- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.181
Babam gibi sürekli soru soruyor tel elimde iken sonra bırak şunu diyor.cuma sorun vardı zor yayonladım listeyi canım
bende hiç giremedim hafta sonu eşim ne zaman telefonu elime alsa bıraktırdı (kk ya sinir oluyor)
kk yı biliyor mucuma sorun vardı zor yayonladım listeyi canım
bende hiç giremedim hafta sonu eşim ne zaman telefonu elime alsa bıraktırdı (kk ya sinir oluyor)
canım patates detoksu nasıl sonuç verdiBabam gibi sürekli soru soruyor tel elimde iken sonra bırak şunu diyor.
1400 toplamda gitti canım. Hafta sonu +1 yapmıştım. Cuma gününe göre 400 gr gitmişti. Birde iğnelerimi vurdurmadım onlar iştahımı açıyor şişiriyor diye şimdi normal ama sürekli WC de oluyorsun. Hatta ben cumartesi öğlene kadar WC taşındım. Güzel sonuç verdi.canım patates detoksu nasıl sonuç verdi
Yok canım alışamadım ama azar azar yapıyoruz biseylergünaydın canım nasıl gidiyor diyete alışabildin mi(ay benimki de srou diyete alışılırmı hiç )
Tartildim canımToplu tartıl canım. Bu sabah tartılcan dimi?
viks i çtlaklar için kullananlar var hiç duydun muBu hafta bir şok daha yapıcam bağırsağı boş bırakıcam tüm gün yürücem sadece sıvı tüketicem hem o dinlensin. Şişliğim gitsin diye ödem atıcam. Hafta sonu sınav yol çok yordu beni bir de adet oldum onunda şişliği var gitmesi gerek. Bayrama zaten az kaldı. Streç sarma vicks yöntemleri düşünüyorum sevgili basenlerime
Onu bilmiyorum. Hmm iyi o zaman çifte fayda olacak.viks i çtlaklar için kullananlar var hiç duydun mu
Oooo harika değişim çok farkediliyor bence aynen devam canımSon halim
İlk fotoda icimde korse vardi nisanda fln cektiydim galiba tam hatirlamiyorum
canım biraz geç kapatsak olur muGünaydın kızlar Spor puanı nı bildirmeyenler varsa son paylaşımı alıntılayıp puanlarını eklesinler listeyi kapaticam
bayıldımmmm harikasınGünaydın kızlarrrrr.
Cuma 76.3idim
Bugün 75.6 olmuşum.
Fark 700grgelişme gösteriyorum bence bu p.tesi de +1 bekliyordum. Ve hala regli olmadım, sinir olmaya başladım. Doğumdan sonra düzene girmişti reglim son birkaç aydır bozuk. Hala 1 yılı doldurmadığım için düzensizlik normal mi acaba
Teşekküt ederimm. Evettt buraya geldiğimden beri 9.1 kilo verdim 34 gün oldu. Ama benim için aslında 35 gün ve tam -10 kilodayım aslında.bayıldımmmm harikasın
verdiğin emek gerçekten takdire şayan
şaka maka geldiğin dün gibi ama 10 kilo olacak verdiğin kilo
Yalan atmaa bünyamııiinnnOooo harika değişim çok farkediliyor bence aynen devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?