- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.461
canım spor cezası olmayacakCeza verilsin bn listede degilim mesela bana bisey olmicak o zaman
800 miSonuçta her türlü cezamız olacak. Belli bir puanlık egzersiz yap diyebilirdiniz 800 gibi
Bende tam seker tuketmiyom zaten oh dicektmcanım spor cezası olmayacak
yellowun dediği gibi bazıları için spor ceza olmuyor zevk meselesi
mesela şekere yüklenildi o gün bi kaç gün şeker tüketmeme cezası
yada senin gibi ekmekleri lop lop götürenler için 2 gün karbonhidrat almama cezası gibi
harikasınO zaman ben cumaya kadar ekmek tuketmiyorumnasi doycaksam
Evt sağolsunlar bir eniştem kıyamadıMaşallah ellerine sağlık. Tartıldın mı bence bu kadar harekete bir kilo gitmiş olmalı bende öyle oluyor. O yüzden her pazartesi ev temizliyorum artıdan kurtulmak için
Helal olsun ailenede bütün evi elden geçirtmişler sana. Yarın akşam tatile gitcek insana bu kadar yüklenmeyelimde dememişler.
Açıklamadm canm bu gece ayarlarim onu ama zaten 1.çakıl 2.bendim sen 3girdin mi giremedin mı ona tam dikkat etmedim ama buki pazartesi sabah bildiriyor ya ondan gene pazartesi öğleni bekliyim dedim sonra da temizliğe giriştim ve buraya bakmadım canım şimdi hızlıca sayfaları okuyorum kalkıp kendi evimi temizliycem ütü ve valiz hazırlığı yapıcam vs. Çok işim var şimdi ama bu gece liste açıklamasını yaparım onu da yeni listeyi de hazırlarım puanları gene herkes kendi ekler ben zaten gidiyorum siz aranız da puanını ekleyen, unutan, yada yanlış listeyi alıntılayıp puanların silinmesi filan gibi şeyler olursa birbirinizi takip edip uyarıp listeyi takip edersinizDün ikimiz de kapı silmisiz ay başlı başına zaten kapı silmek zor cnm ya 6 kapı sildim.bendde cifle ve klorakli bezle ovdum kollarim.koptu valla ellerine saglik sen bi de heryeri silmissin cnm .abLan bebisini sag saglim alsin kucagina insallah teyze olmak cok guzel yeniden hayırlı olsun . Allah uzun sağlıklı ömürler versin yegenlerine
Bu arada spor 1.si 2.si seçildi mi ben kaçırdım??
canım birinciyi açıklamayla da uğraşma ben hallederimAçıklamadm canm bu gece ayarlarim onu ama zaten 1.çakıl 2.bendim sen 3girdin mi giremedin mı ona tam dikkat etmedim ama buki pazartesi sabah bildiriyor ya ondan gene pazartesi öğleni bekliyim dedim sonra da temizliğe giriştim ve buraya bakmadım canım şimdi hızlıca sayfaları okuyorum kalkıp kendi evimi temizliycem ütü ve valiz hazırlığı yapıcam vs. Çok işim var şimdi ama bu gece liste açıklamasını yaparım onu da yeni listeyi de hazırlarım puanları gene herkes kendi ekler ben zaten gidiyorum siz aranız da puanını ekleyen, unutan, yada yanlış listeyi alıntılayıp puanların silinmesi filan gibi şeyler olursa birbirinizi takip edip uyarıp listeyi takip edersiniz
Evt canimoyyy kuzum ellerine sağlık, hamile duası almışın işte ne güzel(yani ablan sadece gaz vermemiştir dua da etmiştir inşallah ) , ay o kadar işi bir günde nasıl yaptın valla bravo
tatil içinde zaten yakında geldiğin için götüreceklerin bellidir (insan ilk tatile daha özenli oluyor çünkü) ama gideceğin yer bodrum kızım kalk hazırlan acele edip unutma bişeylerini
Toplu dörtyüzlü bir puan eklemiş ama o az az ypatm filan diyodu toplumu ekledi yoksa dün yada bugünün puanını yanlışlıkla geçen haftaki listeye mı yazdı acaba günleri karistirabiliyor genel decanım birinciyi açıklamayla da uğraşma ben hallederim
bukinin puanı kalmıştı onu ekleyip toplarım şimdi
canım sabah galeta ile almışın karbonu, öğlen yarım ekmekle, akşam bir de yeşil mercimek 3 öğünde karbon çok fazlaKizlar size bişey danismam lazım ya.. bugün bizim iş yerinde bakim için elektrikler kesildi dolayısıyla yemekhanede yemek çıkmadi. Haberim de yoktu böyle olacağından. Yemek yerine yarim ekmek arasına bir dilim peynir domates salatalık koymuşlar mecburen yemek zorunda kaldım normalde yemezdim ama sabah 7de kahvaltı ettim ve sadece 1 bardak süt 2 galeta 10findik yemistim. Malum akşam 6 buçukta evde oluyorum ,hemen hemen 12 saat var ve açlıktan bayılırım diye yedim mecburen. Ne yapmam lazım dengelemek için ,aksama 3 YK yeşil mercimek ve 1 kase yoğurt yicem ama ekmek olumsuz etkiler mi sizce3 mil de Leslie yapmak istiyorum eğer yorgun. Olmazsam..
