- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.481
75barajı bile kırıldı sıra 70i de yok edip 69yazinca çok motive olacaksın canım 6lı kilolara geçince ohh bee diyip bir çok kıyafetede tekrar girmeye başlayıp 5li rakamlara mutlulu koşacaksınKızlar regli oldummm. Sabah tartıldım 74.9a düşmüşümm. Ama yarın artı görür müyüm bilmiyorum. Ben sadece diyetteyken tartılıyorum çünkü. Diyet harici resmen saklıyorum tartıyışansıma da hep reglinin 1 ya da 2.günü başlamış oluyorum. O yüzden ne kadar şiştiğimi bilmem hiçç. Güzel beslenicem bugün spor da yapıcam. Bakalim yarın ola hayrola
Valla kuzum dünden bugüne 700gr nasıl gitti anlamadım ben de. Akşam yatmadan 30dk kardiyo yaptım sadece.Ben dedim çakıl 74 e düşecek diye geçen hafta 77 idi bu hafta 74 bak görtugbaFB en dişli rakibi benim rakibim yapmışsınız beni solladı puhaha . Valla nasil yapıyorsun çözemedim cidden çok hızlı kilo veriyorsun cnm tebrikler süpersin maşallah ❤❤
Valla müthiş cnm darısı başıma sen mezun olurken ben el salliycam valla bu gidişle öyle olucakValla kuzum dünden bugüne 700gr nasıl gitti anlamadım ben de. Akşam yatmadan 30dk kardiyo yaptım sadece.
Sanırım gerçekten emzirmenin gücüü.75barajı bile kırıldı sıra 70i de yok edip 69yazinca çok motive olacaksın canım 6lı kilolara geçince ohh bee diyip bir çok kıyafetede tekrar girmeye başlayıp 5li rakamlara mutlulu koşacaksınbu hızla bayram da 69 olursan şaşmam bebek emziresim geldi
O kadar değillllValla müthiş cnm darısı başıma sen mezun olurken ben el salliycam valla bu gidişle öyle olucakhedefim kaçtı?
Tamam canım sadece yoğurt tüketicem zaten karnım çok tok. Bu ekmek ölçülerime etki etmez dimi yaaaKarbonhidrat çok yüksek olmuş ondan Akşama sıfır karbonhidrat yapmalısın sıfır karbonhidrat da sebze bile almamak demek sebzelerde de iyi derce karbonhidrat var özellikle domates vs. De yani salata bile yeme bence çorba=1dilim ekmek tir mesela yani canm
saf protein yapmalısın=tavuk,balık,yumurta,yoğurt,yeşillik(maydonoz,roka,tere Vs.)
bunlaradan 1akşam saf protein dukan menüsü gibi yap yani süt bile kullanma bugün .
Etmez cnm korkmaTamam canım sadece yoğurt tüketicem zaten karnım çok tok. Bu ekmek ölçülerime etki etmez dimi yaaayarın da süt ve fındık yicem sabah öğlen çorba tavuk akşam da yoğurt yumurta olur dimi
canım yellowun dediği mantıklı sen fırında tavuk ye bence ama yoğurtsuzTamam canım salatalık ve yoğurt yiyeyim
Bence ağustos sonunda olursun cnm.Sanırım gerçekten emzirmenin gücüü.eylül sonuna şöyle 65 63 olsam ne güzel olur
Ekmek yaaaharikasın
sen ne kaçamağı yaptın ben kaçırmışım
o işiBen dedim çakıl 74 e düşecek diye geçen hafta 77 idi bu hafta 74 bak görtugbaFB en dişli rakibi benim rakibim yapmışsınız beni solladı puhaha . Valla nasil yapıyorsun çözemedim cidden çok hızlı kilo veriyorsun cnm tebrikler süpersin maşallah ❤❤
Etmez cnm korkma
Tamam o zaman canım öyle yapayimcanım yellowun dediği mantıklı sen fırında tavuk ye bence ama yoğurtsuz
sen de sporla verenlerdesin kuzumValla kuzum dünden bugüne 700gr nasıl gitti anlamadım ben de. Akşam yatmadan 30dk kardiyo yaptım sadece.
ahaha nasıl bilmişimEkmek yaaahic doymuyorm su bi kac gundur hala +500
Saglikla kavussun bebisine insallah kuzumMuhteßem ❤10 kilo ciddi rakam nde bukadar kısa sürede maşallah canımyaptıkları ı hiç bozma değiştirme süper gidiyorsun 70lere veda etemne çok az kaldı
Ablamdaydım canm doğumuna çok az kaldı doğum temizliği yapıyoruz temizliği evini dip köşe sildim geceye kadar onla uğraştım ondan teli elime hiç almadım sağol bir solsun yok canım
Ben buzluga atiyordum tubim kitir kitir da severim yiyecegim zaman cikarip tost makinasina koyuyordum hemen cozuluyor hemde sicak ve kıtır oluyorahaha nasıl bilmişim
doymama bende de başladı yatarken yarım dilim tam bugday ekmeği yedim sonra başımı yastığa koyunca ne alaka ekmek yiyosun diye 10 dk uyuyamadımekmeksiz bi yaşamım var diyebilirim, 1 paket chia tohumlu tam bugday ekmeği alıyorum dolaba koyup 1 aya yakın yiyorum bi gün zehirlenecem
Vallahi tereddütle yazmıştım. İnşallah böyle devam edersen de sporla verenlerdesin kuzum
bayram hedefine gülenler nerdeler şimdi
1 ay mi e onuda yeme mademahaha nasıl bilmişim
doymama bende de başladı yatarken yarım dilim tam bugday ekmeği yedim sonra başımı yastığa koyunca ne alaka ekmek yiyosun diye 10 dk uyuyamadımekmeksiz bi yaşamım var diyebilirim, 1 paket chia tohumlu tam bugday ekmeği alıyorum dolaba koyup 1 aya yakın yiyorum bi gün zehirlenecem
ay o ekmek yumuşacık o halini daha çok seviyorum o nedenle dolaba koyuyorum, ama bi kısmınıda senin dediğin gibi yapabilirimBen buzluga atiyordum tubim kitir kitir da severim yiyecegim zaman cikarip tost makinasina koyuyordum hemen cozuluyor hemde sicak ve kıtır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?