- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.501
Kiz sende baya hızlı veriyorsunhe
Yardira yardira gidiuosun hedefeVallahi tereddütle yazmıştım. İnşallah böyle devam eder
Boyle daha guzel oldu fistik yiyen cezayi çekecekcanım spor cezası olmayacak
yellowun dediği gibi bazıları için spor ceza olmuyor zevk meselesi
mesela şekere yüklenildi o gün bi kaç gün şeker tüketmeme cezası
yada senin gibi ekmekleri lop lop götürenler için 2 gün karbonhidrat almama cezası gibi
devam edene kadar aynen böyle devam canımVallahi tereddütle yazmıştım. İnşallah böyle devam eder
ramazan başında aldım sonunda daha bi kaç tane vardı öle diyim sana1 ay mi e onuda yeme mademben soylemiyim ne kadar yiyorm ama bakayim cumaya kadar yemicem gitcek mi
Dene bakalim belki seversin ben biraz daha bilerek bekletiyorumay o ekmek yumuşacık o halini daha çok seviyorum o nedenle dolaba koyuyorum, ama bi kısmınıda senin dediğin gibi yapabilirim
Ben temizimay kızlar itiraf ediyorum bende hafta sonu 100 ml kadar kola içtim benim cezamda 2 hafta kola içmemek olsun
(ay 2 çok oldu düzeltip bir yaptım)
isteyince ve hedefe kitlenince veriyorum canım ama benim sorunum hızlı almakKiz sende baya hızlı veriyorsunhe
bende 400 eksideyimBen temizimbulasmadim birseye cumaya gore de 500 gr eksideyim
akşam atıyım canım bakalım hafta sonu almıştımDene bakalim belki seversin ben biraz daha bilerek bekletiyorumdaha kitir oluyor.
Denedigin de çözülür cozulmez alirsan belki yumusak kalir
Eksiye düsür ekmegidevam edene kadar aynen böyle devam canım
duraklama hepimiz yaşadık sen inşallah onuda çabuk atlatırsın
ramazan başında aldım sonunda daha bi kaç tane vardı öle diyim sanadiyete başlıcam dediklerim ekmeği kıs verirsin diyorlar, ya benim hayatımda olmayan bişeyi nasıl kısayım o nedenle senin hayatında ekmek fazlaca yer teşkil ettiği için kıstığın zaman illaki vereceksindir.
bu arada yediğin umarım beyaz ekmek değildir
Benimde ekmekkkbende 400 eksideyim
ama temizlik yaptım içim yanmış eşimde pıtttt diye açılma sesi var ya onun işte o sesi çıkartınca dayanamadımbenimde zayıf noktam kola
Bugünkü hariç olsa yemiş bulundum (3 yk pilav ama ekmek yok, 2 çatal kıbrıs tatlısı). 2 gün karbonhidrat 50 gr geçmeyeceğim. Hemen kalori cetveline bakıp menü hazırlıyorum.o zaman 3 kişinin cezasını ben veriyim 3 ü aklımda kalmış çünkü
B Baharyagmuru35 canım sana dediğim gibi cumaya kadar şeker tüketmeme cezası
A antiaging sende nutelları götürdün ayrıca triliçeyide o nedenle sanada cumaya kadar şeker tüketmeme cezası veriyorum, pirinç pilavını da nerdeyse hergün tükettiğin içinde 2 gün karbonhidrat tüketmeme cezası veriyorum
@Dlrykc ne kadar artık evde makarna bitti desendesende yediğin makarnaları eritmek için 2 gün karbonhidratsız beslenmeni istiyorum
Ha gerçi yazıyormuş profilinin yanında ins olucaz cnm ben de ilk 69 sonra 65 64 filanO kadar değillllhedefim 50 kuzum
her gün 2-3 çatalda olsa bi tatlın muhakkak oluyor canımBugünkü hariç olsa yemiş bulundum (3 yk pilav ama ekmek yok, 2 çatal kıbrıs tatlısı). 2 gün karbonhidrat 50 gr geçmeyeceğim. Hemen kalori cetveline bakıp menü hazırlıyorum.
Benim de zaafım tatlı. Sütlü tatlıyı bırakayım dedim şerbetli tatlı ya da pilava sarıyorum bu kez de.
şakaaaaBenimde ekmekkkgunde 1 ekmegi belki daha fazlasini yedigim oluyordu
demeeee bu fırsatı değerlendirmem lazımHarikasın kuzum yanıma gelicen kesin ben yerimde saymaya başladım gene
Tatlım benim de zaafım tatlı ama bıraktım . Türk kahvesi ve sekersz granül sütlü nescafe çok güzel bastırıyor . Hiç yemiyorum . Zaten tatlıdan kilo aldim cikolata bitirdi beni . Krize girdim ağladığım oldu canım ilk zmnlar çok istedi ama yemedim şimdi öyle aramıyorum nadir de olsa bi iki kare yiyorum bastırıyor.Bugünkü hariç olsa yemiş bulundum (3 yk pilav ama ekmek yok, 2 çatal kıbrıs tatlısı). 2 gün karbonhidrat 50 gr geçmeyeceğim. Hemen kalori cetveline bakıp menü hazırlıyorum.