Siz ne dersiniz?
son listeyi bulamadım arıyorumToplu dörtyüzlü bir puan eklemiş ama o az az ypatm filan diyodu toplumu ekledi yoksa dün yada bugünün puanını yanlışlıkla geçen haftaki listeye mı yazdı acaba günleri karistirabiliyor genel de
yaa kesinlikle çok iyi yapmışın ellerin dert görmesin canım için rahat eder tatilde de, bugün yapacağın iş sıkıcı ama yarın ki programına bayıldımEvt canimçok dua etti annem de etti insan iyilik yapma yardım etme fırsatı bulup yapınca çok mutlu oluyor ❤ rahat eder şimdi bide bir günde komple bitirince çok sevindiler bende bugün geç saate kadar dinlenir sonra kendime gelince evime çeki düzen verir valizleri hazırlarım dedim yarın da akşama kadar olan vakiti süslenmeye ayırırım kuaför saç,oje vs. Yarn o işleri halledicem ☺
Tamam canım salatalık ve yoğurt yiyeyimcanım sabah galeta ile almışın karbonu, öğlen yarım ekmekle, akşam bir de yeşil mercimek 3 öğünde karbon çok fazla
akşam salata ile geçirebilirsin daha iyi olur bence yada çorba,yoğurt
Karbonhidrat çok yüksek olmuş ondan Akşama sıfır karbonhidrat yapmalısın sıfır karbonhidrat da sebze bile almamak demek sebzelerde de iyi derce karbonhidrat var özellikle domates vs. De yani salata bile yeme bence çorba=1dilim ekmek tir mesela yani canmKizlar size bişey danismam lazım ya.. bugün bizim iş yerinde bakim için elektrikler kesildi dolayısıyla yemekhanede yemek çıkmadi. Haberim de yoktu böyle olacağından. Yemek yerine yarim ekmek arasına bir dilim peynir domates salatalık koymuşlar mecburen yemek zorunda kaldım normalde yemezdim ama sabah 7de kahvaltı ettim ve sadece 1 bardak süt 2 galeta 10findik yemistim. Malum akşam 6 buçukta evde oluyorum ,hemen hemen 12 saat var ve açlıktan bayılırım diye yedim mecburen. Ne yapmam lazım dengelemek için ,aksama 3 YK yeşil mercimek ve 1 kase yoğurt yicem ama ekmek olumsuz etkiler mi sizce3 mil de Leslie yapmak istiyorum eğer yorgun. Olmazsam..
Siz ne dersiniz?
Bizim için bir zevktamam canım çok mantıklı
bana spor eziyet geldiği için öle düşünmüştüm
Ben dedim çakıl 74 e düşecek diye geçen hafta 77 idi bu hafta 74 bak görKızlar regli oldummm. Sabah tartıldım 74.9a düşmüşümm. Ama yarın artı görür müyüm bilmiyorum. Ben sadece diyetteyken tartılıyorum çünkü. Diyet harici resmen saklıyorum tartıyışansıma da hep reglinin 1 ya da 2.günü başlamış oluyorum. O yüzden ne kadar şiştiğimi bilmem hiçç. Güzel beslenicem bugün spor da yapıcam. Bakalim yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?