarın mi tartilsam yoksa2 günlük geçiş dönemi de bitip toplu mu tartilsam acabaKızlar o kadar çok Yoruldum ki.
aypare ackerman detox sonrası kaç kilo vereceksin şimdiden bende merak ettim canım.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlısı olsun hakkındaİnşallah canım. Teşekkür ederim
kendi rengim böyle kızıl ışıltı olur mu ki aralara karamel filan daha uyar heraldeDip geldiği zaman çok fark kalırsa huzursuz olmayın sonra aralara ışıltı gibi attırsanız.
Bilmiyorum ya bana hic fark yok gibi geliyoGörülür derecede fark var
Bu konuda kendini boşa üzüyorsun ve bosuna dolduruyorsun canim ,esin dün seni de götürmüş haa seni götürmez hep kendi gezer o zaman sonuna kadar haklısın, o nedenle hepimizin eşleri disinda güzel vakit geçirdiği zamanlari olmalı benceMoralim.cok bozuk eşim oh mis aquaparka gtmis eyleniyor ben evde yapayalnız hemde bütün gün . Bi de kilo çok.cikti . Istahim kActi npcm tüm gün ben tek başına pazar olunca dahada üzülüyor insan
kuzum acaba bugün bi tık yüksek kalorili mi yesen acaba (tabi yüksek kaloriden kasıt B Baharyagmuru35 gibi bir tüm çikolata değil tabiKızlar moralim çok bozuldu yaaa
Kalorilerimi artk o kadar dusurdum ki yaptgm sporla aldığım kalori birbirini götürüyor buna rağmen tartıda gelişme yok dünde spordan baldırlarım ağrıyarak yattım ve açlıktan da uyuyamadımresmen aç yattım ve açlıktan çok zor uyudum sabaha güzel bir düşüş gelir artk deyip tartıldım sonuç +300 çıldırıcam artık özellikle 2haftadr canım çıktı geçen haftada böyle olmuştu detoks a kadar artı çıkmıştım şimdi gene artı çıkıyor
günaydın canım nasıl gidiyor diyete alışabildin miGünaydın kızlar
cuma sorun vardı zor yayonladım listeyi canımGünaydın kızlar nasılsınız cuma dan beri giriyorum bakıyorum tam yazacam gönderecem siteden atıyor bakım çalışması varmış sanırım nasılsınız
Toplu tartıl canım. Bu sabah tartılcan dimi?Bugün 2.gun de bitti 61.9dum en son bakalım kaç oldum canım bende merak ediyorum. Yarın mi tartilsam yoksa2 günlük geçiş dönemi de bitip toplu mu tartilsam acaba
Çok güzel parlak bir ışıltı atsınlar bence kızıl tonlarında çok güzel durur. Hatta hiç boyatma sen direk saç maskesi yap. İçine biraz papatya yağı ya da suyu kat hazırla çok güzel rengikendi rengim böyle kızıl ışıltı olur mu ki aralara karamel filan daha uyar heralde
Ya da biraz daha beyazların artmasını beklicem dipten boyamak için bilemedim şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?