Benim de zaafım tatlı. Sütlü tatlıyı bırakayım dedim şerbetli tatlı ya da pilava sarıyorum bu kez de.
Ayy yaziyi gorunce insallah bana yazmamistir nasi okurum diye gecirdim icimdenTatlım benim de zaafım tatlı ama bıraktım . Türk kahvesi ve sekersz granül sütlü nescafe çok güzel bastırıyor . Hiç yemiyorum . Zaten tatlıdan kilo aldim cikolata bitirdi beni . Krize girdim ağladığım oldu canım ilk zmnlar çok istedi ama yemedim şimdi öyle aramıyorum nadir de olsa bi iki kare yiyorum bastırıyor.
Karpuz, üzüm, siyah erik , muz , şeftali , kayısı ,kiraz az az yiyebilirsin . Ne güzel meyveler var birbirinden lezzetli ve tatlı.
Kendi kendine bahaneler yaratma kendini kandırma canım . Yemiycem diye karar verirsen yemezsin . Diyeti iyi yapamıyorsun bunlar yüzünden . Bakıyorum hergün bi zararlı şey illaki listende oluyor . Bu şekilde kendine işkence ediyorsun . Kilo verme olayı çok yavaşlıyor . 3 hafta önce eşimin akrabaları pikniğe çağırdı yanimda cips , dondurma , biskuvi , çerez , kek hepsini yediler burnuma koktu çatladım valla orta yerimden morardım ama hiç yemedim . Bir tane yersem devamı gelir diye yemedim kendini biliyorsan bir adet yedikten sonra almam diyorsan ara da nadir de olsa yiyebilirsin . Geçen yine misafirlikte kek almışlar olala marka çok güzel koktu ama yemedim . Zorla kola ikram ettiler caktirmadan döktüm. Ben salak miyim o kadar spor yapmışım ayıp olmayacak diye o şekerli şeyi icip bütün emeklerimi çöpe aticam dedim . . Ayrıca ben de diyetin ilk ayinda tatlandiricili diyet tiramisu, sütlaç , irmik tatlısı yapıp yerdim onlarda yavaşlattı . Artık hiç yapmıyorum . Birde vücut diyette şeker yemedigin için enerji almadığı için zararlı karbonhidratlardan depodakini kullanıyor. Ama yersen şekerli şeyleri sütlü tatlı da olsa depoya gerek kalmıyor o yüzden yaglar erimiyor .
Bir adam deney yapmış 60 gün 40 kaşık şeker alacak şekilde gıdaların içindeki şeker ama tabi ve yine yağsız diyet beslenip spor yapacak şekilde günlerini geçirmiş . Hergun ama 40 kaşık şeker değerinde gıdalardan mısır gevreğinden vs şeker alip yağsız sebzeyle beslenip hergün ağır cardiolar yapmış ve 60 gün sonunda adam 8 kilo aldı göbeği 13 cm kalınlaştı sanirim rakamlar tam olmayabilir ama karaciğerinde hafif yağlanma başladı. Doktorlar sok oldular hayatımda ilk kez 2 ayda baslayan karaciger yağlanması gorduk dediler.
Sekerin yaptığı adama çok kötüydü . Adam 2 ay sonra Sekersz hayata dönüş yapmak için adim attı benim.gibi krize girdi böyle sınırlıydı morali bozuktu cani çok tatlı istiyordu ama 3li2 3 haftada istek azaldi normal sağlıklı yasamina döndü .
Şeker gerçekten düşman . Kilo artisinin yağ artışının en büyük sebebi .
Sütlü , şerbetli ne olursa olsun zararlı ve ben kendi üzerimde zor da olsa denedim öğrendim kilo vermeye engel .
Ne zaman tamamen tatlıyı şekeri kessem kilolarim takır takır gitti . Kesmeyip az da olsa yiyip spor yapsam da gitmediğini gördüm .
O yüzden kendi kendine bi karar vermelisin . Mesela haftada 1 kez yemek yerine 3 haftada 1 kez ye . Emin ol şekerli yemezsen karnın daha az acikacak. Canin hiç tatlı istemeyecek, iraden güçlenecek. Sütlü tatlı ya da cikolata hiçbirine ihtiyacimiz yok . Millet yerse yesin bosver bizim vücudumuz güzel olacak onlar yiyedursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?