Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

75barajı bile kırıldı sıra 70i de yok edip 69yazinca çok motive olacaksın canım 6lı kilolara geçince ohh bee diyip bir çok kıyafetede tekrar girmeye başlayıp 5li rakamlara mutlulu koşacaksın bu hızla bayram da 69 olursan şaşmam bebek emziresim geldi

Valla kuzum dünden bugüne 700gr nasıl gitti anlamadım ben de. Akşam yatmadan 30dk kardiyo yaptım sadece.

Sanırım gerçekten emzirmenin gücüü. eylül sonuna şöyle 65 63 olsam ne güzel olur

Tamam canım sadece yoğurt tüketicem zaten karnım çok tok. Bu ekmek ölçülerime etki etmez dimi yaaa yarın da süt ve fındık yicem sabah öğlen çorba tavuk akşam da yoğurt yumurta olur dimi

o işi blonde ambition halletti saolsun
kuzum çakıl her gün menü paylaşıyor 1 haftasına komple bak ve örnek bi menü oluştur kendine ve onu uygula, kilolarınız yakın olduğu için sende de ona yakın etki gösterir.
çakıl yeni çayılır diyecem 1 ay oldu çokta yeni değil diyette ama senden yeni olduğu için daha hızlı verebilir

Ekmek yaaa hic doymuyorm su bi kac gundur hala +500
ahaha nasıl bilmişim
doymama bende de başladı yatarken yarım dilim tam bugday ekmeği yedim sonra başımı yastığa koyunca ne alaka ekmek yiyosun diye 10 dk uyuyamadım ekmeksiz bi yaşamım var diyebilirim, 1 paket chia tohumlu tam bugday ekmeği alıyorum dolaba koyup 1 aya yakın yiyorum bi gün zehirlenecem

Saglikla kavussun bebisine insallah kuzum ellerine sağlık

Ben buzluga atiyordum tubim kitir kitir da severim yiyecegim zaman cikarip tost makinasina koyuyordum hemen cozuluyor hemde sicak ve kıtır oluyor

1 ay mi e onuda yeme madem ben soylemiyim ne kadar yiyorm ama bakayim cumaya kadar yemicem gitcek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…