- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.141
Açıkladığın için çok sağol canım ben hiç boyatmadım beyazlar çıkıyor artık doğal kızıl rengi ilgimi çekiyo şuan rengim koyu kumral gibi şu eklediğim resimdeki hale döndürmek kolay yada kullanışlı olur mu senceCanım ben açık yoğun bakıra bakır yoğunlaştırıcı koyuyorum bir de. 6 haftada 1 boyuyorum. Biraz akıyo ama çok da değil. Hem kullandığın boyayla alakalı hem de atıyorum saçını oryalle açtıysan boya kesinlikle durmuyor. Ben bu renge siyahtan döndüm. Mecbur açtırdım ve 2 hafta zor dayanıyordum boyamamak için resmen sarıya dönüyordu rengi. Şu an tamamen kendi saçıma yaptığım için 6 hafta rahatsız etmiyor. Kızıl da kullandım bu arada. Onu da 6 haftada 1 boyuyordum ama ilk bir hafta çok güzel kalıyordu sonra açılıyordu hemen rengi maalesef. Sen hangi renk istiyorsun?
Hee tamam tranbolin jeton şimdi düştü :)Bildiğin tranbolinin üstüne çıkıp zıplıyorsun
İyi hos gobegim selami varbayaa bayaaa fena yani gitmick diye korkuyorm
Maşallah canım baya toparlamissin biraz spora ağırlık verdinmi bir iki aya dum düzSon halim
İlk fotoda icimde korse vardi nisanda fln cektiydim galiba tam hatirlamiyorum
Hee tamam tranbolin jeton şimdi düştü :)Bildiğin tranbolinin üstüne çıkıp zıplıyorsun
İyi hos gobegim selami varbayaa bayaaa fena yani gitmick diye korkuyorm
Maşallah canım baya toparlamissin biraz spora ağırlık verdinmi bir iki aya dum düzSon halim
İlk fotoda icimde korse vardi nisanda fln cektiydim galiba tam hatirlamiyorum
Rica ederimm. Benim saçım da koyu kestane normalde. Dediğim gibi ben zorlanmıyorum hiç. Ve saçı boyadıkça da renk çok güzel oturuyor. Hatta beni genelde doğal kızıl sanarlar kaşlarımı da boyuyorum çünkü. Çok doğal güzel bir renk attığın foto da. Yalnız dediğim gibi markasına dikkat et aynı rengi arkadaşım da kullanıyor. O sürekli farklı marka alır rengi sürekli değişir. Sevdiğin rengi bulunca aynı marka aynı numara almak demek. Aynı numarayla farklı oksidan bile kullanmak rengi değiştiriyor çünkü. Şu akşam yemeği faslını atlatayım. Fotoğraflarımdan atarım sana daha net görmüş olursun boyamayınca nasıö oluyo vsAçıkladığın için çok sağol canım ben hiç boyatmadım beyazlar çıkıyor artık doğal kızıl rengi ilgimi çekiyo şuan rengim koyu kumral gibi şu eklediğim resimdeki hale döndürmek kolay yada kullanışlı olur mu sence
bende ilk görüşte doğal sananlardanımRica ederimm. Benim saçım da koyu kestane normalde. Dediğim gibi ben zorlanmıyorum hiç. Ve saçı boyadıkça da renk çok güzel oturuyor. Hatta beni genelde doğal kızıl sanarlar kaşlarımı da boyuyorum çünkü. Çok doğal güzel bir renk attığın foto da. Yalnız dediğim gibi markasına dikkat et aynı rengi arkadaşım da kullanıyor. O sürekli farklı marka alır rengi sürekli değişir. Sevdiğin rengi bulunca aynı marka aynı numara almak demek. Aynı numarayla farklı oksidan bile kullanmak rengi değiştiriyor çünkü. Şu akşam yemeği faslını atlatayım. Fotoğraflarımdan atarım sana daha net görmüş olursun boyamayınca nasıö oluyo vs
Yok beee nerde o eski bennn dümdüz karnimi özledim vallaHee tamam tranbolin jeton şimdi düştü :)
Maşallah canım baya toparlamissin biraz spora ağırlık verdinmi bir iki aya dum düz
Öyle deme canım ben inanıyorum bende çok özledim dum düz karnı olanlara ayrı bı gicigim burdan itiraf ediyorum :)Yok beee nerde o eski bennn dümdüz karnimi özledim valla
Öyle deme canım ben inanıyorum bende çok özledim dum düz karnı olanlara ayrı bı gicigim burdan itiraf ediyorum :)
Boşver sen dışarıya kapat gözlerini ağzını tüm isteklerini . Yememenin sonucu daha güzelAy cok korkuyorum yurt disindan misafirler geliyo simdi kim bilir neler yencek icilcek karsimda
İnsallah basarabilirim ya yemeyi cok seviyolar cok fazla bi arada olmamam lazimBoşver sen dışarıya kapat gözlerini ağzını tüm isteklerini . Yememenin sonucu daha güzel
Miden naail oldu canim gectiyse biraz spor yapabilirsin aslindaBirşeyler yapmazsam ilk 3 e bile giremeyeceğim bu sefer spordabelki ip atlar bseyler yapar son dkka girerim bakicaz
Geçti cnm Sagol . Yapasım var ama hiçbirşey yapasım da yok gibi bi saçma cümle kurmuş olucam ama şuan tam da oyleyimMiden naail oldu canim gectiyse biraz spor yapabilirsin aslinda
Olsan bile beyinde bitiyor canım . Bana en sevdiğim şeyleri ye diye zorlayıp gözünün önünde kaç kere yediler kokusu dahi burnuma geldiği halde yemedim . Yaparsınİnsallah basarabilirim ya yemeyi cok seviyolar cok fazla bi arada olmamam lazim
Tek basina olunca oyle oluyo insana bi halsizlik bi umursamazkk cokuyoGeçti cnm Sagol . Yapasım var ama hiçbirşey yapasım da yok gibi bi saçma cümle kurmuş olucam ama şuan tam da oyleyim
Ben dayanamam ya iradem o kadar kuvvetki ddgilOlsan bile beyinde bitiyor canım . Bana en sevdiğim şeyleri ye diye zorlayıp gözünün önünde kaç kere yediler kokusu dahi burnuma geldiği halde yemedim . Yaparsın
İnşallah canım. Teşekkür ederimHalkında hayırlısı olsun canım emeklerim boşa çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?